Kokkamas95 Abikokk 2011-09-25 17:13:05 |
Tiina:
Tiina, oled juba seda kondenspiimaga õunamoosi teinud? Kui jah, siis kuidas maitses?
Pille:
See kondenspiimaga õunapüree tundus nii huvitav, et otsustasin hoolimata oma selleaastasest lubadusest ühtegi hoidist mitte teha selle ära proovida.
On äkki keegi juba teinud ja oskab muljetada?Tarbija 24 lehel on ära toodud mitmed Narva hoidistefestivali hitid: Evelin Ilvese maitsev roosiželee Valeria Lavrova õunapüree kondenspiimaga Laine Randjärve keelekibe (tomat+sibul+vürtsid) |
|
Tiina Abikokk 2011-09-25 18:08:35 |
Kokkamas95:
Eile tegin. Maitses nagu kondenspiimaga õunamoos :) Noh, kerge kondenspiimamekiga õun, nii et k.piimasõpradele peaks sobima. Mina nii suur sõber ei ole. Värv tuli üsna kole helebeež ja hästi paks ka.
Aga arvan, et kuhugi koogi vahele ja saia peale sobib ta kenasti. Tiina:
Tiina, oled juba seda kondenspiimaga õunamoosi teinud? Kui jah, siis kuidas maitses?Pille:
See kondenspiimaga õunapüree tundus nii huvitav, et otsustasin hoolimata oma selleaastasest lubadusest ühtegi hoidist mitte teha selle ära proovida.
On äkki keegi juba teinud ja oskab muljetada?Tarbija 24 lehel on ära toodud mitmed Narva hoidistefestivali hitid: Evelin Ilvese maitsev roosiželee Valeria Lavrova õunapüree kondenspiimaga Laine Randjärve keelekibe (tomat+sibul+vürtsid) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Laurentzius Abikokk 2011-10-01 22:06:37 |
Kuidas kõrvitsapüreed kõige paremini teha, et seda pärast sügavkülmutada? Ahjus röstiv või keedan ja siis püreestan? | |
Tiina Abikokk 2011-10-01 22:28:39 |
Laurentzius:
Mina olen potis keetnud, algul tilk vett ka põhja. Nüüd enam täpselt ei mäleta, kas saumikseriga püreestasin või niisama lusikaga tegin pehme massi veel pehmemaks. Proovi, kuidas mugavam tundub :)
Aga sügavkülma ei pane. Steriliseeritud purkides säilib tavalises külmikus ka kenasti. Kuidas kõrvitsapüreed kõige paremini teha, et seda pärast sügavkülmutada? Ahjus röstiv või keedan ja siis püreestan? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-10-19 15:43:03 |
Porgandi- tomatikaste | |
Villi Kokaõpilane 2011-12-29 12:46:58 |
Soovin ise teha purgisuppi, et suusareisil oleks hea lihtne purk avada ja supp valmis teha. Palun nõuandeid: kas võin valmissupi kuumalt purki panna ja kaanetada ja kas see säilib nädal-paar? Või õigem on teha paksem supipõhi ja see purki panna? Kas peaks kasutama midagi, mis aitab säilitada? Poe purgisupid ei sobi. Esiteks need ei maitse, aga enamuses neis on jahu ja muid gluteeni sisaldavaid aineid sees, mida minu noorem poeg ei saa mitte süüa. | |
Ilse Abikokk 2011-12-29 13:01:12 |
Villi:
Mina soovitan ikka supipõhja teha, vett pole ju mõtet kaasas tassida:) Ja kindlasti seisavad, kui kuumalt purki paned ja kohe kaanetad. Ja siis muidugi maha jahutad kiiresti. Siingi on mõned retseptid, kui otsid:) supid purki
Soovin ise teha purgisuppi, et suusareisil oleks hea lihtne purk avada ja supp valmis teha. Palun nõuandeid: kas võin valmissupi kuumalt purki panna ja kaanetada ja kas see säilib nädal-paar? Või õigem on teha paksem supipõhi ja see purki panna? Kas peaks kasutama midagi, mis aitab säilitada? Poe purgisupid ei sobi. Esiteks need ei maitse, aga enamuses neis on jahu ja muid gluteeni sisaldavaid aineid sees, mida minu noorem poeg ei saa mitte süüa. |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > |