RETSEPTIVÕISTLUS "TORT ISAMAALE 2010"

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-23 08:24:46
Netcat:
Seekord ei ole enam midagi teha, aga mul oleks selline ettepanek, et järgmisel aastal hakkame pilte üles panema alles pärast seda, kui tähtpäev käes on. Muidu tekib arematel ja aeglasematel meist selline tunne, et kõik lahe on juba välja mõeldud ja ära tehtud ja mis nüüd enam.
Jah ja ei :) Ma siis tõsiselt kaalun homsele pidulikule (peale)lõunasöögile Koopatibist inspireeritud pätsitordi tegemist ja kaasavõtmist. (Jäätisetort oli ka lahe, aga meil pole sügavkülmas lihtsalt ruumi ning õues ei saa ka torti külmutada, sest tuul viib naabritele ilmselt..) Samas võime järgmisel aastal tõesti oodata piltide postitamisega 24. veebruarini. Kindlasti tahaks seda toredat tordivõistluse ideed (if I may say so myself :)) järgmisel aastal jätkata!
Netcat:
Jah, mul oli kah preesikujuline leivatort mõttes. Why do you ask :)
Ma väga ootan Sinu preesikujulist leivatorti, Netcat!!! Ütlen veel kord, et auhindu on palju ja hindajaid mitu, seega ei tasu muretseda, et analoogne idee juba olnud vms! Kunagi ei või teada, milline idee kellelegi eriti meeldib. Muide, ka ajaleht Postimees on huvitatud tordivõistluse kajastamisest, nii et lootust on ka suures meedias tunnustust leida ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ragne
Abikokk
2010-02-23 09:20:12
Ei taha nüüd liigne aktivist tunduda, aga sain eile teada, et mul homme suurem laadung külalisi tulemas :)..nii et täna kuulub aeg küpsetamisele...nii küsingi, kas üks inimene võib ka kaks võistlusretepti lisada :)

www.kokkama.ee

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-23 09:22:16
Ragne:
Ei taha nüüd liigne aktivist tunduda, aga sain eile teada, et mul homme suurem laadung külalisi tulemas :)..nii et täna kuulub aeg küpsetamisele...nii küsingi, kas üks inimene võib ka kaks võistlusretepti lisada :)
Muidugi, Ragne! Ssille esitas mullu kolm torti, Koopatibi leivatort oli esimene kahest tordiideest jne. Mida rohkem, seda uhkem :)

Netcat
Abikokk
2010-02-23 10:11:29
Pille:
Kindlasti tahaks seda toredat tordivõistluse ideed (if I may say so myself :)) järgmisel aastal jätkata!
Ma ka väga loodan. Dekoreerimistehnika tahab mul veel kõvasti harjutamist, et reaalsus tahtmisele järele jõuaks.
Netcat:
Jah, mul oli kah preesikujuline leivatort mõttes. Why do you ask :)
Pille:
Ma väga ootan Sinu preesikujulist leivatorti, Netcat!!!
Sedakorda vist siiski mitte. Ilmselgelt ei oleks minu oma nii ilus, kui see, mida me juba nägime. Tuleb veel praktiseerida seda kujundamise asja. Õnneks on mul ka üks teine idee, mitte nii sisult ja vormilt rahvuslik aga siiski olukorraga sobiv, arvan ma. Kui sest midagi välja tuleb.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kaare
Abikokk
2010-02-23 12:08:13
Mõnes mõttes olen mina ka selle poolt, et tordid pandaks ülesse samal päeval (kui see muidugi tehniliselt võimalik on. Või näiteks nii, et saata võib varem, aga avalikustatakse ühel kindlal päeval). Ütlen ausalt, et mina tegin oma tordi varem just sellepärast, et kartsin, et kellelgi võib sama idee olla. See on ju põhimõtteliselt sama tunne, kui minna peole ja näha seal inimest, kellel on samasugune kleit seljas :) Tuju läheb lihtsalt ära. Teisest küljest on jälle hea, kui mõned varem oma ideid esitavad, sest need, kellel veel midagi pähe pole tulnud, saavad nendest ideedest ehk midagi edasi arendada. Ja ka nende jaoks on see hea, kes tulevad foorumisse selle mõttega, et leida mõni tore tort, mida tähtpäevaks valmistada. Netcat, mina arvan ka, et tee ikka oma mõte teoks. Ilu on ju vaataja silmades ;)

Koopatibi küpsetab...

Martiina
Abikokk
2010-02-23 12:34:53
Ma tunnen end nüüd kehvasti, et varem tordi tegin :( Ei taha küll, et kellelgi seetõttu tort tegemata jääks. Oma varajase posituse põhjuse tõin juba tookord ära..kuid tõesti- kui oleksin teadnud, et 24ndal postitamine on parem, siis oleksin võinud ju pildi alles homme üles panna. Aga palun, ärge jätke oma torte tegemata, see teema on nii hea inspiratsiooniallikas :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-23 12:39:10
Ooooi, ei mingit põdemist siin! Mina olen Aniitrami ja Koopatibi tordiideede avalikustamise üle väga rõõmus, sama elevusega ootan kõiki teisi tordiideid ja seda kuni 1. märtsini! Järgmisel aastal mõtleme üheskoos, kuidas seda kõige parem korraldada on, aga tänavu jagage oma retsepte ja ideid veel "vanaviisi", st jooksvalt enne ja peale pühi ja pühade ajal!

Marju
Abikokk
2010-02-23 14:00:55
Mind näiteks totaalselt innustavad teiste tordid. Olen korralik kobakäpp ja vajan pikka innustamist, et millegagi hakkama saada :) Olen juba innustunud küll. Ja mingi tagasihoidliku tordiga tahaks hakkama saada :) Ootan uudishimuga juba kõigi torte...
Liina
Abikokk
2010-02-23 14:12:28
Ma teen ka vist ühe tagasihoidliku tordi :).

Minu kokkamised!

Kairit
Abikokk
2010-02-23 15:08:37
Minu isamaaline küpsisetort. Blogiviide on siin. Homme teen vist ühe tordi veel...
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>