|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-24 20:34:17 |
Õhtul kodus esmalt väike Caesari salat, siis nn pariisi kartulid ja piprasteik a la Marco Pierre White (väikeste mugandustega küll). Magusaks viinamarjad ja Hispaania maasikad :O
|
|
Laurentzius
Abikokk 2012-04-24 22:21:58 |
Lõunaks Chilli tatrapudruga ja õun, õhtuks sama + natuke marineeritud kõrvitsat ja mango(esimest korda jõudsin ära oodata kuni eestist ostetud mango järelvalmib!) | |
Gretithy
Abikokk 2012-04-24 22:29:46 |
Lõunaks kõrvitsarisotto, millele lisasin ka peekonit. Õhtusöögiks kartulipuder, kana-jahukaste seentega ning keedetud porgandeid. Magusaks mõlemale toidukorrale biskviitkook vahukoorega. | |
Spiidi
Abikokk 2012-04-24 23:06:33 |
Õhtuks värsked kevadrullid avokaado, kurgi, salati, hiidkrevettide ja karulaugupestoga. Esimest korda proovisin riisipaberist midagi teha ja väga hea sai! | |
Seenekas
Abikokk 2012-04-25 08:55:40 |
Pille:
Kas need Hispaania maasikad on siis nii jubedad? :D Ma kohe rõõmuga maitsen neid iga kord sest letist möödudes, aga vaat ostma ei kipu.
Kaasale sai lõuna-õhtusöögiks tehtud kartuliputru ja soolvees tatikatest sousti. Juurde tema kolleegi kingitud marineeritud kurgitükke. Magusaks rabarbri-riisi puding.
Ise käisin linnas Tondi Selveri kõrval asuvas pubis/grillis/restoranis? Kena miljöö, aga... kui menüüs on kirjas toidu koostisena kirevili (sõbranna päris minult aru, mis see on, ja mul ei tulnud muud kui ingliskeelne vaste meelde) ja fooliumismaitselised kartulid võiga või midagi sarnast jne., siis ei kompenseeri seda isegi hea teenindus. Mina ei soovinud midagi proovida sellest minu jaoks pehmelt öeldes kummalisest menüüst ja eelnevalt kodus lõunastanuna. Krõbedad kanatiivad, mida sõbrants tellis, jäid minu poolt maitsmata oma ärakõrbenud väljanägemise tõttu. Olla suht head olnud, kuigi paar neist polnud läbiküpsenud. Menüüs lubatud sidrunit nende juures polnud, see-eest oli kandikuäärel midagi krõbedat, mis osutus frititud kappariteks. Need jäid söömata. Pirts olen ilmselt. Samas kõrvallauda toodud šašlõkivarras ja grillitud liha nägid vägagi head välja. Ja lõpuks öeldi meile "aitähh, kenad prouad", mis ajas harja punaseks mu sõbrannal, sest tema tahaks ju ikka veel kena "tüdruk" olla.... :D
Ehk siis - pole mõtet minna kuhugi suvalisse kohta täis kõhuga aega parajaks tegema. Magusaks viinamarjad ja Hispaania maasikad :O |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-25 09:22:07 |
Seenekas:
No ütleme nii, et kui tunnike hiljem üks nami-namikas minu juurde sisse põikas ja maasikate kohta küsis, siis puudus mul igasugune mälupilt nende söömisest.
Pille:
Kas need Hispaania maasikad on siis nii jubedad? :D Ma kohe rõõmuga maitsen neid iga kord sest letist möödudes, aga vaat ostma ei kipu.Magusaks viinamarjad ja Hispaania maasikad :O Seenekas:
Oh jah. Me oleme seal perega korra söömas käinud, ei olnud sugugi hull. Ja ma olen nende eelmise (üle-eelmise?) menüüd keeleliselt toimetanud, aga ilmselgelt kokk ei usaldanud mu arvamust, sest ka need mitu-setu kuud tagasi oli trükki läinud menüü (nii e.k. kui ka ingl. k) paksult apsakaid täis :(
Ise käisin linnas Tondi Selveri kõrval asuvas pubis/grillis/restoranis? Kena miljöö, aga... kui menüüs on kirjas toidu koostisena kirevili (sõbranna päris minult aru, mis see on, ja mul ei tulnud muud kui ingliskeelne vaste meelde) ja fooliumismaitselised kartulid võiga või midagi sarnast jne., siis ei kompenseeri seda isegi hea teenindus. |
|
Gretithy
Abikokk 2012-04-25 17:21:24 |
Õhtusöögiks on plaanis teha pesto pastat Philadelphiaga. Magusaks ploomikooki ja abikaasa palus leiba (eestlaste jaoks pigem täistera saia) ka küpsetada. | |
Seenekas
Abikokk 2012-04-25 18:49:20 |
Pille:
Ei taha teemat solkida, aga ettevõtjana ei saa ma aru, kuidas teine ettevõtja ei saa aru, et iga detail on tähtis. Oh jah. Me oleme seal perega korra söömas käinud, ei olnud sugugi hull. Ja ma olen nende eelmise (üle-eelmise?) menüüd keeleliselt toimetanud, aga ilmselgelt kokk ei usaldanud mu arvamust, sest ka need mitu-setu kuud tagasi oli trükki läinud menüü (nii e.k. kui ka ingl. k) paksult apsakaid täis :( |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-25 19:46:51 |
Tegin lõunaks seda seljankat, sõime päeval koos pojaga ja õhtul koos poja ja tütrega.
|
|
Trlp
Abikokk 2012-04-25 22:21:39 |
Lõunaks jälle nami-nami kana-šiitake supp. Sel korral oli kanapuljong eile karkassist valmis keedetud ja koibade liha asemel tuli liha selle küljest. Täitsa ok nii ka. Ja peale sobib mu meelest sibula asemel ka koriander, aga mul on muidugi raskekujuline koriandrilembus tekkinud sel kevadel.. :D Õhtuks praetud ribakartulid, kreeka jogurt karulaugupestoga ja lambakotletid - maitsestuses hiina viie vürtsi segu, punane tšilli, küüslauk, kaneel ja riivitud ingver. Tiba värsket salatit ka - redised on nii head praegu! | |
| << < 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 > >> | ||