Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2011

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-28 23:56:46
Lõunaks farfalle makaronid peekoni-herne-koorekastmega. Õhtul vokitud hiidkrevetid tšilli, laimi, küüslaugu ja koriandriga. Magusaks kompvekke..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Narkolepsia
Abikokk
2011-12-29 15:09:05
Tuunikalapitsa! Põhi Jamie Oliveri retsepti järgi, peale kõike, mida külmkapis leidus. Oi kui hea sai...
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-31 12:12:47
Me käisime eile perega tsirkust vaatamas. Noorem laps oli mu õe juures Harku järve lähedal. Peale etendust läksime Chopsticksist läbi ja ostsime sealt erinevaid hiina toite kaasa. Pean tunnistama, et see oli mu esimene kord seda toidukohta väisata ja ilmselt ka viimane kord. Toidud otseselt suus ei karjunud, aga KÕIK maitsesid täpselt ühesuguselt - olid rasvased ja vürtsikad ja hiljem oli kõhus ääretult raske ja ebameeldiv tunne. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis sisaldas me take-away järgmist: Trummipulgad Kartulid Hong-Kongi stiilis Kevadrullid seentega Omlett kanaga Magushapu kana Kung Pow (sic!) köögiviljad Nuudlid kanalihaga Nuudlid köögiviljadeg Kui nüüd meenutada, siis vaatamata korduvale degusteerimisele ei suutnud ma kahel viimasel nuudliroal vahet teha. Igatahes on mul peale seda külastust veelgi uhkem tunne selle menüü üle, mis ma Nami-Nami hiina koolituste jaoks kokku panin :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-02 11:03:58
Meie pere ja sõprade 2011. a. viimane õhtusöök kujunes järgmiseks: Ehk siis täpsemalt: Waldorfi salat ja peedi-granaatõunasalat: läätse-apelsini-punakapsasalat, crostini vähisabadega, crostini kilukreemiga Meeleib kitsejuustu ja granaatõunaseemntega, Vernanda tehtud sibula-juustupirukas, Vernanda tehtud imemõnus sealihaterriin: Rukkilaastud kanamaksapasteedi ja sibulamoosiga, näkileivad (2 erinevat) Kananagitsad ja kuumsuitsuforell (Pepe Kala) kalamarjakastmega: Croquembouche ja suhkrumandlid:

Tullia
Abikokk
2012-01-02 13:15:28
Meie aasta viimasel toidulaual peatusid järgmised road: kartulisalat, Elise kilupallid, Mari-Liisi kanamaksapasteet, täidetud munad, porgandisalat ananassiga, marineeritud kurgd, kõrvitsasalat, metsseapraad, ahjuforell, keedetud kartulid, maasika-šokolaaditort, mini-pavlovad, magusad mandlid.

Tullia jutukesed

Ilse
Abikokk
2012-01-02 13:29:08
Pille:
Meie pere ja sõprade 2011. a. viimane õhtusöök kujunes järgmiseks:
Super ilus :) Sealihaterriini retsepti palun :) Olen neid siin katsetanud aga pole ikka õiget leidnud. Ja need näkileivad on väga lahedad, auguga ja puha. Palju inspiratsiooni :)

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-02 13:32:29
Ilsu:
Pille:
Super ilus :) Sealihaterriini retsepti palun :) Olen neid siin katsetanud aga pole ikka õiget leidnud. Ja need näkileivad on väga lahedad, auguga ja puha. Palju inspiratsiooni :)
Ilsu, aitäh! Selle terriini autoriks on Vernanda, loodetavasti blogib ta sellest peagi. Kristjan õhkas veel eile õhtul sellest terriinist (kuigi jah, croquembouche oli tema selle õhtu lemmik ;))

Ilse
Abikokk
2012-01-02 13:37:28
Pille:
Ilsu:
Pille:
Ilsu, aitäh! Selle terriini autoriks on Vernanda, loodetavasti blogib ta sellest peagi. Kristjan õhkas veel eile õhtul sellest terriinist (kuigi jah, croquembouche oli tema selle õhtu lemmik ;))
Selle kuusepuu retsepti ootan ka huviga, olen kunagi seda katsetanud, aga maitea mis põhjustel on mul kõrvust mööda läinud, et seal vahel veel miski kinnituskreem käib (nüüd FB-s lugesin) ja no mu kuusepuu väga hästi ei seisnud koos, kuigi see karamelli kate sai tehtud ja puha... ülemöödunud jõul oli see vist, siis sain siit kooskokkamisest sellele keedutaina lainele ja tegin kohe mitmeid "katseid" :)

Ilse köögis

Laurentzius
Abikokk
2012-01-02 13:51:46
Meie aasta viimasel toidulaual oli: Ahjus küpsetatud lagle tsillimoosidipiga, kevadrullid, sushi, frititud banaan tagnas jäätisega, creme brüle ja šokolaadi-toorjuustukook. Ja vennale oli põdrahautis, sest sushit ta ei söö :)

Vanapere köögikatsetused

Reglisse
Abikokk
2012-01-02 16:39:26
Meie aasta viimasel toidulaual olid paprikahummus koos krevettidega. Kammkarbi carpaccio koos punase kapsa idudega. Tallekarree koos karamelliseeritud fenkoliga ja juurselleri p?ree tr?hvlitega. Magusaks ?unamoos koduse vaniljej??tise ja mandlilaastudega. Aasta esimesel p?eval brunch koos tr?hvli munapudruga. tatrajahu bliinid vetikate ja chia seemnetega, guacamole, suitsul?he. ?htuks kressi ja suvik?rvitsasupp;
<< 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 >>