Netcat Abikokk 2011-01-13 10:01:30 |
Pisi-Pisi:
Pudeli serval olevat elanikkonda ei anna võrreldagi sellega, mis joojate süljega sinna sisse läheb. Niiet võib sama hästi ka mitte pühkida, kasutegur on ilmselt väga väike. Ahjaa, selline komme on ka, et kui juuakse midagi pudelist nii, et kõik rüüpavad samast pudelist, siis vahepeal pudelisuud puhtaks/kuivaks ei pühita. Suht väkk minu jaoks :D Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Frieda Abikokk 2011-01-13 11:44:47 |
Netcat:
Kasutegur on ilmselt peamiselt psühholoogiline ;)
Pudeli serval olevat elanikkonda ei anna võrreldagi sellega, mis joojate süljega sinna sisse läheb. Niiet võib sama hästi ka mitte pühkida, kasutegur on ilmselt väga väike. |
|
jf Kokaõpilane 2011-01-14 23:04:23 |
"10) Mitte kunagi ei ole viiskas kedagi sööma sundida. Põhjus, mispärast ei taheta, pole oluline. [...] 12) Juhul, kui jääb järgi vaid üks suutäis kaussi või pannile, mida keegi endale ette tõstnud ei ole, pole viisakas seda viimast raasukest kedagi sööma sundida. Võib-olla sai tõesti just kõigil kõht täis." "Kui valju häälega kommenteeritakse mida kõike antud isik ei söö..." Jumal tänatud, et need ka kellegi jaoks siin maailmas viisakusreeglid on! Mul ei jätku sõnu, kui ebameeldiv selline käitumine mulle on! Samuti pooldan, et söömine nii kodus kui külas võiks olla rahulik tegevus ja nt võõrustaja ei tohiks olla ringijooksev närvipundar, kes iga 5 minuti tagant küsib, kas keegi midagi juurde tahab. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2016-11-06 18:03:06 |
Selgus, et Tartu Ülikooli Eetikaveebis oli see teema mõned aastad tagasi kajastust leidnud: Lauakombed Ja tegelikult see foorumiteema peaks ka osaliselt siin olema, panen siis lihtsalt viite: Vähitangid ja lauakombed |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > |