Fre Abikokk 2011-07-26 22:05:40 |
Pille:
Mul on nüüd see päevade lugemine täitsa sassis ;-). Lugesin pika jutu läbi ja kogu aeg arvasin, et viidatud "homme" on kolmapäev aga nüüd näen, et see oli hoopis vist teisipäev. Küsin igaks juhuks üle et kolmapäeval (27.07) Sind siis kodus ei ole jah? Ma just mõtlesin omastarust kenjaalse plaani kuidas ühendada ammu edasi lükatud käik Pirita kanti suhkrujärel käimisega.
Kui Pärnusse lähete siis kas (juhul kui autoga lähete) teoreetiliselt oleks võimalik et ma passin kusagil Pärnu mnt või Vabaka ääres sellises kohas kus teil oleks mugav korraks peatuda ja mind suhkruga visata?
Järgmine võimalus järele tulemisi sättima hakata oleks augusti esimesel nädalal. Me ise liigume perega ilmselt homme (kolmapäeval) üheks päevaks Pärnusse, võin kaasa võtta MngMng, Maffu ja Vandiste paki ja need kõik Vandistele üle anda? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-26 23:49:13 |
Fre:
Jah, kolmapäeval liigume Pärnusse, õhtul tagasi. Vandiste ja Fre - saatke mulle meili peale oma telefoninumber, siis tean helistada. Võtan teiste pärnakate kotid ka kaasa, nii et võite samuti igaks juhuks oma mobiilinumbri saata. Kui ei jõua, siis loodan pakid Vandiste kätte sokutada :)
Pille:
Mul on nüüd see päevade lugemine täitsa sassis ;-). Lugesin pika jutu läbi ja kogu aeg arvasin, et viidatud "homme" on kolmapäev aga nüüd näen, et see oli hoopis vist teisipäev. Küsin igaks juhuks üle et kolmapäeval (27.07) Sind siis kodus ei ole jah? Ma just mõtlesin omastarust kenjaalse plaani kuidas ühendada ammu edasi lükatud käik Pirita kanti suhkrujärel käimisega.
Kui Pärnusse lähete siis kas (juhul kui autoga lähete) teoreetiliselt oleks võimalik et ma passin kusagil Pärnu mnt või Vabaka ääres sellises kohas kus teil oleks mugav korraks peatuda ja mind suhkruga visata?
Järgmine võimalus järele tulemisi sättima hakata oleks augusti esimesel nädalal.Me ise liigume perega ilmselt homme (kolmapäeval) üheks päevaks Pärnusse, võin kaasa võtta MngMng, Maffu ja Vandiste paki ja need kõik Vandistele üle anda? |
|
Vike Abikokk 2011-07-27 00:36:13 |
Pille, millal Sa jälle Tallinnas liigud? Ma olen hetkel lapsega maal asumisel, aga meil peaks nädalavahetusel Tallinna tulek olema ja tänu sellele on meil ka üks auto kasutada, saaks paki järgi kuhugi tulla :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-27 08:36:52 |
Vike:
Vike, hetkel tundub nii, et reedel-laupäeval olen kodus, pühapäeval läheme õe juurde suurele sünnipäevapeole.
Pille, millal Sa jälle Tallinnas liigud? Ma olen hetkel lapsega maal asumisel, aga meil peaks nädalavahetusel Tallinna tulek olema ja tänu sellele on meil ka üks auto kasutada, saaks paki järgi kuhugi tulla :) |
|
Ilse Abikokk 2011-07-27 08:50:36 |
Kui mina ka olen kingipaki ära teeninud :), siis mulle sobiks kui Pille ütleks koha ja orjenteeruva aja ja siis ma saaksin oma lapse autoga saata pakile järele. Ise ma autoga ei sõida enam kahjuks:) | |
Fre Abikokk 2011-07-27 13:52:56 |
Sain oma kingipaki kätte, loodan et pisike peatus ja täiendav suhkrukott pardal ei teinud Pille pere Pärnu reisi oluliselt tülikamaks. Suur tänu nii Pillele kui suhkruvabrikantidele. Aitäh! | |
Vandiste Abikokk 2011-07-27 19:04:28 |
Pille:
Tuhat vabandust! Juhtusin seda teemat alles nüüd lugema. Kahju, et nii kehvasti välja kukkus ja Pillega kokku ei saanud. Aga augustis on plaan Tallinnasse tulla, siis vast trehvame. Pealegi on mul sulle, Pille, ka üks kotike valmis pandud ;). Jah, kolmapäeval liigume Pärnusse, õhtul tagasi. Vandiste ja Fre - saatke mulle meili peale oma telefoninumber, siis tean helistada. Võtan teiste pärnakate kotid ka kaasa, nii et võite samuti igaks juhuks oma mobiilinumbri saata. Kui ei jõua, siis loodan pakid Vandiste kätte sokutada :) |
|
Mngmng Kokaõpilane 2011-07-27 21:52:36 |
Näedsa, ma ka alles nüüd pääsesin arvuti juurde. Aga plaanin ka järgmisel nädalal Tln tulla. Ehk õnnestub siis kätte saada kusagilt:). Ma küll ei tea kellegi meili ega ka nr:(. http://mingimango.blogspot.com |
|
Spiidi Abikokk 2011-07-28 12:27:31 |
Mina sõidan nüüd nädalaks Hispaaniasse ja pean oma suhkrupaki logistika jätma augusti teise nädalasse. Kui meie peakokk midagi Hispaaniast (täpsemalt Kataloonia, Barcelona) soovib, siis nüüd on õige aeg teada anda :) | |
Silja Abikokk 2011-07-28 16:15:46 |
Need, kes Tiina tänuväärsele taksoteenusele Tartus ise vastu ei läinud (Frieda, Vaikekass, Dagris ja Triinpvr), võivad nüüd hoopis minu käest pakke otsima tulla :) Saatke sõnum, kes oma pakki igasteb- muidu teen kõik moosiks või pistan nahka -ihihiiiiii ;) | |
<< < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> |