Elis
Abikokk 2010-04-19 20:41:19 |
Lõunaks köögiviljapüreesupp ja viil rukkileiba. Õhtul oli elukaaslane ekstaasis Piprapoest soetatud maltoosast õlle valmistamisega ja seega jäi grillimise kohustus minule. Küpsetasin hõbeheiki apelsinikastmes ning karrikana (Tallegg). Kõrvale värske salat tomati, kurgi, punase sibula ja redisega. Magusaks mu lemmik-pontšikud Laagri maksist. | |
Dee
Abikokk 2010-04-19 20:53:20 |
Lõunaks segasin eilse keeduriisi ubadega, panin juurde sinki, rosinaid ja harissat. Tuli selline kiire ja täitsa söödav omalooming. Õhtuks keetsin ühe ilusa kanapuljongi ja tegin kõrvale väikeseid hakklihapirukaid. Need pirukad olid tõeliselt maitsvad. :) | |
Zoozi
Abikokk 2010-04-19 21:56:53 |
Lõunaks tegin makra-kodujuustusalatit Kohupiima-ja kodujuusturaamatust. Pildi unustasin teha :( Kuna salat oli maitsev, siis läheb kordamisele varsti, siis ka pilt :)
Õhtuks kalkuniraguu kohviga Kohviraamatust.
Magusaks leibjuust karamellkastme ja pohladega.
|
|
Sirliiz
Abikokk 2010-04-19 22:58:23 |
Sellel ajal kui mina trennis higistasin valmistas elukaaslane tomati-forellisuppi. Väga-väga maitsev oli. Kuigi olin otsustanud täna vähesega piirduda, tõstsin teise taldrikutäie veel... Meil läheb kala ostes üks filee ahju, teine pool soola ning ülejäänust (liha jääb ka ikka luude külge rohkelt) saab supikogu. Ja neid on hea sügavkülmast vajadusel võtta.
|
|
Ragne
Abikokk 2010-04-19 23:19:03 |
Lõunaks haigele lapsele kanasupp, endale ja mehele vürtsika kastmega kanafilee, kõrvale ahjukartulid. Õhtuks küpsetasin juusturulle. | |
Aire1
Abikokk 2010-04-20 08:05:09 |
Eile õhtuks praetud kartul hapukapsaga, mehele tükike kaelakarbonaadi. | |
Silx
Abikokk 2010-04-20 08:38:13 |
Oeh.. olen taas maailmas nimega "köögita"..
Eile lõunaks oli Pärnu kohvikus grillkanakoiva lahkamine (vihkan kananahka, sestap kestis ka lahang kaua), õhtuks mulle tuunikala-kapsasalat, mehele poesült ja kapsasalat. Magusaks keefir ja mõned rosinad.
Tänane lõuna on üldse küsimärk seoses koosolekutega. Õhtu on ka küsimärk :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kairit
Abikokk 2010-04-20 12:51:03 |
Lõunaks oli täna kaks viilu sooja leiba võiga, klaas piima ja tomati-kurgi salat. Õhtuks teen makaroni-singivormi. | |
Seenekas
Abikokk 2010-04-20 19:33:22 |
Hommikune kodust lahkumine toimus vaid poole jogurtitopsi söömise toel, seega esimesele linnakohtumisele, mis õnneks toimus köögiga kohas, ostsin kaasa kõik makaroni-juustu-tomatisalati valmistamiseks. Tuli maitsev, kõik olid jutuajamise juurde selle valmimist jälgides ja hiljem süües rõõmsad. Ehk peakski nii kokkusaamisi korraldama? Õhtuks eilne risoto ja lõhehakklihakotletid, salat ka. Kaasale halvaa. | |
Vandiste
Abikokk 2010-04-20 20:09:24 |
Kõige pealt pühapäevase lõhepaella pilt
Täna pingutasin lõunaga üle - võtsin suure seafilee sibula ning juustukattega, ei jõudnud kõike ära süüa. Kõrvale keefir.
Õhtul kodus jätkuvalt hernesupp (tundub, et ka homme sööme seda). |
|
| << < 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 > >> | ||