Mann
Abikokk 2010-03-28 23:13:55 |
variatsioon plovist, ja juubelitordi purust tehtud kook kohupiima ja mustikatega. | |
Juc
Abikokk 2010-03-29 05:38:35 |
Eile lõunaks suur aurav potitäis tonkotsu ramenit. Küll oli hea, poleks osanud oodatagi.
Õhtuks näksisime veidi sashimit. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Enely100
Abikokk 2010-03-29 13:53:26 |
Just lõpetasin lõunasöögiga. Meespool tuli eile õhtul maalt sugulaste juurest ning kaasa oli talle pakitud paar mõnekilost seapraetükki. Sai üks neist meelepäraselt maitsestatud ning küpsetuskotis ahju lükatud. Hiljem lisasin juurde veel kartulit, porgandit ja sibulat. Mõnus mahlane liha tuli. Ikkagi kodune siga :P Magustoiduks oli plaan teha kohupiimapontsikuid, kuid kui olin juba taina valmis seganud, siis avastasin, et kuidagi täpiline teine. Eile ostetud jahu on mingit kahtlast puru täis :( Seega läks kõik wc-potist alla. Õhtuks nokime tõenäoliselt praejääke. | |
Kätrin
Abikokk 2010-03-29 14:39:06 |
Täna on meil olnud tõeline gurmee-päev. Hommikusöök nn. gurmee-ryokanis, kus sõime traditsioonilist jaapanistiilis einet - tofu, riis, suitsukala ja erinevad marineerinut köögiviljad. Lõunaks Jaapani teepealinnas Ujis erinevad matcha-magustoidud ja õhtusöögiks 13käiguline kaiseki-eine. Suuremad elamused olid väikesed mini-kalmaarid (ingl.k fluorecent squid), konsomee tüüpi karbisupp ja Hida beef ehk Hida marmorliha. | |
Kairit
Abikokk 2010-03-29 14:41:28 |
Minu nädalavahetuse söömingud olid kodust väljas. Laupäeval sõime mehega lõunat restoranis Clazz. Võtsime suitsulõhet ja pastat-väga maitsev oli. Õhtul olime sõprade juures, kus pakuti suupisteid vahemerestiilis ja hääd veini. Pühapäeval sõin aga sõbrannaga restoranis Elevant, suu õhetas pärast korralikult, aga hea oli! Tänaseks on ahjukana, riis ja kapsas Pekingi moodi.. Magusat alles nuputan... | |
Juc
Abikokk 2010-03-29 15:02:01 |
Kätrin:
Ma näen, et ka sina, Katrin, seikled Jaapani toidumaastikul. Kas pole võrratu?
Meie sõime täna yakitoris metsiku koguse kana, sea ja köögivilja grillvardaid, lisaks hulk kuuma saket kuna mina olen siin külma saanud. Jaapan jätkab üllatamist! Täna on meil olnud tõeline gurmee-päev. Hommikusöök nn. gurmee-ryokanis, kus sõime traditsioonilist jaapanistiilis einet - tofu, riis, suitsukala ja erinevad marineerinut köögiviljad. Lõunaks Jaapani teepealinnas Ujis erinevad matcha-magustoidud ja õhtusöögiks 13käiguline kaiseki-eine. Suuremad elamused olid väikesed mini-kalmaarid (ingl.k fluorecent squid), konsomee tüüpi karbisupp ja Hida beef ehk Hida marmorliha. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Triin
Abikokk 2010-03-29 15:28:31 |
Lõunaks kõrvitsasupp. Oh kuidas ma seda armastan :). | |
Aire1
Abikokk 2010-03-29 17:15:50 |
Täna õhtuks sitsiilia sinepiliha ja kaerahelbekukleid
|
|
Sandra
Abikokk 2010-03-29 18:28:39 |
Õhtuks maitsev pastaroog kaeramakaronidest, kikerhernestest, sojalihast ja vürtsikas-magusast tšilli kastmest. | |
Liilia
Abikokk 2010-03-29 19:36:35 |
õhtuks nuudli-kanasupp; magustoiduks mannavaht piimaga | |
| << < 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 > >> | ||