Elis
Abikokk 2010-03-25 20:47:55 |
Ahjulõhe wokitud köögiviljadega. Magusaks kohalikust pagariärist toodud rummipalle ja natuke pomelot. | |
Zoozi
Abikokk 2010-03-25 22:38:12 |
Lõunaks õun ja banaan.
Õhtuks maitsev koorene maksaroog kapparitega.
|
|
Aire1
Abikokk 2010-03-26 08:11:22 |
Eile lõunaks boršsupp, õhtuks fusillid hakkliha, tomati ja šampinjonidega. | |
Nef
Kokaõpilane 2010-03-26 08:42:52 |
Õhtusöögiks oli küüslaugu-kartuligratään parma singi sisse mässitud kanafileega,
magustoiduks kohvi-šokolaadikreem
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-26 08:45:56 |
Lõuna ajal KaffeKlatschis tomatipüreesupp ning ürdileib. Puuviljakokteil. Kohv. Pealelõunal Schatzalpi hotellis (märgusõna: Thomas Mann & Võlumägi) tassike teed. Õhtul Cafe Schneideri restoranis raclette (+ kornišonid, pärlsibulad, koorega keedetud kartulid), kohalikud klimbilised lehpeedi ja peekoniga, tartar. Magusaks stracciatella jäätis (mulle, et kurgu karedust leevendada :P) ja Kristjanile õunastruudel. Kohvid ka. | |
Hexy
Abikokk 2010-03-26 09:49:06 |
Zoozi:
Mina tegin seda ka 1 päev, aga kasutasin mingit jääs veisemaksa mis ma kohalikust poest kätte sain. Kaste oli hea aga maksa oli suht võimatu närida, nagu oleks kiuline olnud või midagi?? Pole varem veisemaksast midagi teinud, pool pakki on veel jääs, teen selle ka ära siis vaatan kas teine tükk oli maitsvam või ei.
Lõunaks õun ja banaan. Õhtuks maitsev koorene maksaroog kapparitega. http://static2.album.ee/files/900/5/orig_22501345_CglW.jpg |
|
Seenekas
Abikokk 2010-03-26 10:29:39 |
Stoovitud porgandid lambaliha ja suvikõrvitsatükkidega. Minu meelest tuli imehea. Abikaasa oli riisitummidieedil, sest mingi oksendustõbi kallal. Kaunistasin tema riisimögina kõik mustikatest naerunäoga ja ta ei pannud tähelegi. :D See selgus alles hiljem, tema olla hoopis linikuga kandiku voodisse toomise üle õnnelik olnud ja mina mõtlesin hoopis muud... | |
Zoozi
Abikokk 2010-03-26 12:38:34 |
Hexy:
Minu maks oli juba toorelt isuäratava välimusega. Tegelikult sellepärast ostsingi, et nii apetiitne välja nägi. Ostsin Nõmme turult. Maitses imehea. Kahju, et Sul nii läks :) Ma ise ostan külmutatud peast ainult kanamaksa.
Zoozi:
Mina tegin seda ka 1 päev, aga kasutasin mingit jääs veisemaksa mis ma kohalikust poest kätte sain. Kaste oli hea aga maksa oli suht võimatu närida, nagu oleks kiuline olnud või midagi?? Pole varem veisemaksast midagi teinud, pool pakki on veel jääs, teen selle ka ära siis vaatan kas teine tükk oli maitsvam või ei.Lõunaks õun ja banaan. Õhtuks maitsev koorene maksaroog kapparitega. http://static2.album.ee/files/900/5/orig_22501345_CglW.jpg |
|
Elis
Abikokk 2010-03-26 19:00:35 |
Lõunaks juustusaib ja üks suur banaan.
Õhtuks tegin selle retsepti järgi Mango-kanakarrit. Pressisime sellest osa enesele sisse ja teise osa viskasime ära. Ootused olid suured, aga tulemus väga kesine. Maguse asemel oli asi hoopis hapu (selles süüdistan kehvasid mangosid) ja muidu ka ei olnud eriline maitseelamus. Lohutuseks lähen nüüd poodi ja ostan ühe eriti suure paki jäätist.
|
|
Dee
Abikokk 2010-03-26 19:49:25 |
Lõunaks tegime salatit, kuhu läks jääsalat, paprika, tomat, kurk, kanalihakuubikud, natuke juusturaastet, saiakuubikuid ja piserdasime üle vinegrettkastmega. Õhtuks isutas millegi hästi tavalise järgi, panin küpsetuskotiga ahju Laura kartulid ja paar porgandit. Maitsestasin basiilikuga ja peale asetasin paar peekoniviilu. | |
| << < 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 > >> | ||