Zoozi
Abikokk 2010-02-05 21:44:47 |
Lõunaks väike kausike eilset läätsesuppi.
Õhtul kartulipuder ja guljash. Suitsutatud paprikapulbri kasutamine andis toidule mõnusa suitsuse meki. Lapsed sõid ka isuga. Väga maitsev.
Pohlapirukat tegin ka. Margariini asemel kasutasi võid. Vaniljekreemis kasutasin maitsestamata jogurtit ja lisasin siis vaniljeekstrakti ja suhkrut. Pirukas oli superhea. Pohlad mõnusalt magus-mõrudad ja mahe kaste sobisid väga hästi. Väga hea!
|
|
Silx
Abikokk 2010-02-05 21:46:47 |
Lõunaks oli bistroost paneeritud mintai. Õhtuks aga õunakastmega üleküpsetatud vikerkala, magusaks nosisin peotäie metsmaasikaid. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
|
Martiina Abikokk 2010-02-05 21:58:46 |
Ma tegin täna kolmekäigulise õhtusöögi :D Oli palju tegemist aga lõpuks maitses hea.
Kõigepealt tegin suitsuforellipüreesuppi . Kuigi suitsulõhega. Sai maitsev ja kreemjas. Kuna ma tavaliselt kalasuppi ei söö, siis saan tõdeda, et see supp oli vägagi õnnestunud.
Seejärel tegin suitsukalaga täidetud paprikaid. Kuskussi ei olnud võtta, seega tegin riisiga. Paprikad jäid väga head ja mahlased. Kiidan.
Ja magusaks tegin selle punasesõstrapiruka alusel pohlapirukat. Seegi sai väga hea. :)
|
|
Mari-Liis
Abikokk 2010-02-05 23:14:42 |
Õhtul tegin koha. Suurtele küpsetasin ahjus lihtsalt filee ära võitükikeste, oliivõli, valge veini, meresoola ja pipraga. Lastele lõikasin filee tükkideks ja praadisin pannil paneeritud krõbedad tükid. Niimoodi on ainus võimalus neile üldse kala sisse sööta. Pilt on toorest kalast, valmis toitu ei antud aega pildistada :) Lisandiks olid wokitud köögiviljad.
Magusaks kohupiimakook mustikatega. Ja Juubeli tordipulbriga :P Ma ei tea, mul oli millegipärast õudne isu selle järele.
|
|
Kirsike
Abikokk 2010-02-05 23:25:37 |
Meil olid verivorstid hapukapsa ja kartuliga (jõuluajalisu ei olnud :) )
Magusaks küpsetasin saia nutelletäidisega ja vanilli-kohupiimakreemitäidisega.,
|
|
Enely100
Abikokk 2010-02-06 09:20:11 |
Meil ahjuroad: kartulid, porgandid ja sibulad ahju koos peekoniviiludega ning sealiha koos maitseainetega ahjukotis. | |
Aire1
Abikokk 2010-02-06 09:57:38 |
Eile õhtuks metseakondid ahjus tehtult ja kartul. Küpsetasin veel emale sünnipäevaks kringli ja suure marjakoogi. | |
Seenekas
Abikokk 2010-02-06 14:25:48 |
Päästan juba mitmendat päeva keldris ära külmunud kartuleid, millest alul sai suur kastrulitäis koorega keedukartuleid ja nüüd praen neid üle erinevate maitseainete nagu kord tüümiani kord rosmaariini või siis muuga. Endale väga maitsevad need külma saanud, kergelt magusad ja eriti kollased juurikad. Eile sai sinna juurde mehele röstitud räimi ja mulle praetud marineeritud kelakarbonaadi. Lisaks kergelt praetud lillkapsast ja kiirhapendatud kurki. Igatahes on need külmavõetud kartulid nii head, et olen nõus teise nädala neid veel eri moodi valmistama, siis on otsas ka. Lisandiks on katsetamata veel seenesalat. Magusaks oli külas olnud klientide auks Pavlova, millest nemad enne kuulnudki polnud. Katteks põldmarjad ja vaarikad, mis keset talve maitsesid imehead ja õnneks nägid ka sama head välja. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-06 18:06:14 |
Päeva jooksul olid laual krevetitäidisega munad, hautatud veiseliha ploomidega, Teriyaki kanatiivad ning jõhvikapüree kohupiimakreemiga. Kaks mandariini ja pool banaani ka.
|
|
Mann
Abikokk 2010-02-06 18:48:57 |
lihtne kana ahjus, juurde samal pannil küüslauku, kartulit, porgandeid, fooliumi sees sai ka peeti grillitud, spargelkapsast kah. magusaks mövenpicki šokolaadijäätis. | |
| << < 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 > >> | ||