Maitsetaimede kasvatamine toas

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-05-16 00:36:56
Liidia:
Olen siiamaani mullas kasvatanud, kas on sellel mingit vahte? Muidu olen saanud poest sellised sibulad, kus rohelisd võrsed juba kasvavad, need on suht kiiresti kasvama läinud. Sel aastal ei leidnud ühtegi sellist. Viimase valikuna võtsin mingid kuivand Hollandi sibulad, lasin neil isegi 24h vees seista nagu soovitati, aga kahe nädalaga pole veel midagi tunda.
Liidia, siin on üks põnev viis sibula kasvatamiseks toas: Growing onions vertically on the windowsill

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tsheburashka
Abikokk
2013-09-03 01:00:28
Mul kasvab aknalaual suhkruleht (stevia). Aga millegipärast ainult pikkusesse. Kas keegi on seda veel toas potis kasvatanud ja oskab soovitada, kuidas selle ilusti kohevaks puhmaks saaks? :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-09-03 13:57:04
Tsheburashka:
Mul kasvab aknalaual suhkruleht (stevia). Aga millegipärast ainult pikkusesse. Kas keegi on seda veel toas potis kasvatanud ja oskab soovitada, kuidas selle ilusti kohevaks puhmaks saaks? :)
Mina suutsin oma suhkrulehe ära kärvatada, nii et kahjuks ei oska aidata :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2013-09-05 14:29:18
Tsheburashka:
Ka mina suutsin oma suhkrulehest "lahti saada", seega ei oska ka nõu anda. Mul kasvavad aknalaual basiilik (mitut eri sorti) ja käharpetersell. Tilli mina aknalaual normaalselt kasvama pole aga suutnud saada. Esimest aastat on mul rõdul piparmünt ja meliss, sügise edenedes peaks need tuppa tooma, eksnäis, kuidas kasvama hakkavad.
Netcat
Abikokk
2014-04-25 15:35:03
Üritan kasvatada korvis ise kasvama läinud sibulat, niiet ots on vees. Algul kasvas päris kenasti, aga nüüd vaatan, talla alt kipub halli minema. Mida ma valesti teen? Minuarust nii nendega ju tehaksegi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 1 | 2 | 3 >