Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2012

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-13 19:38:57
Varajaseks lõunaks taas 2 quesadillat, veidi hilisemaks lõunasöögiks praetud varajased kartulid krehvtise suitsuvorstiga. Kõrvale tillukesi kirsstomateid. Õhtul sööme (õigemini küll näksime) mehega väljas, lastele ja õepojale ja õele ostsin just Coccodrillost ühe suure pitsa ning Viimsi Marketist muud näksimist kõrvale.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Triin28
Abikokk
2012-06-13 22:39:09
Lõunaks eile tehtud salat, juustukukkel. Pärastlõunaseks ampsuks natukene kodujuustu, kaneelisaiake. Õhtul jälle makaronisalat, melonit ja väikseid aprikoose ka.
Tullia
Abikokk
2012-06-14 01:08:09
Lõunaks Truffe köögiviljavokk munanuudlitega. Õhtuks paar ahjus küpsetatud peekoniviilu, värske salat ja palju lagritsakomme.

Tullia jutukesed

Noor_Perenaine
Abikokk
2012-06-14 12:45:27
Minu algas pehmete toitude hooaeg - sain nimelt breketid üles, varsti pannakse alla ka. Eile lõunaks Rimi brokoli püreesupp - need Rimi supid on täitsa söödavad, pisut soolased kipuvad ainult olema. Õhtuks tegin Jamie Kokakooli tomatisuppi - sai taaskord väga hea, see üks meie lemmiksupp ka :) Kõrvale pehme Saaremaa köömnesepik juustuga.
Silx
Abikokk
2012-06-14 13:41:47
Eile lõunaks kala ja salat. Õhtuks oli lillkapsaisu. Breketitega söömisega harjud suhteliselt ruttu ära.. Mul oli ka nii ülal kui all.. Lihtsalt asjad väiksemateks tükkideks ja korras. Õuna sõin noaga. No vot toores porgand oli küll menüüst läinud. Ja nätsud :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Noor_Perenaine
Abikokk
2012-06-14 14:09:13
Harjub küll - mul olid teismelisena. Praegu veel hambad hellad ja seepärast pehmed toidud - õnneks mulle püreesupid meeldivad. Toorest porgandit vast annab riivitud kujul ikka tarbida. Vaatan, et olen ametikõrgenust saanud, polegi enam "abikokk", nüüd juba "abikook". Päris lõbus uuendus :D Vabandan OffTopic-u pärast, Pille!
Triin28
Abikokk
2012-06-14 22:06:34
Lõunal Pitsapoistest väike pitsatasku kanaga. Õhtul viimane taldrikutäis makaronisalatit, praekapsast ja üks praemuna. Hiljem võtan kindlasti mõne aprikoosi.
Suzlik
Kokaõpilane
2012-06-14 22:19:13
eile lõunaks kaks porgandileiva viilu juustuga ja piparmünditee suhkruga. Magustoiduks hõrk hapukoorekook rabarbriga, mida jagasin ka töökaaslasega. Õhtuks ciabatta ning praetud räimed koduses marinaadis, natuke kuumsuitsuskumbriat ning ingveritee. P.S. pean taas natuke tähti "närima": Pillel ja nii mõnelgi teisel on nüüd "ametinimeks" abikook, aga peaks vist olema abiKOKK ;)

Life is uncertain, eat dessert first ampsukas

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-14 23:25:41
Jajah, seda abikoogistaatust märkasime tänu Netcatile juba eile, palve ikka abikokaks tagasi panna (ja mulle lausa peakoka staatus omistada) on edastatud :) Eile õhtul olid mul menüüs kanakarri kollase riisiga, rostbiif köögiviljadega ning fish & chips, magustoiduks maasikad vahukoorega & tort ;) Täna sõin lõunat Elevandis koos hea sõbrannaga. Võtsin paneeri-pirukad ning köögiviljapakorad. Viimased olid täpselt sama mõnusad nagu 10+ aastat tagasi :) Magusaks vanade aegade auks mangolassi. Õhtul kodus praadisin ära viimased varajased kartulid, lisandiks veel tomateid ja nipet-näpet..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Trlp
Abikokk
2012-06-15 01:45:54
Meil suvine maamenüü - lõunaks antakse teed ja võikusid erinevate katetega, täna juust, poesink, kodune pasteet, kurk ja tomat. Keegi mingit sooja sööki teha ei jõua.... Õhtuks visatakse eelmisel õhtul marinaadi pandud liha ja käepärased köögiviljad grillile. Liha oli sedakorda seakaelaviilud, marinaadis salveid, rosmariini, küüslauku, punet ja mingit meie majas populaarset maitsetaime, mis vist on mingi piparrohi (kasvab puitunud vartega madala põõsana, säilib kenasti ületalve õues ja sobib maru hästi sea- ja vasikalihale...). Muust kraamist grillil baklažaan, suvikõrvits, eelviimased lillepeenrasparglid ja fooliumist kotikeses kollased aedoad. Homme saab vist Kuressaarde, ehk saab lihale vahelduseks värsket kala...
<< 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 >>