Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-17 23:24:53 |
Annan lihtsalt teada, et tartlaste erinevad raamatud-põlled-koogikaunistused jm auhinnad ja preemiad saadetakse Taaralinna poole aprilli alguses. Siis saate kõik korraga Marju käest kätte :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-30 18:18:38 |
Täna läks kokkulepitud kohta Aniitrami abikoka põll, homme panen posti Liisi abikoka põlle ning Pilaja isamaalise tordivõistluse põlle. | |
Martiina Abikokk 2010-03-30 19:04:21 |
Pille:
Aitäh. Loodan, et kontaktisik toob selle ära ka :) Täna läks kokkulepitud kohta Aniitrami abikoka põll, homme panen posti Liisi abikoka põlle ning Pilaja isamaalise tordivõistluse põlle. |
|
Marju Abikokk 2010-04-06 11:33:41 |
Pille:
Sõidan tallinnast tartu ilmselt sel laupäeval või pühapäeval ja vist isegi autoga, nii et hea meelega sõidutan ka kõiki auhindu ja muidu meeneid :) Või kui keegi tahab näiteks Pillele midagi Tartust saata, siis neljapäeval sõidan Tartu-Tallinn suunas :) Annan lihtsalt teada, et tartlaste erinevad raamatud-põlled-koogikaunistused jm auhinnad ja preemiad saadetakse Taaralinna poole aprilli alguses. Siis saate kõik korraga Marju käest kätte :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-06 11:38:34 |
Marju:
Marju, saatjaks olen siin ikka mina :) Panen siis tartlaste kasti valmis ja sildikesed külge :)
Pille:
Sõidan tallinnast tartu ilmselt sel laupäeval või pühapäeval ja vist isegi autoga, nii et hea meelega sõidutan ka kõiki auhindu ja muidu meeneid :) Või kui keegi tahab näiteks Pillele midagi Tartust saata, siis neljapäeval sõidan Tartu-Tallinn suunas :)Annan lihtsalt teada, et tartlaste erinevad raamatud-põlled-koogikaunistused jm auhinnad ja preemiad saadetakse Taaralinna poole aprilli alguses. Siis saate kõik korraga Marju käest kätte :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-11 12:01:47 |
Pille:
Teate, ma olen täiesti organiseerimisvõimetu :( Kui Nami-Nami kunagi piisavalt raha sisse hakkab tooma, siis võtan palgale assistendi, kes tegelebki ainult auhindade väljasaatmise jms :)
Igatahes kirjutasin ma praegu suurelt aadressid peale Liisi, Aire1 ja Blondie põlleümbrikutele. Nüüd loen, et Liisile saatsin juba põlle. Suur ümbrik raisus :(
MArjuga saatsin Tartu poole teele terve portsu põllesid-raamatuid-Meira auhindu ja täna hommikul meenus, et Koopatibile jäi üks raamat ikka kaasa panemata :(
(Selleks olekski assistenti vaja, et selliseid apsakaid ei juhtuks).
Igatahes Aire1 ja Blondie abikokapõlled panen homme posti, samuti KatuKatu gnocchi kooskokkamise auhinnaraamatu.
Spidur, Koopatibi, Frieda, Teresake, Triinpvr - võtke palun Marjuga ühendust auhindade kättesaamise osas (Marju meiliaadressi leiate ta kasutajanime alt või saatke mulle meilile oma telefoninumber ja ma edastan selle Marjule)!
Elise kalasupi eest võidetud auhinnaraamat läheb ka esmaspäeval post.
Täna läks kokkulepitud kohta Aniitrami abikoka põll, homme panen posti Liisi abikoka põlle ning Pilaja isamaalise tordivõistluse põlle. |
|
Martiina Abikokk 2010-04-11 13:32:58 |
Pille:
Pille, pai sulle. :) Sa oled isegi kuhjaga tubli, organiseerid kõike ja tood nami-namikatele nii palju rõõmu. Ära nende apsakate pärast muretse, kõik laabub nagunii :) Teate, ma olen täiesti organiseerimisvõimetu :( Kui Nami-Nami kunagi piisavalt raha sisse hakkab tooma, siis võtan palgale assistendi, kes tegelebki ainult auhindade väljasaatmise jms :) Igatahes kirjutasin ma praegu suurelt aadressid peale Liisi, Aire1 ja Blondie põlleümbrikutele. Nüüd loen, et Liisile saatsin juba põlle. Suur ümbrik raisus :( MArjuga saatsin Tartu poole teele terve portsu põllesid-raamatuid-Meira auhindu ja täna hommikul meenus, et Koopatibile jäi üks raamat ikka kaasa panemata :( (Selleks olekski assistenti vaja, et selliseid apsakaid ei juhtuks). |
|
Blondie Abikokk 2010-04-13 21:32:52 |
Minu postkastist turritas juba täna õhtul välja miskine suur pakk, mis osutus sisu poolest võrratuks roheliseks Nami-Nami põlleks! :) Eriti suure üllatusena selgus, et jäi ilusa pikkusega isegi 180-sentimeetrise minu külge installeerituna :D Suur aitäh! (P.S. Nässuläinud aadressile saab uue aadressiga paberi ju peale kleepida, pole hullu miskit.) | |
Elis Abikokk 2010-04-13 22:49:27 |
Minu raamat jõudis ka täna kohale. Tänan! | |
Liilia Abikokk 2010-04-16 23:14:34 |
Pille, saatsin Sulle kohe peale kalasuppide teemas toimunud loosimist meiliga oma aadressi. Kahjuks pole ma saanud ühtegi vastust ja ma ei teagi, äkki mu meil lihtsalt ei jõudnudki Sinuni? Kuna loosiõnn naeratas mulle veelkord, siis oleks tore mõlemad raamatud korraga kätte saada :) Näpud juba hirmsasti sügelevad ;) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |