Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Kirsike
Abikokk
2010-03-24 22:52:31
See oli see mesine kreeka kodujuustupirukas mida ma ükspäev tegin ja lubasin kommenteerida. Kasutasin ricottat ja poole sidruni mahla. Mulle väga-väga maitses, kook ei olnud magus, vaid sidruniselt värske hapu :D Eile tegin kõrvitsaorsotot kitsejuustuga. Täna hakkliharulli kapparite, päikesekuivatatud tomatite ja juustuga. Kõrvale kartulilõike Meira tulise paprikamaitseainega (sellega mis koolituselt kingiti). Meile maitses, aga lastele oli tiba liiga tuline. Magusaks tegi laps päeva kass Arturi kooki.

Lindude toitmine

Reglisse
Abikokk
2010-03-25 00:01:00
L?unaks aurutatud brokkoli, herned, suvik?rvits ja kirsstomatid. K?rvale juustukaupmehelt saadud v?rske kohupiim kitsepiimast ja munkade valmistatud kitsejuust millel oli imeline lillemaitse. Vahepeal sai veel k?psetatud sidruni-mooniseemne keeksi. Perenaine.ee retsepti j?rgi. Meie uus lemmik l?heb teist korda juba selle n?dala jooksul tegemisele. Hiline ?htus??k ; banaan, juustu ja leiba ning soe kaerapiim meega.
Aire1
Abikokk
2010-03-25 08:05:39
Eile õhtuks mehele praekartul munaga ja omale borsisupp lihata (oma tehtud hoidisest).
Nef
Kokaõpilane
2010-03-25 08:48:04
Eile lõunaks isetehtud jäätist ja õhtusöögiks lõhesupp.

Head asjad...

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-25 09:12:12
Kirsike:
See oli see mesine kreeka kodujuustupirukas mida ma ükspäev tegin ja lubasin kommenteerida. Kasutasin ricottat ja poole sidruni mahla. Mulle väga-väga maitses, kook ei olnud magus, vaid sidruniselt värske hapu :D
Jätkuvalt jääb üle ainult imestada, et kui erinevad on inimeste maitsed. Ma ise pole seda pirukat veel proovinud, aga lisasin nami-namisse, sest mulle tundus, et see võiks olla maitsev. Neli aastat tagasi jättis keegi kommentaari, et ei ole rahul, liiga tummine. Sina kiidad nüüd väga :) Peab ise ka ette võtma :)
Kirsike:
Täna hakkliharulli kapparite, päikesekuivatatud tomatite ja juustuga. Kõrvale kartulilõike Meira tulise paprikamaitseainega (sellega mis koolituselt kingiti). Meile maitses, aga lastele oli tiba liiga tuline.
Vot too tuline paprika oli minu jaoks ka liiga tugev, panin seda pool pakki. Pole hullu, jätkubki kauemaks :D
Aniitram:
Magusast tegin täna moorapäid. Tuli kohe tahtmine midagigi kokata-hoolimata haigusest. Pikem jutt blogis http://4.bp.blogspot.com/_3xQFfkRrdgY/S6pkk5JAd0I/AAAAAAAAAIM/GC1Juvhp7ss/s320/P3240104.JPG
Aniitram, muljeta lisaks blogile siin moorapeade teemas ka veidi pikemalt ;) Eile lõuna ajal sõin KafeKlatschis kanasalatit, maasikakooki ning jõin marjakokteili ning lattet. Õhtusöök Steigenberger Belvedere hotelli terrassil - singi-juustuvalik, tükk imehead vaarikatartletti ning roheline tee. Mina ise praegu ei kokka, sest a) oleme kodunt ära ja b) olen hirmsas nohus-köhas. Kogun see-eest aga saksakeelsetest kokandusajakirjadest aplalt inspiratsiooni.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silx
Abikokk
2010-03-25 09:13:22
Lõunaks oli väljas mingi paneeritud kala ollus. Õhtuks tegin meesloomadele kibekiirelt minutiliha ja endale ühe praemuna. Kõrvale siis juurikaid. Täna tahaks pomelot.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Aurora
Abikokk
2010-03-25 11:13:59
Eile õhtul sõin imehead guljašši - tegemist siis supiga. Ungarlane, kes selle valmistas, rõhutas, et nende guljaši sisse ei käi kindlasti jahu ja hapukoor. Magusaks pakkus ta mingit neile iseomast kooki, mille nimi mul kahjuks meelde ei jäänud. Nägi ta välja nagu meie kihiline küpsis, kus ohtralt kreeka pähklit kasutatud. Rammus, aga maitsev amps oli.
Kirsike
Abikokk
2010-03-25 11:27:38
Pille:
Vot too tuline paprika oli minu jaoks ka liiga tugev, panin seda pool pakki. Pole hullu, jätkubki kauemaks :D
Ma panin ka pool pakki, see oli lastele ikka tiba tugev. Aga maitses meiele ikkagi :) See-eest suutsin hakkliharulli nii üle pipardada jalapenoga et eriti ei suutnud süüa :) Ei olnud minu päev eile :)

Lindude toitmine

Zoozi
Abikokk
2010-03-25 12:30:53
Lõunaks katsikul pakutud tuunikalaga võileivatort ja melon. Õhtuks tegin gnocchi-gratääni. Kuna endal oli kõht täis, siis ainult maitsesin. Abikaasale maitses, minu jaoks liiga tomatine. :)

Zoozi tegemised

Kirsike
Abikokk
2010-03-25 20:06:43
Pasta carbonara. Magusaks tegi laps küpsisetorti, millele vahele pani põldmarju.

Lindude toitmine

<< 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 >>