Redfox Abikokk 2010-12-08 19:55:14 |
nii head toidud ju? peaks tegema Pipit ja lihtsalt teesklema et oleme lumevangis nii nagu Pipi oli nö merehädas. Kui ma nüüd Viljandi peale aga mõtlen, seal on mul tangaineid, maismannat peamiselt, sest seda muidu suurt ei taha. Polentakooki moosiga! Moosi on lõputult. Kuivatatud õunu ka. Külmkapis tõenäoliselt minule söödavaist asjadest on Viljandis ainult juustu. ülejäänd on verivorst. Jahu on. Juustusaia saaks teha või pitsat. seda ma ei tea, mis aastakümnete lademed tädi toas võivad olla. ta hoiab kõik alles. mingeid 1995. aasta beseeküpsiseid nägin ükskord läbi lukuaugu. siis on seal veel võilillesiirupit. hmmm.... juust siirupiga? see kõlab sarnaselt kui makaronid vaarikatega :-)))) ja siis on mul üks purk suvest kondenspiima kui paps vett pumpamas käies nahka ei pand. teeks kondenspiimast, kamajahust, kuivatatud õuntest trühvleid äkki tee kõrvale. | |
Anu Abikokk 2010-12-08 22:08:45 |
Me saaks vist süüa kaks nädalat nii nagu ikka.. ma olen hull orav ja kapid on toitu täis. :) Hea teema. Andis mulle idee, et nüüd enne poodi ei lähe, kui kapid tühjad! Aga siis on halb, kui lumevangi jääme. Hehe. | |
Netcat Abikokk 2010-12-09 08:26:19 |
Tziiki:
See on mu ema lemmikpasta ju, aga siis peaks rõõska koort, india pähkleid ja krevette ka olema. Ja natuke sibulat ja tomatit. aga no küllap leiutaks miskit (nt makarone vaarikatega :D ) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2010-12-09 08:47:21 |
Netcat:
:D no näed siis-ei olegi nii kummaline kombinatsioon.
peab ruttu poodi minema ja ülejäänud asjad ka ära varuma -tormihoiatus juba anti ju! Tziiki:
See on mu ema lemmikpasta ju, aga siis peaks rõõska koort, india pähkleid ja krevette ka olema. Ja natuke sibulat ja tomatit.aga no küllap leiutaks miskit (nt makarone vaarikatega :D ) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Redfox Abikokk 2010-12-09 19:32:27 |
just, ma ka mõtlesin et mitte minutitki liiga hilja ei hakanud me mõttes valmistuma selleks lumevangiks. ma lähen kontrollin kas ikka on tärklist kisselli keetmiseks. aga ema tegi hommikul nagu pesuvanni täie kaerakäkke ja tõi 6 pakki helbeid veel juurde ka. ju ta aimas. | |
Triin Abikokk 2010-12-09 23:47:53 |
mul ka kapis liha ja gaasipliit ja keldris kartul ja hoidised :), aga piimatoodeteta küll kaua läbi ajada oleks keeruline. | |
Seenekas Abikokk 2010-12-10 04:12:51 |
Hoolimata mu kaasa igaaastasest virinast (liiga palju) hoidiste tegemise hooajal, ei lase ma end sellest häirida. Keldrisse saab ka õnneks toa kaudu. Ja seda "varandust" on nii keldris kui sahvris päris palju. Piima-mune saab paari kilomeetri kauguselt. Sinna jaksab jala ka visata. Gaasipliit ja generaator ka olemas. Igatahes ei taha ma enam autode väljakaevamisest ega maja ümber vajalikest käiguradadeśt midagi teada. Veel vähem neid kaevata. Mullu sai ikka mitmeks aastaks nö. ette sellega tegeleda. Halvem lugu on see, et pean iga päev kogu kopli läbi käima ja kontrollima, et aed terve on. Kitsed on tänavu juba mitmeid kordi pool aeda maha tõmmanud. Pühapäeval tekkis küll tahtmine, et mees jahimees oleks. Aga ilus on väljas küll ja õnneks on meie kandis enamus teid lahti aetud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-10 07:44:27 |
Seenekas:
No mina viin lapse nüüd hommikul sõime, siis tulen tagasi ja hakkan "hoogsalt" lumelabidaga vehkides kasvuhooneni teed rajama, kuna vaja seal talvituvatele kanadele süüa viia. Eile hommikul oli nii süüa kui ka juua, aga ei tulnud selle peale, et tänaseks ette anda. K. naaseb homme ennelõunal ja seni vist küll kanad ilma uue söögita vastu ei pea :(
Igatahes ei taha ma enam autode väljakaevamisest ega maja ümber vajalikest käiguradadeśt midagi teada. Veel vähem neid kaevata. Mullu sai ikka mitmeks aastaks nö. ette sellega tegeleda. |
|
Kiilike Abikokk 2010-12-10 08:16:19 |
Meie oleme siis hetkeseisuga kodus ... lumevangis. Väravast pääseks välja ja 100 m saab nii jala kui ka autoga liikuda aga sealt edasi on ka jala raske liikuda täiskasvanul, rääkimata lapsest või autost. Lund lükkama hakkan siis kui tuul vaibub, ennem ei näe mõtet. Mingil hetkel peaks kasvuhoone katustel ka lume alla tõmbama ja seda siis juba kolmandat korda selle talve jooksul. | |
Redfox Abikokk 2010-12-10 08:55:57 |
ja mis teie teised koduloomad söövad kui poodi ei saa ja pole midagi anda? mul kassil on pisut Rainbow konservi ja sügavkülmas poolik seasüda. Kuna Kopli turg kadus ära ja Sitsi marketis sellist kraami pole siis pean ikka Kristiine Prismasse konservide järgi minema, kui kassil söök otsa saab. Hapukoore pistab ta nagunii kinni kõik. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |