Gretithy
Abikokk 2012-05-02 16:14:42 |
Mees tellis õhtusöögiks vastlakukleid, aga ilmselt teen pastat tuunikalaga ka korralikuks toiduks. Vastlakuklid talle vahukoorega väga ei meeldinud, aga see kuklisai on ka ilma vahukooreta väga hea. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-02 18:42:34 |
Lõuna ajal tegin endale mõned singivõileivad - sõbranna tõi imemaitsva leiva, tõeliselt mõnus oli! Õhtul kapsa-hakklihahautis keedetud kartulitega, magusaks üks sefiir :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-04 10:11:57 |
Eile päeval sõin Gourmet Coffees, kus sain sõbrannaga kokku. Võtsin sooja kanasalati, mis oli väga mõnus. Magusaks Angeelika Kangi millefeuille, mis oli minu jaoks liiga kõvade tainakihtidega. Need panid kahvliga puudutades nelja ilmakaare suunas laiali, nii et taldrikul valitses paras segadus. Maitsel, jah, polnud ju viga ja kreem oli lausa maitsev... Õhtul kodus jälle kapsa-hakklihahautis keedetud kartulitega. | |
Trlp
Abikokk 2012-05-04 12:58:22 |
Eile lõunaks kartuli-singi-naadiomlett, õhtusöögiks ahjus küpsetatud koger sibulatäidisega, kõrvale leib ja karulauguvõi. | |
Gretithy
Abikokk 2012-05-04 18:16:25 |
Üks inimene ei saa rohkem rämpsu süüa kui mina. Lõuna koosnes kahest Krispy Kreme pontsikust (piisavalt kaloreid terve päeva toiduks ilmselt). Õhtusöögiks (ja terve nädalavahetuse söögiks) tellis mees terve ämbritäie KFC kana. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-04 18:29:21 |
Gretithy:
Aga head pontšikud on, ma Londonis alati maiustan nendega :)
Päeval tegin karulauguga hummust ja sõin seda Gruusia leivaga.
Üks inimene ei saa rohkem rämpsu süüa kui mina. Lõuna koosnes kahest Krispy Kreme pontsikust (piisavalt kaloreid terve päeva toiduks ilmselt).
Õhtusöögiks keetsin pakitäie Viimsi taluturult pärit kartulitäidisega vareenikuid. Magusaks enam-vähem söödavad Hispaania maasikad..
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-05 20:06:02 |
Lõunat sõime perega Sushi-Top nimelises söögikohas. Sushi oli väga maitsev, lisaks sõime kana-yakitori vardaid ning wakame salatit ning tempura-tainas köögivilju. Magusat ei söönud. Õhtul kodus Gruusia leib ja karulauguhummus, Mägra talu kurgisalat ning redised. | |
Seenekas
Abikokk 2012-05-05 21:16:02 |
Mina loobusin igasugustest talgutest, mida siin vasakul ja paremal korraldati. Õigemini kehvkorraldati. Piinlik öelda, aga paar päeva ette erinevatelt küla- vm. seltsidelt ilma igasuguse plaanita saadud kutseid polnud võimalik tõsiselt võtta. A la, saame kokku selles bussipeatuses ja registreeruge eile. Mida/kus mis vajalike kaasavõetavate vahenditega tegema hakatakse, ei vaevutud teada andma. :( Oma maa teeäärsed korjasin sodist puhtaks juba mitu aega tagasi. PLS; PLS autojuhid ja muud liiklejad, ÄRGE loopige oma prahti maha teeäärsetesse! Kaasa siiski käis lastekodus tormimurru puid saagimas ja ise "talgutasin" kodus naate rookides ja kopliaedu parandades. Temale pakuti suppi "natuke oli seal makarone ja kartulit ja kanatükke", mis olla päris hea olnud. Endale tegin kevadrohelisest hapukoorega külma kastme keedukartulite peale. Pärast sõime Nõmmiku talu rosinatega kohupiima. Taas nigel esinemine toiduvallas. :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-06 20:38:05 |
Lõunaks küpsetasin seda pitsapirukat - jäi viimast Oma Maitset lapates silma. Magusaks sõime mehe ja ämmaga šokolaadikooke vanilli- või kookosjäätisega (mul oli kolm vormikest sügavkülmas, vaarikad kenasti sisse torgatud).
Õhtul tursk tilli-mädarõikakastmes ning see köögiviljasalat. Magusaks lihtne kohupiimakreem hooaja esimese rabarbrikisselliga.
|
|
Kätrin
Abikokk 2012-05-06 23:10:21 |
Pidasime kaasa sünnipäeva, külas vanavanemad. Tervituseks vahuveini, laual olid tuunikalaomletikesed, pasteet, saia-leiba. Suuremaks kõhutäiteks küpsetasin toor-chorizosid tomatite, sibulatega, kõrvale kurgi-feta salat ja herne-redise kodujuustusalat. Joogiks kirsimorss. Magusaks martsipani-kohupiima-mustikakook, kõrvale kohv. (Ma nimelt tühjendan sügavkülma, sellest ka üsna talvine menüü) Õhtul saabusid maalt suure üllatusena koduaiast korjatud rabarberivarred - ei suuda ära mõelda, mis neist teha :) Ilmselt tuleb martsipaniga kooki ja mannavahtu. | |
| << < 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 > >> | ||