Tiitel: Kokaõpilane
2011-12-29 12:46:58 |
Soovin ise teha purgisuppi, et suusareisil oleks hea lihtne purk avada ja supp valmis teha. Palun nõuandeid: kas võin valmissupi kuumalt purki panna ja kaanetada ja kas see säilib nädal-paar? Või õigem on teha paksem supipõhi ja see purki panna? Kas peaks kasutama midagi, mis aitab säilitada? Poe purgisupid ei sobi. Esiteks need ei maitse, aga enamuses neis on jahu ja muid gluteeni sisaldavaid aineid sees, mida minu noorem poeg ei saa mitte süüa. |
2010-09-01 08:12:41 |
Pille:
Ise pakun oma poistele rammu kogumiseks sealiha ning nemad tellisid, ilmselt selleks et pea hakkaks hästi tööle, ülimalt sholkolaadist shokolaadijäätist!
Nooremal on koolini veel 2 aastat, aga kuna ta käib aasta vanematega ühes rühmas, siis tuleb tal sel aastal juba kooliks ettevalmistamisega peale hakata. Järgmine aasta siis veel kord!Mis noortel lapsevanematel tänavu 1. septembri puhul laual on? ;) |
2010-08-21 10:56:01 |
Aitäh Pille! See David Lebovitzi rummi-rosinajäätis oli lihtsalt IMELINE! Poe rummi-rosinajäätis ei kuulu kindlasti mu lemmikute hulka, aga see..... mmmm. Oli tõsine oht, et mu mees, kelle rõõmuks ma seda jäätist tegin, jääb sootuks ilma! Aga riisipiima omad vajavad veel timmimist. Shokolaadi oma oli konsistentsilt päris hea, aga maitselt mõru. Mustika oma jälle vastupidi, maitse väga hea, aga jäi vesine. Kuid lapsele maitses ning see ongi peamine. |
2010-08-19 08:20:01 |
Pille, selles David Lebovitzi rummi-rosinajäätise komponentide hulgas ei ole suhkru kogust mainitud. Ise lisasin 1,5 dl. Segu ise ootab hetkel külmkapis õhtut, aga mulle tundub, et sai vist magusaga üle pingutatud. |
2010-08-17 15:26:50 |
Palun jagage rummi-rosina jäätise retsepti! |