Karolin
Abikokk 2012-06-05 02:00:13 |
Eile lõunaks värskekapsasupp, kõrvitsakuklid igasugu seemnetega ja tükk rabarberikooki. Vahepeal jäätist. Õhtul tegin küpsise-hapukoore-marjade-halvaaga ramekin-vormides väikse magustoidu, mida sõime vaniljejäätisega. Täna lõunaks kohvi, 2 pasteedileiba, 2 näkileiba sulatatud juustuga, üks kohuke. Hiljem pirn. Õhtul kodus mu arust üks parimaid kapsapirukaid. Pool õuna ja 2 pralineekommi ka. :) | |
Aire1
Abikokk 2012-06-05 11:02:09 |
Eile õhtul sõime ema juures grillribi, grillitud vorste, keedetud kartulit ja seal oli veel mitut sorti kala. | |
Kokkamas95
Abikokk 2012-06-05 17:39:14 |
Lõunaks porgandipüreesupp ja paar näkileiba sulajuustuga. | |
|
Martiina Abikokk 2012-06-05 20:40:49 |
Aitäh, raamatu võitmise uudis teeb väga rõõmsaks. Pean tõdema, et selle teema elavdamine tuli kasuks küll, sai uut inspiratsiooni :) Sel kuul kahjuks siia väga kirjutada ei saa, kuna remondi tõttu püsivat arvutikasutamise võimalust pole... Eile õhtuks kana-riisiroog aedviljadega, magusaks paar kommi ja barankat. Täna kartulipuder, frikadellisoust ja toorsalat. Magusaks ruumi ei jäänud :D | |
Suzlik
Kokaõpilane 2012-06-05 22:12:10 |
viimastel päeval isu kuidagi närb.
eile sai lõunaks söödud kotletti ja kapsa-porgandisalatit. Õhtusöögiks pasteediga isetehtud leib porgandiga, ingveritee ja rabarbrikook biskviitkattega.
Täna lõunasöögiks koduses marinaadis heeringas, leib ja natuke spagette võiga. Õhtusöögiks kaks pannkooki hakklihaga, magustoiduks sefiiri :) Life is uncertain, eat dessert first ampsukas |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-06-05 22:51:12 |
Mul käisid täna ennelõunal sõbrannad koos lastega külas. Tõid kaasa puuvilju ja mahla, mina pakkusin minimalistlikku banaanikeeksi ja pmst seda ploomikooki, aga väikeste mugandustega. Mõlemad olid maitsvad! Lisaks oli meil Rootsist toodud näkileiba ja kaks erinevat Rootsi juustu (Greve & Präst). Õhtul M&S madras-kastmes kana, lisandiks riis. | |
Ilse
Abikokk 2012-06-06 01:02:41 |
Meil oli praetud riis ja marineeritud sealihalõigud. Mul polegi sellel toidul nime tegelikult, liha on ristikiudu paberõhukesteks viilakateks lõigatud siis paar tundi marinaadis (soja ja mesi ja küüslauk ja .. mida on) Kiirelt hästi kuumal pannil üle vokitud. Lisandiks porgandikuubikute ja rohelise herne ja munaga praetud riis. See mu laste lemmiktoit, seda võib iga ilmaga pakkuda:) Niiet magustoitu pole vajagi:) | |
Liisi
Abikokk 2012-06-06 01:58:18 |
Lõunaks sõin 2 korralikku viilu Rõngu Pagari rukkileiba võiga. Õhtul alguses erilist isu ei olnudki, kuid kui laps magama pandud, sõin siiski mõned keedukartulid hapukoore ja värske soolakurgiga. Magusaks veel jäätist ka. | |
Kirsike
Abikokk 2012-06-06 14:08:47 |
Me sõime keskmise lapse algkoolilõpupeol erinevaid soolaseid näkse ja Narva kohviku kringleid (kolm erinevat, kiidan jätkuvalt nende headust). Hiljem kodus sõime ainult arbuusi. | |
Kokkamas95
Abikokk 2012-06-06 17:29:24 |
Lõunaks Rannamõisa kanašnitsel ja tomati-kohupiima-jogurtisalat. | |
| << < 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 > >> | ||