Zoozi
Abikokk 2010-04-18 22:47:11 |
Tänaseks midagi süüa ei teinud.Sõime natuke eilseid jääke.
Õhtul tahtsid ema ja abikaasa midagi head.Andsin siis loa homse magustoidu ärasöömiseks:)Kohvi-semifreddo,raamatust "Jäised ahvatlused" oli päris mõnus,mitte eriti magus.Sõime sõbranna antud vaarika toormoosiga.
|
|
Kätrin
Abikokk 2010-04-18 23:19:49 |
Õhtuks tegin sinepi-meemarinadis ahjupraadi. Kõrvale röstitud lillkapsast ja tomati-kurgi-kooresalat. Magusaks makroonid. | |
Aurora
Abikokk 2010-04-19 13:44:27 |
Eile õhtuks lasanje. Tänaseks lõunasöögiks oli õllene kapsa-hakkilhahautis ja keedukartulid, klaasitäis keefiri kama, mee ja mustade sõstardega. | |
Kairit
Abikokk 2010-04-19 14:30:11 |
Üleeile käisime Rucolas söömas. Mina võtsin lõhesuppi ja mees pastat-väga mõnus kodune koht igatahes ja maitsvad toidud. Siis eile lõuna oli vanemate juures- seljanka, makaronivorm, kohupiimakook ja mannavaht. Eile õhtul käisid sõbrad külas. Tegime pangasiust (sojakastme ja laimimarinaadis hetk ja siis pannile) koos tomati-mozzarellasalatiga. Magusaks kohupiima panna cottat. | |
|
Martiina Abikokk 2010-04-19 18:43:39 |
Eile oli mul väga põnev õhtu: väikses seltskonnas sai kokatud Iraanist pärit naisterahva juhendamise all nende traditsioonilist kanarooga riisi ja karamellistatud barbarissiga. Pikem jutt blogis.
|
|
KatAnna
Kokaõpilane 2010-04-19 18:45:19 |
Liitusin Facebook'is Meat Free MOnday liikumisega ja sellega seoses on meil esmaspäevad, kuid mitte ainult, taimetoidupäevad. Tänaseks sai tehtud salat rukolast, küüslaugustest rohelistest ubadest ja Meira paprikaglasuuriga küpsetatud kartulitest. | |
KatAnna
Kokaõpilane 2010-04-19 18:46:38 |
Magustoidu unustasin ;) Lapse nõudmisel sai tehtud oma lapsepõlves üht tihedamini tehtavat magusat, kakaoga kihilist mannaputru pohlakisselliga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-19 19:16:38 |
Aniitram:
Väga lahe üritus! Aga kus on ta(h)dig-kihiga riisiroog??? ;)
Mina tegin lõunaks Ragnest inspireerituna kurgi-makrasalatit, lisaks sõin endaküpsetatud rukkileiba Nopri taluvõiga.
Eile oli mul väga põnev õhtu: väikses seltskonnas sai kokatud Iraanist pärit naisterahva juhendamise all nende traditsioonilist kanarooga riisi ja karamellistatud barbarissiga. Pikem jutt blogis.
Õhtul leib ja veidi Liivati suitsutatud küülikut.
|
|
Tullia
Abikokk 2010-04-19 20:03:44 |
Õhtuks sõime vürtsikat köögiviljasuppi kookospiimaga. Magustoiduks tuleb ricotta kohupiim kollastest ploomidest moosiga.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-04-19 20:12:45 |
Meie tänane õhtusöök sai ainukesest mittetaimsest/mitteseenelisest sügavkülmas olevast, milleks oli lõhehakkliha. :D Nii tõsist tühjust pole seal ammu olnud. Tegin sellest ja viimastest sibulatest minikotlette, naadi-herne risotot, salati porgandilaastudest, valge redise lastudest, naadist ja mungoa idudest õli-äädikakastmega ja külma kastme majoneesist-hapukoorest mädarõikaga. Hästi maitsev tuli kõik ja mees, kes meil umbrohtu väga ei armasta, saabus nii koriseva kõhuga, et mitte üks kommentaar vaid eluterve huvi. Magusategemiseks aega ei jagunud. | |
| << < 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 > >> | ||