Hexy Abikokk 2009-12-08 18:03:50 |
väga põnev teema, püüan ka kätte võtta. | |
Qsti Abikokk 2009-12-13 20:13:03 |
Tegime eile õhtul seenetäidisega karjala pirukad, nii head said! | |
Heleen Abikokk 2009-12-17 19:18:52 |
Sain tehtud lõpuks =)
Karjala pirukad, täidisena kasutasin riisiputru ja porgandit. Peale tegin veel munavõid kodujuustuga. Igati hää.
Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Kairit Abikokk 2010-01-07 13:19:19 |
Sain ka lõpuks mahti karjala pirukaid teha, kuigi voltimine oli tüütu, siis maitse oli väga hea. minu pilt ja jutt siin. | |
Spidur Abikokk 2010-01-07 15:25:33 |
mina siis ka suure hilinemisega tegin täna karjala pirukaid.täidiseks tavaline riisipuder. | |
Edith Abikokk 2010-01-08 03:20:18 |
mis etapis neid karjalapirukaid külmutatakse? kas enne või pärast küpsetamist? st kas keegi oskab arvata kuidas tulemus parem tuleb. Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-08 07:33:06 |
Edith:
Mina külmutaks pärast küpsetamist. Sügavkülmast võetud pirukad kastaksin piimasegusse ja laseksin ahjus kuumaks uuesti.
mis etapis neid karjalapirukaid külmutatakse? kas enne või pärast küpsetamist? st kas keegi oskab arvata kuidas tulemus parem tuleb. |
|
Edith Abikokk 2010-01-16 05:44:05 |
ma tegin ka lõpuks oma karjalapirukad. pilte kahjuks ei ole kuna ei oma kaamerat.
kasutasin 100% rukkijahu ja tainas toimis ilusasti, natuke oli võibolla rabe aga mitte üle mõistuse. täidiseks keetsin kartulid, porgandid ja porru ning lasin blenderis pudruks (võibolla mitte liiga hea idee kartuleid blenderis püreestada, kahvliga tuleks kindlasti parem kuid kuna keetsin kõik juurikad samas potis siis läks see kuidagi automaatselt). pirukate kastmiseks kasutasin juurviljade keeduvett millele lisasin pool lusikatäit võid ja tulemus oli hea.
samuti proovisin osa pirukaid külmutada enna küpsetamist, toimis ka hästi (külmutada taldrikul/küpsetuspaberil/kilel eraldi ja kui on külmunud siis saab ilusasti ruumi säästmiseks kotti panna). praeguseks ka külmutatud pirukad kõik söödud, maitses hästi.
katteks sõin nakar pähkli juustu (või kuidas iganes cashew tõlgitakse) ja kurki. Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Hexy Abikokk 2010-01-16 17:07:27 |
Tegin eile karjalapirukaid. Olin täiesti üllatunud, kui lihtne neid teha oli, maitse oli ka mõnus. kasutasin nami nami retsepti Täidiseks riisipudrutäidis ja porgandi-kartulitäidis(kasutasin kaalikat ja veidi porrut, porgandi asemel). | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |