MAASIKAS

ErleS
Abikokk
2011-07-26 10:12:48
Vajadusel saaksin ka teiste viljandlaste pakid enda kätte võtta, et Pille logistikat kergendada. Muidugi juhul, kui nad ise Viljandis ei viibi ja/või neile nii sobib. Või kui nad tagasisidet anda ei jõua ja Pille nii otsustab :) Ja kas 3liko elab Viljandimaal Võhmas? Kui nii, siis ehk saab ka tema paki Viljandi kanti saata.
Anu
Abikokk
2011-07-26 10:43:16
Anu on ka Tartus.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-07-26 10:46:58
Anu:
Anu on ka Tartus.
Aitäh, Anu! Tegin Su profiilis ka sellekohase täpsustuse, siis on järgmisel korral kohe lihtsam :)
Liisi:
Pille, mulle peaks lisaks suhkrupakile veel ka võileibade kooskokkamisest nuga olema :).
Just. Panen Sinu suhkrukotti!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

3liko
Kokaõpilane
2011-07-26 10:54:40
ErleS - Elan jah Viljandimaal Võhmas. Oleksin tänulik, kui saaksid ka minu suhkrukoti vajadusel hoiule võtta , kui Tiina nõustub suhkrukotti ära tooma.
Merle
Abikokk
2011-07-26 11:07:49
Tervitus! Mina saabun selle nädala lõpus oma kauaoodatud Eesti-puhkusele. Liigun laupäeval Tallinnas, pühapäeval Viljandis ja esmaspäevast Tartus. Kas keegi võtaks palun minu suhkrupaki enda kätte? Saaks selle siis pakikandjale sobivas linnas kätte!
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-07-26 11:18:00
3liko:
ErleS - Elan jah Viljandimaal Võhmas. Oleksin tänulik, kui saaksid ka minu suhkrukoti vajadusel hoiule võtta , kui Tiina nõustub suhkrukotti ära tooma.
Panen 3liko paki ka Viljandi koti sisse!
Merle:
Tervitus! Mina saabun selle nädala lõpus oma kauaoodatud Eesti-puhkusele. Liigun laupäeval Tallinnas, pühapäeval Viljandis ja esmaspäevast Tartus. Kas keegi võtaks palun minu suhkrupaki enda kätte? Saaks selle siis pakikandjale sobivas linnas kätte!
Merle, Sinu koti saadaks siis Tartusse! Kes tartlastest oleks nõus kõik pakid Tiina käest enda kätte võtma? Liisi, V2ikekass, Silja, Frieda, Dagris, Triinpvr, Anu, Merle? Ei usu, et Tiina viitsib-jaksab 8 eri kohtumist organiseerida (aga kes teab :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Üllekas
Abikokk
2011-07-26 19:14:28
Mina võin oma paki ka Viljandis vastu võtta. Ilmselt sobiks isegi päris hästi, sest lähme N hommikul sinna ja jääme terveks folgiks. Ja kuna me liigume usinalt Tallinna-Viljandi vahet, siis võime vajadusel Viljandist 3liko paki Võhmasse viia, kui selline vajadus peaks tekkima. Aga pakk tunub väga ahvatlev ja tore olema ;)
Karolin
Abikokk
2011-07-26 19:46:16
Kiilike:
Liiklen järgmisel nädalal linnas ...eeldatavalt neljapäev ja ennelõunal. Kas siis sobiks ka?
Mulle sobiks väga hästi järgmisel nädalal, kui näiteks saaksin Kiilikese kaudu selle kätte.. ? Paar lehte tagasi kirjutas ta, et nt Kristiine kant sobiks.. Mul tegelikult täitsa ükskõik, kuhu kanti sellele järgi läheksin, aga muidu lähemad oleksid Mustamäe-Kristiine kant :)
Kaz
Kokaõpilane
2011-07-26 20:26:21
Mulle sobiks suurepäraselt kui saaksin oma paki Viljandist kätte. Kõik päevad sobivad. Saadan Tiinale oma kontaktid.
Tiina
Abikokk
2011-07-26 21:54:43
Mul on nüüd auto suhkrupakke täis (hea kui ise koos koeraga ära mahume :)) Tartlastele annaksin üle neljapäeval ennelõunal kusagil kesklinna parklas, ja tore oleks, kui keegi tartlane saaks hoiule võtta ka nende pakid, kes sellel ajal ei saa neid vastu võtma tulla. Saadan täpse koha ja kellaaja kõigile, kes enne neljapäeva hommikut mulle oma kontaktid saadavad. Viljandis teeme samamoodi :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>