Spidur Abikokk 2010-05-02 18:04:26 |
On keegi näinud kuskil müügil normaalse paksusega fooliumi (noh, umbes nagu "vene ajal" oli). Kui on midagi, mida ma uue aja leiutistest vihkan, siis on see õhuke foolium, väga ebamugav asi minu meelest. "Tescol" on ntx paksu fooliumi, seda ma tean, aga kas ka Eestis midagi taolist saaks ? | |
Martiina Abikokk 2010-05-02 18:19:29 |
Vot see oleks midagi, mida mina ka tahaks leida.. | |
Sasha Abikokk 2010-05-02 20:05:40 |
Ma ostsin just rulli fooliumi, millel oli peal kirjas "ekstrapaks", aga pole veel proovinud. | |
Seenekas Abikokk 2010-05-02 20:21:47 |
Minul on firma "SMILE" (mulle täiesti tundmatu) ekstra tugev foolium. Ostsin kunagi Prismast, aga selle veneaegsega võrreldes on üsna õhuke. Kalameeste foorumis soovitati igal juhul ka sellis fooliumit, kuhu ükskõik mil moel ekstra on peale kirjutatud, seda ikkagi vähemalt kahekordselt kasutada. Peaks Kaupmehest ka vaatama, viimati ostsin sealt suure rulli laia toidukilet - alalõpmata pidi mingile vaagnale seda tavapoe kilet kümme kihti ümber mässima. Foolium laiusega 29 cm on kala tehes samuti liiga kitsas. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-02 20:32:32 |
Sellest pole Spiduril abi, aga mulle kinkis ämm paar jõulu tagasi paar rulli seda ekstrasuperpaksu nõukaaegset (sõna otseses mõttes!!! Isegi CCCP kvaliteedimärgid on peal :)) fooliumi. Siiamaani jätkub... | |
Martiina Abikokk 2010-05-02 21:10:54 |
Pille:
Ja Pille tegi meid nüüd kõiki kadedaks... :P Sellest pole Spiduril abi, aga mulle kinkis ämm paar jõulu tagasi paar rulli seda ekstrasuperpaksu nõukaaegset (sõna otseses mõttes!!! Isegi CCCP kvaliteedimärgid on peal :)) fooliumi. Siiamaani jätkub... |
|
Merilin Abikokk 2010-05-02 22:00:08 |
Mina grill-fooliumi nime alla olen mina seda ka "tänapäeval" mingist suuremast toidupoest ostnud, aga marki kahjuks ei saa praegu kontrollida. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
ErleS Abikokk 2010-05-02 22:28:39 |
Thredahlia:
Just, grill-foolium peaks olema tugevam ja paksem. Endal kodus veel seda nõukaaegset, aga kunagi seltskonnaga grilliürituse jaoks ostsime grill-fooliumi ja olin üllatunud, kui tugev ja paks see oli võrreldes teiste kaubanduses müüdavate fooliumitega. Kui ma ei eksi, võis olla tegemist hallis karbis Lindneri tootega. Tavapärasest veidi laiem oli ka see foolium, seega tuleks otsida suuremat karpi ja võibolla isegi grillimiskaupade lähedusest. Mina grill-fooliumi nime alla olen mina seda ka "tänapäeval" mingist suuremast toidupoest ostnud, aga marki kahjuks ei saa praegu kontrollida. |
|
Tziiki Abikokk 2010-05-02 22:45:39 |
ErleS:
jap-koduleht väidab, et 45 cm see ekstra tugev grill-foolium Thredahlia:
Just, grill-foolium peaks olema tugevam ja paksem. Endal kodus veel seda nõukaaegset, aga kunagi seltskonnaga grilliürituse jaoks ostsime grill-fooliumi ja olin üllatunud, kui tugev ja paks see oli võrreldes teiste kaubanduses müüdavate fooliumitega. Kui ma ei eksi, võis olla tegemist hallis karbis Lindneri tootega. Tavapärasest veidi laiem oli ka see foolium, seega tuleks otsida suuremat karpi ja võibolla isegi grillimiskaupade lähedusest.Mina grill-fooliumi nime alla olen mina seda ka "tänapäeval" mingist suuremast toidupoest ostnud, aga marki kahjuks ei saa praegu kontrollida. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|