Pisi-Pisi Abikokk 2011-04-21 17:36:23 |
Ma polegi siia kirjutanud, kuidas ma Tartus käies antud kohvikus täieliku tünga sain. Neil on kodulehesarnane asi ka (http://www.annaedasi.ee/), kus on kirjas, et laupäeval avatakse kell 10. Ei avata! Uksel on kirjas, et kell 11 avatakse ja kell 10 hommikul ei tahtnud keegi mulle seal kooki ja teed pakkuda :( Tont seda teab, millal ma uuesti niimoodi Tartusse satun, et kohvikusse ka mindud saan. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Vernanda Abikokk 2011-04-22 19:10:07 |
Pisi-Pisi:
ma sain ka ükspäev sama tünga:) aga siis läksin üks teine kord uuesti ja sai parem. koogid olid ka väga head.
Ma polegi siia kirjutanud, kuidas ma Tartus käies antud kohvikus täieliku tünga sain. Neil on kodulehesarnane asi ka (http://www.annaedasi.ee/), kus on kirjas, et laupäeval avatakse kell 10. Ei avata! Uksel on kirjas, et kell 11 avatakse ja kell 10 hommikul ei tahtnud keegi mulle seal kooki ja teed pakkuda :( Tont seda teab, millal ma uuesti niimoodi Tartusse satun, et kohvikusse ka mindud saan. |
|
Meringue Abikokk 2011-04-25 19:59:19 |
Sattusin ka (nüüdseks juba paar nädalat tagasi) lõpuks sinna. Üldmulje oli positiivne - koht oli täpselt selline, nagu üks Karlova kohvik olla võiks. :) Muusika oli mõnus, atmosfäär rahulik ja minu kook imemaitsev. Kahjuks pidin ka mõnes asjas pettuma. Nimelt toodi minu soojendatud rabarberi-vaarika purukook jäätisepalliga lauda paar minutit peale tellimist. Kaaslase tellitud tuunikala salat saabus aga ca 10 minutit hiljem. Nõnda tekis piinlik olukord, kus mina pidin oma kooki üksinda sööma (jäätis hakkas juu sulama) ning kaaslane hiljem sama oma salatiga tegema. Kuna tellisime-maksime koos ei saanud selles osas ka mingit segadust olla. Kui ka maitse osas veidike vaielda, siis mind jättis see tuunikala salat üldse üpriski külmaks (olgugi, et nimeliselt tundus väga ahvatlev), aga samas selle tellija ise ei öelnud midagi halba. :P Kokkuvõttes, eks ma võimalusel lähen sinna ikka kunagi tagasi, aga kuna ta on minu jaoks nii-ehk-naa vales linnaosas, siis ekstra-käiku ma sinna enam ei teeks. Aga tore ikka, et selline koht olemas on! :) | |
Silja Abikokk 2011-04-26 12:22:49 |
Minu ema elab seal väga lähedal ja läks ka siis proovima kuid oli väga pettunud. Need pirukad mis tema valis olid juba vanad ja seisnud ning ühel pirukal lõi pärmimaitse kõik muud mekud kinni. Ühel sünnipäeval sain kahte sealt tellitud torti proovida. Miski murakaželeega tort oli maitsev, aga teine klassikalisem sefiiritort küll mingit muljet ei jätnud. Eks ma proovin kohapeal ka proovimas käia kui mahti saan. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-13 22:01:29 |
Tuuli (saate "Lusikas" saatejuht) käis Anna Edasis külas: vaata saadet | |
Tiina Abikokk 2012-11-07 00:26:09 |
Käisime sõbrannaga Anna Edasis jututamas. Meile hirmsasti meeldis suur kann teed, mis oli tõesti suur, nii et juttu jätkus kauemaks :) Koogivalik oli üsna väike, aga maitses hästi. Selline mõnus kodune ja lihtne kohvik. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-05 14:35:19 |
NB! Pühapäeviti suletud!!! | |
Fre Abikokk 2013-09-20 15:35:18 |
Kas keegi teab Anna Edasi lahtioleku aegu, nende koduleht on häkkerite poolt üle võetud ja FBs pole lahtioleku aegu. Küsida ka ei saa, sest FB leht on tehtud nagu persoonileht, st vaja sõbraks lisada enne kui nendega suhelda saab. Et pühap kinni aga ntx mis kellast kellani laupäeviti? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-09-20 17:30:54 |
Fre:
Ei tea lahtiolekuaegu, aga helista:
Tel: 7304532, 5581311
GSM: 5146920
Kas keegi teab Anna Edasi lahtioleku aegu, nende koduleht on häkkerite poolt üle võetud ja FBs pole lahtioleku aegu. Küsida ka ei saa, sest FB leht on tehtud nagu persoonileht, st vaja sõbraks lisada enne kui nendega suhelda saab. Et pühap kinni aga ntx mis kellast kellani laupäeviti? |
|
Liisi Abikokk 2013-09-26 17:27:32 |
Üle pika aja käisime täna Anna Edasi kohvikus lapsega lõunat söömas. Võtsime kahe peale seenesupi, saialilletee ja kakao. Supp oli väga maitsev ja korralik suur taldrikutäis. Kakao oli minu jaoks lahja, tundus ainult veega tehtud, oleks ikka tummist piimaga kakaod soovinud. Koogilett oli rikkalik, aga kahjuks oli kõht juba liiga täis. Meeldiv üllatus oli tualett-ruum, kus olemas lastepott ja mähkimislaud ning isegi salvrätid ja mähkmed! Lastetool oli olemas, hiljem sai laps mängida lastenurgas. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |