Innushka Kokaõpilane 2012-07-23 19:25:13 |
kahjuks pean, Leoolaga nõustuma, oko pole enam see mis ta alguses oli, käisime taas ja jälle pettusime, uskumatu kui ruttu mõned kohad alla käivad. Ma just ei satu sinna tihti, eelvimast korda käsime kevadel j ajuba siis ei jäänud söögipoolega päris rahule, ainuke mis oli hea, eelroaks - silmud, seekord siis meie suuremast seltskonnast: 6 täiskasvanut ja kolm last, jäid lapsed rahule magustoiduga - pesa, ja kaks täiskasvanut kes tellisid eelrokas böffi, salat oli jube-maitsetu.. mitte kõige värskema rohelise salati kuhi, kus peal ilutsesid kaks hiidkrevetti ja kolm kanakuubikut:)), pearokas valitud grillitud koha ja suitsutatud lest ei kannatanud mingit kriitikat- üleküpsetatud..lesta pole saanud süüagi, sest seal polnud midagi süüa enam:) , magustoiduni ei jõudnudki, sest selleks ajaks juba kadus igasugune isu midagi üldse süüa selles majas ja kui aus olla see magustoidu valik lihtsalt ei isuta, mida sealt võtta? järjekordselt creme bruleed?? ja siin ma jälle nõustun eelkõnelejaga, see ei ole ju linna parim!!:) mis puudutab teenindamist, siis ka siin on kohutavalt märkusi. ootasime lisatoole ma ei tea kaua..ka söögiriistu...toodi toitu erineval ajal,ooteaeg on kohutavalt pikk, üks praad unustati üldse maha ja üldine segaduses tunne teenindajate silmis ja olekus, ainuke mis kutsuks sinna tagasi ehk koht, aga see on siiski söögikoht ja ma tahaks lisaks ka maitseelmausi saada:) nii et okoga pean ma vahet mõneks ajaks, vbl ka igaveseks :) | |
KöögiKata Kokaõpilane 2012-07-24 19:45:35 |
Kaks ei jää kolmandata.... olin eelmine aasta ahvivaimustuses OKOst. Kogu see teenindus, sisustus, maitsed ja serveering - super! Nüüd tabas mind pettumus. Kuid see on esimene koht, kus virisen, sest arvasin, et see oli üks halb päev - kõik ju kiidavad, kaasaarvatud kriitikud! Esimese kurva noodi tekitas, hindade tõstmine. Pasteedisaia eest 5.9euri onju tiba palju või siis õunamahl 2.50eur? Kuna ruum oli osaliselt broneeritud, ootasime ka meie nii kahvlit kui ühte praadi seltskonnast. söök oli jõudes jahtunud ja maitseelamust ei tekitanud. Samuti tagasi ei kiirusta. | |
Kirsike Abikokk 2012-11-28 18:58:43 |
Käisime eile lõunal OKOs, nende kohaliku restoraninädala raames. Võtsime üks punakala ja teine põdra. Magusaks üks okolaadi ja teine vaniljekreemi. Toidud olid head, kuigi punakala oli natuke jahtunud, kui ta kätte sain. Aga ei nurise toidu puhul mitte ühegi asja üle. Mis aga pani kulmu kergitama, oli teenindus. Poiss-ettekandja rõõmsameelsuse ja hakkaja-olemise kontrastiks oli tellimustevõtja-nõudeäraviija tädi äärmine passiivsus ja nätsind-kurb olemine. :( Oleks ju espressogi võtnud, aga ei jõudnud enam oodata ja tädi küsis, et kohvi ei tahagi?, alles siis kui olime juba leti juures maksmas. Peale meie oli okos täpselt neli inimest +kaks teenindajat veel.. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-12-03 20:39:11 |
Veidi lugemist: OKO Restos sulavad suus ka puit, sammal ja sipelgad (Harju Elu, 23.11.2012) Eesti tipprestoran Kaberneemes: head toidukohta on võimalik teha asukohast sõltumata (Delfi, 3.12.2012) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-10 10:41:26 |
Margit Tõnsoni arvustus LPs: Kaberneeme introvert | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-13 00:12:45 |
Margit Kirsipuu & Krister Kivi: Kaberneeme kokk pakub vaklu ja sipelgaid (11.1.2013) | |
Amööb Abikokk 2013-05-12 14:31:18 |
Mai kuus kui päike käib juba kõrgelt, väliterrassil saab juua külma mulli ning paari tunnine istumine tekitab mõnusa jume, pakutakse OKOs endiselt talvise/jõuluse alatooniga menüüd. Käisime eelmine nädal ja pettusin tõsiselt. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
KöögiKata Kokaõpilane 2013-05-13 16:47:12 |
Maikuu päike viis ka mind Okosse ja kuigi see on üks väga stiilipuhas restoran imelise koha peal, ei ole see enam see, mis alguses :( Sõime siiga, kanateed, päevakala. Esiteks seletas teenindaja mulle justkui kanatee oleks supp, kus sees on paneeritud vutimuna. Tegelikult on tegemist ikka puljong + pirukas teemaga. Tass kanapuljongit ei maitsenud kuidagi hästi ja kõrvale serveeritud paneeritud vutimuna ei olnud ka päris see mida ma oleks oodanud. soolasiig oli aus aga no sealne eelroog on ikka väga suupiste tüüpi (loe kaks ampsu). Sai ilmus kõrvale kahjuks samuti hiljem kui eelroog. Päevakalaks oli koha ja see oli hästi valmistatud - kuid samuti - kas seda salatit ja kartulit seal juures ei võiks veidi rohkem olla? Olen sinna alati sõitnud linnast ja hiliseks lõunasöögiks/ varajseks õhtusöögiks, ning kui ka laps oma praest kõhtu täis ei saa, on sellises kohas asuvas restos midagi valesti. Maja ehk kraanivett samuti ei pakuta :( Hinnad on hirmus kõrged ja sigareid enam menüüs ei olnud :( | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-13 21:44:23 |
Tallinn City käis OKOs: Suvesiht Kaberneeme: täiuslik puhkus pealinna külje all (7. august 2013) | |
Rebane Abikokk 2013-10-09 19:58:32 |
Käisin OKOs eile ja pean tunnistama, et päevakala (meriforell) oli suurepärane! Mahlane ning täpselt õige küpsusastemga. Maitseainetega poldud samuti kala enda puhast maitst rikutud. Lisandina krõmpsud aedviljad ja kartulipüree sobisid hästi forelli täiendama.
Samuti kiitus complimentary amuse-bouche'i - tuunikalakreemi eest. Ja pärast tee kõrvale, kui me olime magustoidust loobunud, toodi ikkagi tükike apelsinikeeksi lauda! Kenad ja rõõmsad ettekandjad sinna kõige juurde. Lisapunktid samuti mõnusa sisustuse, eriti kaminas praksuva tule eest.
Väikese miinusena jah, et karafiniga vett ei ole menüüs.
Mina igal juhul soovitan väga!
Jazzino. teen. naudin. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |