Martiina Abikokk 2010-05-19 23:17:06 |
Pille:
Ma saan homme kell pool kaks bussijaama tulla küll. :) Aga millisesse nurka täpselt ja kuidas ma ära tunnen, kes mulle pakki toob :D ? Või hakkab keegi suurt silti lehvitama, et "Aniitram, tule siia" :D? Marju:
Just nii, Marju! Panen Marjule kaasa Frieda, Spiduri, Koopatibi ja Aniitrami pakid.
Koopatibi on sel päeval küll Tartust ära, kuid ehk võtab mõni püsitartlane Aniitrami paki enda kätte ja siis annab päev-paar hiljem üle? :DIlmselt saabungi neljapäeval auhindadega Tartusse, bussijaama, eeldatavalt kell 13.25 ja sõidan edasi 14.00, nii et tulge jaole! :) On vist nii, Pille? |
|
Marju Abikokk 2010-05-20 09:32:46 |
Aniitram:
Saatsin sulle kirja, Aniitram!
(peaks endale mingi suure nami-nami peapaela hankima vist auhindade kättetoimetamise puhkudeks :) et kõik mu ära tunneks :) Pille:
Ma saan homme kell pool kaks bussijaama tulla küll. :) Aga millisesse nurka täpselt ja kuidas ma ära tunnen, kes mulle pakki toob :D ? Või hakkab keegi suurt silti lehvitama, et "Aniitram, tule siia" :D?Marju:
Just nii, Marju! Panen Marjule kaasa Frieda, Spiduri, Koopatibi ja Aniitrami pakid.
Koopatibi on sel päeval küll Tartust ära, kuid ehk võtab mõni püsitartlane Aniitrami paki enda kätte ja siis annab päev-paar hiljem üle? :DIlmselt saabungi neljapäeval auhindadega Tartusse, bussijaama, eeldatavalt kell 13.25 ja sõidan edasi 14.00, nii et tulge jaole! :) On vist nii, Pille? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-20 10:16:14 |
Marju:
Sa võid muidugi ju alati ka Nami-Nami rohelise põlle endale keset bussijaama ette siduda :D :D
Aniitram:
Saatsin sulle kirja, Aniitram!
(peaks endale mingi suure nami-nami peapaela hankima vist auhindade kättetoimetamise puhkudeks :) et kõik mu ära tunneks :)Pille:
Ma saan homme kell pool kaks bussijaama tulla küll. :) Aga millisesse nurka täpselt ja kuidas ma ära tunnen, kes mulle pakki toob :D ? Või hakkab keegi suurt silti lehvitama, et "Aniitram, tule siia" :D?Just nii, Marju! Panen Marjule kaasa Frieda, Spiduri, Koopatibi ja Aniitrami pakid. Koopatibi on sel päeval küll Tartust ära, kuid ehk võtab mõni püsitartlane Aniitrami paki enda kätte ja siis annab päev-paar hiljem üle? :D |
|
Martiina Abikokk 2010-05-20 16:59:10 |
Mina sain oma paki tänu Marjule kätte. Suur aitäh! | |
Frieda Abikokk 2010-05-20 19:07:16 |
Pakk käes. Napilt läks :P, sest vaatasin oma meili mõni hetk enne seda, kui töö juures monitor koostöö minuga lõpetas, veel paar minutit ja ma polekski õigel ajal teada saanud. Aitäh Marjule taas kulleriks olemise eest! | |
Kaare Abikokk 2010-05-20 23:24:15 |
Minul ka pakk käes. Aitäh Pillele ja Marjule! Ja bussi saabumise aeg oli ka just selline, et sain enne ärasõitu ise pakile järgi minna :) | |
Marju Abikokk 2010-05-21 09:19:53 |
Koopatibi:
Aitäh šokolaadi eest! Päris põneva maitsega. Minul ka pakk käes. Aitäh Pillele ja Marjule! Ja bussi saabumise aeg oli ka just selline, et sain enne ärasõitu ise pakile järgi minna :) |
|
Spidur Abikokk 2010-05-22 07:12:53 |
mina sain ka paki kenasti kätte :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-22 08:20:20 |
Nüüd said vist kõik selle ringi tartlased oma pakid kätte? Eile käis ka Koogi Kata ema paki järel. Täna on asja ka postkontorisse lõpuks, nii et Liisi raamatu saan ka posti panna. | |
Liilia Abikokk 2010-05-22 21:29:29 |
minu pakk toodi ka eile "salapaigast" ära! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |