Erinevate Nami-Nami auhindade jms kättetoimetamine

Tullia
Abikokk
2010-09-08 09:20:16
Mulle meenus, et fotokampaaniaga sain Aive Luigela hoidiste raamatu, kuid pole veel kätte saanud. Kas keegi tartlastest läheb mõnele oma auhinnale isiklikult Tallinnasse järel? Paluks enda oma ka võimalusel Tartu poole toimetada.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-09-08 09:24:07
Tullia:
Mulle meenus, et fotokampaaniaga sain Aive Luigela hoidiste raamatu, kuid pole veel kätte saanud. Kas keegi tartlastest läheb mõnele oma auhinnale isiklikult Tallinnasse järel? Paluks enda oma ka võimalusel Tartu poole toimetada.
Tullia, kas ma olen selle salakohta saatnud, st seda Sulle teatanud? Kui ei, siis kahjuks seda enne järgmst nädalat sinna saata ei saa :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tullia
Abikokk
2010-09-08 10:30:52
Pille:
Tullia:
Tullia, kas ma olen selle salakohta saatnud, st seda Sulle teatanud? Kui ei, siis kahjuks seda enne järgmst nädalat sinna saata ei saa :(
Ei, Pille, Sa ei ole veel saatnud, sest ma ise unustasin ka ühendust võtta:-) Aga tõesti, kui keegi tartlastest on tulemas sinna salakohta, siis saab ehk ka minu raamatu ära tuua.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-09-21 21:30:52
Kokkamas95, Silja, Ilsu ja Meringue said täidetud köögiviljade kooskokkamise eest auhindadeks siis vastavalt Jamie raamatu, Jamie raamatu, Luigela raamatu ja Virtina raamatu. Kes teist on Tallinnas ja saavad ise raamatule järgi minna? Kes vajavad postiteenuse abi? Tullia, Sina saada mulle taas oma postiaadress, panen raamatu posti.

Tullia
Abikokk
2010-09-22 21:13:20
Pille:
Tullia, Sina saada mulle taas oma postiaadress, panen raamatu posti.
Pille, ma olen 2. oktoobri koolitusel kirjas. Võta sinna kaasa :)

Tullia jutukesed

Meringue
Abikokk
2010-09-27 00:34:52
Pille:
Kokkamas95, Silja, Ilsu ja Meringue said täidetud köögiviljade kooskokkamise eest auhindadeks siis vastavalt Jamie raamatu, Jamie raamatu, Luigela raamatu ja Virtina raamatu. Kes teist on Tallinnas ja saavad ise raamatule järgi minna? Kes vajavad postiteenuse abi? Tullia, Sina saada mulle taas oma postiaadress, panen raamatu posti.
Oi vabandust, ei pannud esialgu tähele, seda siin arutatud. Ise lähiajal kahjuks Tallinnasse tulemas vist pole. Seega oleks ideaalne variant, kui saaks ikka Tartusse saata. Samas eks mul ikka leidub sugulasi-sõpru pealinnas (tundub uskumatu, aga ise ka kasvasin seal :D), nii et kui selleks just kuskile väga kaugele ja keerulisse kohta ei pea minema, siis võin paluda kellelgi teisel järgi minna...

Köögikatsed

Kokkamas95
Abikokk
2010-09-30 19:25:30
Pille:
Mina vajan ka postiteenuse abi. Aadressi saatsin juba mitu nädalat tagasi :)

http://kokkamas95.blogspot.com/

Zoozi
Abikokk
2010-10-08 09:51:50
Pille,saatsin Sulle mitu päeva tagasi meili.Kas jõudis kohale?

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-08 10:05:06
Zoozi:
Jõudis, Zoozi. Järgmisel nädalal tegutsen :)

Zoozi
Abikokk
2010-10-08 23:03:26
Pille:
Zoozi:
Jõudis, Zoozi. Järgmisel nädalal tegutsen :)
Selge,jään siis ootama:)

Zoozi tegemised

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>