Kairit![]() Abikokk 2010-10-17 14:55:21 |
Seenekas:
Mis mul muud üle jäi, sina ju ei tulnud appi! Kairit:
Tubli!Kartulivorm singiga ja elu esimene pavlova. Teadsin juba ette, et meespere seda ei söö, seega tegin vaid kolmest munast ja sõin selle KÕIK üksi ära....juuube hea! |
|
Kokkamas95![]() Abikokk 2010-10-17 15:06:35 |
Lõunaks hirsipuder kõrvitsaga, kurgi-kapsasalt, porgandi-kapsasalat ja magustoiduks tükk karamellist kõrvitsakooki.
![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-10-17 18:38:07 |
Lõunat sõime Komeedis. Mina võtsin bruschetti ja sooja kitsejuustusalati. Maitsete üle ei kurda, kuigi mulle meeldib bruschetta siiski röstitud ciabatta-viilul, mitte pehmel ciabatta-viilul :) Ja järgmisel korral võtan ainult salati - seal oli juba nii palju maitseid ja tekstuure koos, et koos nelja erineva kattega bruschetta-saiaga oli seda kõike natuke palju.. Joogiks õunatee.. (Kristjan võttis alustuseks heeringavõileiva ja põhitoiduks veiselihasalati. Esimene tuli 2 cm paksusel veidi kõval leivaviilul, aga salat-heeringas-sibul olid muidu hääd). "Magustoiduks" üks pähklikoogike ja latte Coco-kohvikus Solarise 0-korrusel. Õhtusöögiks kodus krevetipirukat ja üks Toast Skagen. Magusaks väike klaasitäis safranijäätist. | |
Redfox![]() Abikokk 2010-10-17 18:59:24 |
kohupiim rosinatega, lõik kapsast | |
Kirsike![]() Abikokk 2010-10-17 19:35:46 |
Reede õhtul tegin kreeka-koolituse retseptidest valiku kreeka toite :) Eile oli seapraad, õlles hautet hapukapsas ja keedukartul. Kõrvale uuesti kana-fetatäidisega filotaignast pirukaid. Täna oli eilsest seaprae jääkidest lihakaste praekartulite ja hapukapsaga. Magusaks kohupiima-õunatäidisega filotaignast pirukad. | |
Tullia![]() Abikokk 2010-10-17 19:39:19 |
Täna oli õhtusöögiks metsseapraad, keedetud kartul, porgandisalat apelsini ja rosinatega, marineeritud kurgid, magusaks mandlisaiad ja kommid. | |
Zoozi![]() Abikokk 2010-10-17 19:42:41 |
Sõbranna oli oma perega külas. Sõime spagette oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega. Magusaks Ragne vale Napoleoni kook. Siis tuli isu jälle soolase järele ja sõime kaks purki marineeritud seeni rukkileivaga :) Joogiks kohv, tee, punane vein. | |
Kokkamas95![]() Abikokk 2010-10-17 19:45:02 |
Õhtul sõin eilset suvikõrvitsa-frikadellisuppi, viilu seemneleiba ja 125 g topsi Tere karamellipudingut. | |
Elis![]() Abikokk 2010-10-17 19:57:07 |
Lõunat väga ei pidanud, näksisin söögitegemise kõrvalt üht-koma teist. Varane õhtusöök minu vanematega. Eelroaks tegin põdravasika `böff a la tatar`-i, mis palju kiidusõnu sai. Põdravasika kontitest keetsin borši ja magusaks oli moonikook (pilt hiljem). Palju kokkamist ja veel rohkem kiidusõnu. Ühesõnaga üks tubli pühapäev :)
![]() |
|
Sasha![]() Abikokk 2010-10-17 21:09:36 |
Tegin ahjus ribisid, mis tulid ni ilusad, et tahtsin pilti ka teha, aga nii pehmed ja head, et söödi enne ära, kui pildini jõudsin... Kõrvale hatšapurid ja värske salat. | |
<< < 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 > >> |