Andra Kokaõpilane 2011-07-30 11:50:34 |
Meile meeldib juua marjast vett. Viimane kord sai koos mustikate ja metsmaasikatega vee sisse pistetud ka kortsutatud mustsõstra lehti.
http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Martiina Abikokk 2011-07-31 11:53:46 |
Mina olen iga päev põhiliselt jäätisekokteilist toitunud. Neljandal korrusel elades on lihtsalt nii kuum, et midagi süüa ei taha, aga juua küll. Jäätisekokteil on ideaalne! Lisaks olen nii mõnelgi korral teinud frappe'd Tuuli blogist. Väga hea! :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-01 11:42:22 |
Pille:
Ma vaatasin raamatuvarud üle ja leidsin Helger Aava & Dansukkeri raamatu "Kokteilid pühendusega", mis sobib siia teemasse auhinnaks imehästi.
10 päeva on siis aega veel - 10. augustil loosime auhinnad välja!
Auhindu on ka :) Suvele mõeldes on meil 2 suvist söödavat-joodavat auhinda välja pannud Põltsamaa Felix ja nagu ikka, on ka mõned toredad raamatud, aga nendest hiljem :) |
|
VäikeVäänik Kokaõpilane 2011-08-02 20:31:27 |
Kuna mulle maitseb ingver, siis proovisin ingveri-sidruni jääteed. http://kuldnoka.blogspot.com/2011/08/ingveri-sidruni-jaatee.html/ | |
Silja Abikokk 2011-08-03 19:06:42 |
Käisime perega Truffes lõunal ja proovisime seal erinevaid smuutisid. Proovisin neidt ühte kohe kodus ka järgi teha: arbuusi-maasika-basiiliku jäine smuuti. Väga hea ja jahutav. Pildini veel ei jõudnud. Teeme ühe tiiru veel ja siis ehk kannatab ka pildile panna :) | |
Tsheburashka Abikokk 2011-08-03 22:55:12 |
Ma tegin India vürtsköömne-mündijooki Vürtsköömne kasutamine joogis tundus kuidagi nii ootamatu ja huvitav, et proovisin järele. Jook tuli oluliselt parem kui ma arvasin :) Edaspidi läheb natuke rohkema suhkru ja ilma soolata kindlasti veel loosi. | |
Kokkamas95 Abikokk 2011-08-04 12:51:17 |
Kama-mustikasmuuti | |
Martiina Abikokk 2011-08-04 21:55:45 |
Viimasel ajal, palavate ilmade tõttu loomulikult, olen eriti palju vett joonud. Tavaliselt niisama, vahel koos jääga ning eriti ilusatel puhkudel olen teinud ilusat vett (nagu mina seda kutsun :D ) ehk maitsevett. Pildil jäädvustatud korral siis kurgi ja apelsiniga. :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-05 11:16:53 |
Ma oleksin ikka suurema purgitäie seda klassikalist Nescafé kohvipulbrit ostma pidanud. Frappé on nii popiks osutunud, et purk saab kohe tühjaks :O | |
Dagris Abikokk 2011-08-08 14:50:37 |
Metsmaasikapiim Pildil on fookus küll mujal, aga värskelt pressitud õuna-apelsini mahl jääga on samuti imehea. Viitsiks ainult rohkem seda masinat kasutada, mis mahla teeb ;) Coca colale mõned viilud sidrunit juurde pannes on joogil kohe värskem maitse Metsmaasikapiima eeskujul tehtud mustikapiim, suurepärane lõunasöök palava ilmaga | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |