|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-29 19:37:04 |
Täna käisid meil jälle sünnipäevalised. Koos meie perega oli meil 10 täiskasvanut ja 5 last. Laual olid singi-võileivatort, mandlitega karulaugupesto, Pepe Kala külmsuitsulõhe, karulaugu-tzatziki, imemaitsev "küüslaugusai" (ikka karulauguga :)), Pekero soolakurgid, väikesed kollased kirsstomatid, viineripirukad. Magusaks olid brownie-koogikesed (pähklite asemel vaarikad) ning see porgandikook toorjuustuglasuuriga (sulavõi asemel panin ca 80 g rapsiõli). Jõime Rose Veneto't, Baikalit ja Tarhuni, hiljem kohvi ja teed.. Kusjuures ühtegi pilti ei teinud :) :O | |
Spiidi
Abikokk 2012-04-29 19:52:30 |
Lõunaks olid ravioolid ricotta ja karulaugupestoga. Teinekord teen teisiti, oli hea aga mitte liiga. Nüüd on rabarberikook ahjus :) Läksin Pille reklaami peale otse turule (mina küll Keskturule) ja sain esimesi kodumaiseid rabarbereid :) | |
Seenekas
Abikokk 2012-04-29 21:06:21 |
Meie lõunasöögiks olid kodus sinepised kastmes kanakintsud ja hautatud türgi oad. Sobisid kokku küll. Ja siis veel lastega koos õhtusöögiks valmistatud hapukoorekastmes kanakintsud koos värvilise riisiga (so, ülepraetud riis koos juurviljadega) ja kapsa-porgandisalatiga, mida tegime topeltkoguse, kuna see neile nii maitses ja toorainet oli ka piisavalt. Magusaks sidrunikeeksi. Kanakintsupäev. :D | |
Petu
Abikokk 2012-04-29 22:32:48 |
Leib tuli täna kuidagi eriti hea. Kuna ma kohe hommikul peale hakkasin, on leib nüüdseks piisavalt jahtunud ja õhtusöögiks on võileivad, või on Nopri ja leiva peale panemiseks on:
-Vana-Torokse suitsutatud pardirind
-Ristemäe "kingsepa lõhe"
-Esko juust.
Ja joogiks Westmalle Trappist.
Sadama turul käisin hommikupoole, eksole. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Gretithy
Abikokk 2012-04-30 00:16:36 |
Lõunaks soojendasin abikaasa tehtud Trinidadi plohvi, mis ka kolmandal päeval väga maitsev on (ta kokkab nagu toidaks suurt pere, aga meid on ainult kaks). Õhtupoolikul näksisin natukene Doritose krõpse, mis ma natukese riivjuustuga mikros soojaks lasksin. Lisaks tegin ise valget saia, mille ühe viilu peale panin tomatit, teisele juustu. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-30 18:42:25 |
Lõunaks tegin endale ühe võileiva (baguette, karulaugupesto, Torokse suitsukukeke). Õhtusöögiks vürtsikas lillkapsas, lisandiks toosama suitsukukeke ja miksiko. | |
Karolin
Abikokk 2012-04-30 18:58:07 |
Kuna täna on vennal sünnipäev ja homme minul, siis eile õhtust peale ning täna varahommikust olen erinevaid asju kokanud. Nii et täna õhtul laual kartulisalat, täidetud munad juustuga-sinepiga, tortillakorvikesed kanaga, vinkud, kalakotletid, lavašširullid külmikus leiduvaga,tuunikalapirukas, suitsukana-jääkapsa-paprika-ananassi jm kihiline salat, magusaks mingi versioon Schwarzwaldi kirsitordist (tuli muide üliheaaaa!!) ja siis hiljem maiustame veel Napoleoni tordiga, kus vahel ka hapukas ploomimoos! :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-01 21:50:58 |
Tegin täna siiakalast äkist (jälle), lisaks olid mingil ajahetkel laual karulaugupesto-veisehakkliha-kitsejuustutäidisega "teokarbid" (makaronitoode ikka) ja suussulavad kohupiimapontšikud. | |
Seenekas
Abikokk 2012-05-02 08:27:15 |
Eilne õhtusöök - hakklihaga hautatud värske kapsas. Lõunasöök - kapsa-porgandisalat. Täiesti mage esinemine, kuid väljas on palju tegemist. :) Lisaks jätkan igapäevaselt jalgrattahooaega, eile oli vinge tuul vastu nii minnes kui tulles (mida ei saa ju ometi olla) ja oi-oi kui raskelt tulid viimased kilomeetrid enne langust kodu poole. :D | |
Gretithy
Abikokk 2012-05-02 12:36:19 |
Eile oli lõunaks kõrvitsa püreesupp ning õhtusöögiks oli ka kõrvitsa püreesupp, aga lisaks kaks suurt tükki biskviitkooki võikreemiga. Täna lõunaks on tööl kaasas üks ahjus küpsetatud kanafilee ja keedetud brokkoli ja lillkapsas. Õhtusööki ma veel plaaninud ei ole. | |
| << < 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 > >> | ||