Zoozi
Abikokk 2010-02-07 22:08:20 |
Meil täna kalapäev :D
Lõunaks magushapu kala sooja mitmeviljasepikuga.
Õhtuks pretud räimed. No nii kenad suured olid Priisle turul. Ei saanud ostmata jätta :)
Magusaks kohupiimakreem pohlade ja shokolaadiga. Lastele pähklikreemiga sai.
|
|
Ragne
Abikokk 2010-02-08 00:17:53 |
Täna oli minu juures väike minu sünnipäeva tähistamine ja traditsiooniline igakuine beebipidu. Lõuna ja õhtusöök sulandus sujuvalt üheks. Menüüs: Võileivatort kõige tordisemal kujul Filotaigna sigarid, täidiseks kodujuust, ürdid ja suitsukana Avokaadokreemi täidisega singirullid pita sai (nami-nami Liibanoni-õhtu repertuaarist) üheks minu lemmikuks kujunenud paprikadipp (nami-nami Liibanoni-õhtu repertuaarist) Küüslaugune suitsukanavõi Kalkunisalat ananassi ja röstitud seedermänniseemnetega Pesto-jogurtikaste (kalkunisalati juurde) Vanakooli kartulisalat Kaneelised kanapoolkoivad Kuum punane-tšillikaste (kanakoibade juurde) Magusaks: Apelsinine riisi-kaerahelbekook kodutehtud jäätis kaeraküpsistega Kodutehtudjäätis purustatud Marianne kommidega Kõht sai igastahes täis:) Osad retseptid pane tasapisi ülesse ka oma kokkama blogisse ja uude linnulihablogisse | |
Silx
Abikokk 2010-02-08 14:49:50 |
Laupäeva lõunaks oli miski näks külmkapi ukse vahelt. Õhtuks oli aga hoopis ülihea veiselihakarri ja magusaks kuningannakreem kodujuustu-vahukoore seguga.
Pühapäeva õhtuks sõime munakastet peekoni ja hapukurgiga. Yum! Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Mann
Abikokk 2010-02-08 16:14:21 |
segu eilsest tatrapudrust, praetud suitsusingist ja kapsast. mulle meeldis väga hapukoore ja tilliga, mees ei võtt ampsugi, a no ta tatart ei söö ka.
|
|
Sissela
Kokaõpilane 2010-02-08 16:38:56 |
Hommikuks sõin jogurtit kliidega ja ühe banaani. Lõunaks tegin endale kahest avokaadost leivakatte ja sõin seda kahe musta leiva viiluga. Õhtuks podiseb praegu kapsa-hakklihahautis õllega, usutavasti tuleb hea ;) | |
Sandra
Abikokk 2010-02-08 17:56:13 |
Viskasin malmpotti kartulid, porgandid, kapsa, sibula, küüslaugu, metsapähklid, tofu, valasin kõik õli ja maitseainetega üle ning nüüd ootan, mis saama hakkab. Poti panin ikka ahju ka :) | |
Mari-Liis
Abikokk 2010-02-08 20:09:47 |
Šampinjonikreemsupp sulatatud juustuga. Kartuli-porgandipuder ja hakklihakaste. Peedisalat. Pomelot magusaks. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-08 20:22:27 |
Sattusin täna üle tüki aja Stockmanni ja avastasin seal sooduspakkumisega tuurasteigid müügil (140 kr/kg). Nii sõimegi grillpannil küpsetatud steike, kõrvale kiiresti praetud apteegitill. Magusaks pirn.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-02-08 21:00:00 |
Panin oma külmast päästetud kartulite kõrvale ahju suitsutatud seakoodi porgandi-kaalika-kapsaga ja tegin lisaks tugevalt mädarõikaga maitsestatud hakitud kurgist ja sibulast külma majoneesi-hapukoorekastme. Magusaks taas leivasupp. | |
Aire1
Abikokk 2010-02-09 08:03:33 |
Külmikus oli veel metsseakeelt, tegin sellest kartulite kõrvale kastme. Magusaks mõned oma aia õunad. | |
| << < 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 > >> | ||