Tiina Abikokk 2010-10-30 12:12:07 |
Koogid on seal tõesti head! Sõime šokolaadikooki rabarbriga ja jõhvika-toorjuustukooki ja pärast oleks tahtnud veel võtta, kuigi tükid oli päris suured. Suures kruusis taimetee kõrvale ja midagi rohkem pole vajagi! :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2010-11-07 16:14:57 |
Kus see kohvik täpsemalt asub? Tähe tänav pole ju mitte lühike... Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-07 16:48:47 |
Pisi-Pisi:
Endise Karlova apteegi majas, Tähe tn 20.
Veebileht on valmimisel.
Kus see kohvik täpsemalt asub? Tähe tänav pole ju mitte lühike... |
|
Blondie Abikokk 2011-01-19 18:12:13 |
Tartu Postimehes on fotoartikkel sellest kohvikust (mitte küll kõige informatiivsem): http://www.tartupostimees.ee/?id=374770 | |
Liisi Abikokk 2011-01-23 21:35:00 |
Kord, peale väsitavat shoppamist, läksin Anna Edasi kohvikusse kerget einet võtma. Tellisin supi ära, kui selgus, et kaartiga neil veel maksta ei saa. Koheselt aga pakkus teenindaja, et võin homme ka raha ära tuua. Olin meeldivalt üllatunud, sest sellist käitumist ei tule tänapäeval just tihti ette (arvestades, et sattusin sinna esimest korda). Sõin kõhu täis ja tõin siiski raha ka veel samal õhtul ära. Väga positiivne mulje jäi :) | |
Jaanikaant Abikokk 2011-02-17 10:31:53 |
Meie käisime õe ja lastega seal kohvikus eile jälle juba mitmendat korda. Mulle just meeldib väga see kodune ja hubane õhkkond, mis seal valitseb. Ja kuna üks lastest on veel pisike, siis mähkimislaud ja mänguasjad on muidugi eriti tänuväärsed. Tellisime suure kannuga pärnaõie teed ja soolase täidisega pannkooke ning mitmeid erinevaid kooke- kõik olid head, aga eriti maitses mulle jõhvikatort. Muidugi rukki- mustika purukook on ka üks suuri lemmikuid. Ma olen teinud ka sellise tähelepaneku, et päris tühi pole see kohvik kunagi olnud. Kliente jagub ja vahel on isegi probleem, et pole kohta. Tundub, et kaasa ostetakse ka päris palju saiakesi ja kooke. Sealsed suhkrukringlid on minu poja suured lemmikud ja ostan neid isegi aeg-ajalt sealt koju kaasa. Infoks veel, et nüüd saab seal kohvikus kenasti ka kaardiga maksta. | |
Blondie Abikokk 2011-03-06 14:03:45 |
Käisin seal eile ja tegin mõne pildi ka :) Söögid-joogid jätkuvalt maitsvad. Tegelikult oli kohvik pidevalt rahvast tuugalt täis, piltidelt jääb mulje nagu polekski kedagi olnud... nii osavalt tehtud :P | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-22 08:51:00 |
Jaanikaant:
Jaanika blogiarvustus ka :)
Meie käisime õe ja lastega seal kohvikus eile jälle juba mitmendat korda. Mulle just meeldib väga see kodune ja hubane õhkkond, mis seal valitseb. Ja kuna üks lastest on veel pisike, siis mähkimislaud ja mänguasjad on muidugi eriti tänuväärsed. Tellisime suure kannuga pärnaõie teed ja soolase täidisega pannkooke ning mitmeid erinevaid kooke- kõik olid head, aga eriti maitses mulle jõhvikatort. Muidugi rukki- mustika purukook on ka üks suuri lemmikuid. Ma olen teinud ka sellise tähelepaneku, et päris tühi pole see kohvik kunagi olnud. Kliente jagub ja vahel on isegi probleem, et pole kohta. Tundub, et kaasa ostetakse ka päris palju saiakesi ja kooke. Sealsed suhkrukringlid on minu poja suured lemmikud ja ostan neid isegi aeg-ajalt sealt koju kaasa. Infoks veel, et nüüd saab seal kohvikus kenasti ka kaardiga maksta. |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-04-21 15:24:18 |
Aprillikuu "Diivani" ajakirjas on jutuke kohvikust "Anna Edasi" ja Birjost-Silverist, kes kohvikut veavad. Mõned retseptid on ka juures. | |
Tullia Abikokk 2011-04-21 17:27:30 |
Mina pettusin, kui viimati käisin. Menüüs on neil üks praad. Sel päeval oli see risoto. Lauda saabus suur taldrikutäis kleepjat riisi, millele oli peale puistatud pärlsibulaid, konserveeritud seeni ja toorest kapsast. Kahjuks ei maitsenud see ka eriti hästi (ei mulle ega mehele). Tüdrukule tellitud jäätis saabus lauda, kui meie hakkasime oma sooje toite juba lõpetama. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |