Mann Abikokk 2011-01-09 09:42:00 |
Meite üks lemmikum karri. | |
Merilin Abikokk 2011-01-09 10:19:15 |
Meil üks karriline käib vahel kiirete tööpäevaõhtute külaliseks :)
Pruunistan pannil kiirelt tükeldatud kana kintsuliha, lisan pannile ohtralt punast karripastat, praen ja segan.
Viskan pannile hakitud paprika ja vahel ka porrut, suvikõrvitsat, tomatit, mida parasjagu on, aga enamasti paprikat. Praen veel natuke. Siis otsa kookospiim, maitsestan soolaga, vahel lisan natuke laimi. Lasen natuke veel podiseda, kuni kuskuss valmis saab ja sööma. Lihtne, kiire ja maitsev, täiesti retseptivabalt.
Kanakarri kuskussiga by Thredahlia, on Flickr Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Aire1 Abikokk 2011-01-09 11:42:02 |
Eile lõunaks kikerhernekarri. | |
Aaloemahl Abikokk 2011-01-09 16:55:01 |
Väga vahva teema :) Retseptiks Pig and curry norrakate Matprat lehelt. Eestikeelne retsept ja pilt siin | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-09 18:32:19 |
Silja:
Ma lisasin retsepti ka Nami-Namisse - Su pilt, Silja, läheb ka fotokampaanias arvesse muidugi (jaanuari 1.1.).
Ma saan aru, et päris mitu nami-namikat on seda retsepti juba proovinud? Jätke retsepti juurde oma kommentaarid, eks ;)
Septembris tegin India võikana raamatust "50 imelist India karrit". Retsepti ei viitsinud ümber trükkida, aga otsisin internetiavarustest kellegi nobedate näppude abil sisestatud inglisekeelse versiooni. http://lh5.ggpht.com/_MHnJbhxkHMg/TSMko0aaUCI/AAAAAAAAV4I/OvKqWDFHo8Q/toit%20011%20%28v%29.jpg |
|
Laurentzius Abikokk 2011-01-09 20:48:56 |
Valmistasin raamatust ''India toidud 30 minutiga'' Kana india pähklitega. Väga mõnus tuli, eriti meeldis see magus maitse mis tuli kuivatatud aprikoosidest. Retsept ka Blogis | |
Zoozi Abikokk 2011-01-09 21:29:17 |
Zoozi:
Leidsin munakarri pildi :)
Minul on ka olemas see C. Panjabi raamat. Olen sealt teinud liha kardemoniga (2. pilt), lambaliha aprikoosidega, rohelist kalakarrit, mis oli eriti hea, jogurtis küpsetatud kala (1. pilt), munakarrit. Kui pildid leian, lisan siia. |
|
Triinpvr Abikokk 2011-01-09 21:30:23 |
Kadunud "50 imelist India karrit" õnnestus üles leida ja suurepärane lambaliha aprikoosidega (lk 76) ka kohe valmis nikerdada :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-10 09:59:07 |
Triinpvr:
Seegi lisatud nüüd Nami-Nami retseptikogusse, Triinpvr, fotokampaanias 1.2.
Kadunud "50 imelist India karrit" õnnestus üles leida ja suurepärane lambaliha aprikoosidega (lk 76) ka kohe valmis nikerdada :) Zoozi:
Zoozi, see retsept ja Sinu foto on ka nüüd lisatud, kardemoniga lambaliha ka, fotokampaanias 2.2 ja 2.3 siis.
Zoozi:
Leidsin munakarri pildi :)Minul on ka olemas see C. Panjabi raamat. Olen sealt teinud liha kardemoniga (2. pilt), lambaliha aprikoosidega, rohelist kalakarrit, mis oli eriti hea, jogurtis küpsetatud kala (1. pilt), munakarrit. Kui pildid leian, lisan siia. Merit:
Merit, Sul on väga-väga ahvatlevad fotod!
Karrid mulle väga maitsevad! Valmistan kahte tüüpi karrisid – ühed on Tai stiilis kerged ja särtsakad ning teised India stiilis paksud ja aromaatsed. Ilmselt natuke meelevaldne kategoriseerimine, aga minu jaoks töötab :) Valmis karripastasid kasutan meeleldi ka suppides (näiteks Lõhesupp punase karriga on väga maitsev). Siit mõned minu stiilinäited: ErleS:
ErleS - nüüd on eestikeelne retsept siin. Ega Sa juhuslikult pilti ei teinud? ;)
Ja britid armastavad tõesti karriroogi ja india kööki väga. Edinburghis oli ülikooli lähiümbruses mitu-mitu täitsa head ja soodsat india söögikohta, nii et neid sai omal ajal koos kaastudengite ja hiljem kolleegidega pidevalt külastatud :)
Olen tänaseks kahte rooga valmistanud. Esiteks Good Foodi ainetel Vürtsikat India riisi, mis sobib karritoitude kõrvale. Maitses hästi ja kindlasti teen veel, aga ilmselt järgmine kord muudaksin õige pisut maitseainete koguseid endale meelepärasemaks. |
|
Lixey Kokaõpilane 2011-01-10 12:49:36 |
Mina olen juba pikemat aega vaimustuses Aaro Lode raamatust "Tai köök" ja teen pea iga nädal sealt kiire õhtusöögi inspireerituna tema "Kana punases karrikastmes" retseptist. Proovisin ära ka Kätrini "Vürtsise rohelise karri", mille puhul veidi koguseid ka koostisosasi oma maitse järgi kohendasin. Väga meeldis see karripasta kookospiima sisse segamine, kuna siis ei kipu pasta ära kõrbema, mis eelpool toodud Lode retsepti järgi võib vahel juhtuda... | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |