Toitvad ja põnevad võileivad, soojad ja külmad

Cousinella
Kokaõpilane
2011-05-30 21:57:02
Võileib Brie juustu ja õunamoosiga

http://cousinella.blogspot.com/

Jaanikaant
Abikokk
2011-05-31 09:55:33
Mul küll hetkel pilti võtta ei ole, aga meil on läbi aastate kõige populaarsemad olnud lihtsad ahju- juustusaiad. Vahel lisame sinna sinki või tomatit, aga enamasti siiski vaid juustu. Ja teine suur lemmik on mul lihtne kurgivõileib (parim muidugi kodumaise kurgi hooajal suvel) ehk siis viil rukkileiba, peale võid, kurgiviile ja soola.

Maitse asi

Karima
Abikokk
2011-05-31 22:33:54
http://karimasfood.blogspot.com/2011/05/suitsu-skumbria-salat.html

PAPRIKA: Karima's Food

ErleS
Abikokk
2011-05-31 22:35:14
Olen üsna tagasihoidlik võileivasööja, aga see kooskokkamine on nii mõnelgi hommikul leiva lauale toonud :) Tänaseks meenuvad järgmise kattega võileivad ja -saiad: kilu ja keedumunaga, lõhega, makraga, Pille makrasalatiga, kodumaise tomatiga. Lisaks korduvalt ühe oma lemmikkattega - koorese kevadsalatiga (tavaliselt redis, kurk, till, roheline sibul vms hapukoorega segatult ja veidikese soolaga maitsestatud, vahel ka mingit kala hulka, nt suitsukala või hoopis heeringat). Koorikleiva peal eriti mõnus ja muudab võileiva mõnusalt mahlaseks suutäieks. Vahel saab ka keedumuna peale viilutatud.
Üllekas
Abikokk
2011-05-31 23:25:13
Võileiba sööme tavaliselt hommikuti vanaema juures. Katteks ikka see kõikse tavalisem: küüslaugujuust, sink, heeringas, pasteet jne. Täitsa tavalised võileivad, nii et pilti tegema ei hakanud. Miskit uut tahtsin ka proovi, aga see kuu na kiire olnud, et pole veel jõudnud :( Üks mu lemmikuid aga on (röst)sai, millele on peale määritud või ja selle peale seatud paksud banaaniviilud. Lihtne ja mulle meeldib :) Nami-namist katsetatud retseptidest lähevad siia võileiva teema alla äkki ürdi-mozzarellatäidisega grill-leib, kuumad juustuleivad paprikaga ja soojad tomatileivad. Hetkel rohkem ei meenu...
Liisi
Abikokk
2011-06-03 16:30:50
Võileivad tuunikalaga. Kasutasin tomatikastmes tuunikalakonservi, aga sama hästi võib kasutada ka tavaliselt tuunikalakonservi. Võileib tuunikala ja sibulaga (tuunikalakonserv, punase sibula viilud, rooma salat, majonees) Võileib tuunikala ja kapsaga (tuunikalakonserv, värske kapsas, majonees, sibul) Mõlemad täidised olid väga maitsvad. PS. Kui ka võileibade kooskokkamine kestab?

Liisi Blogi

Koogi Kata
Abikokk
2011-06-04 12:50:08
Üks kodune burger seahakkliha, sinepi, salatilehtede ja hapukurgiga.
Tiina
Abikokk
2011-06-04 20:37:01
Meie osaleme ka iga päev kooskokkamises :) Aga mis neist igapäevastest ja igavatest võileibadest ikka siis üles anda. Küll tahan siiski jagada ühte, mis mumeelest on lihtsalt hiigla hea. Rukkileiba, mille katteks on marineeritud lepasuitsu broilerikintsuliha "Maiuspala" (sorri, just nii on pakendi peal kirjas, Rannamõisa toode). Rukkileiva peale tuleb määrida majoneesi või karulauguvõid, kui juhtub olema, peale marineeritud kanaliha viilud ja kõik kergelt soojaks. Kõige peale sobivad hästi veel tomativiilud.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Spiidi
Abikokk
2011-06-05 13:23:27
Ma ei ole suur võileivasööja, seega kooskokkamise nimel ja auks oli tänane hommikusöök võileival. :) Röstitud must leib isetehtud majoneesi, krevettide, graavi-lõhe ja munapudruga.

le D?ner

Dagris
Abikokk
2011-06-06 09:37:08
Võileivad salatikuhja, singi ja keedumunaga Kodujuustu ja singi täidisega croissant

Sööme silmadega

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>