Liilia Abikokk 2011-01-04 14:49:52 |
Silja:
OK, olen ootel :D
Pille:
Väga kena! Siis Liiliale saadaksin hea meelega mailile om telefuuni numeero ;)Silja:
Liilial on teada. Raamatud saan saata sinna ilmselt alles neljapäeva hommikul - püsige kuuldel!Oh kui vahva! Ega mul kiiret pole. Kas salakoht on Sulle teada- mina seda veel ei tea, et siis küsin Pille käest :) |
|
Silja Abikokk 2011-01-04 15:08:43 |
Liilia:
Tehtud nami keskonnast- loodan, et jõudis:)
Silja:
OK, olen ootel :DPille:
Väga kena! Siis Liiliale saadaksin hea meelega mailile om telefuuni numeero ;)Liilial on teada. Raamatud saan saata sinna ilmselt alles neljapäeva hommikul - püsige kuuldel! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-10 08:35:11 |
Liilia ja Silja pitsaraamatud läksid täna hommikul kokkulepitud kohta (mõlemad ühes kotis ja Liilia täisnime all sii). Cousinella kokaraamat läks täna hommikul kokkulepitud kohta (pärisnime H.E. all) Zoozi eriauhind läks kokkulepitud kohta :) | |
Liilia Abikokk 2011-01-12 18:15:05 |
Pille:
Liilia ja Silja raamatud toodi eile salakohast ära.
Liilia ja Silja pitsaraamatud läksid täna hommikul kokkulepitud kohta (mõlemad ühes kotis ja Liilia täisnime all siis). |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-02-02 15:30:17 |
Täna loosisin välja tervelt 11 raamatut. Jaanuarikuu fotokampaania: ZOOZI: Mireille Guiliano NAISED, TÖÖ JA ELAMISE KUNST KIRSIKE: Mireille Guiliano NAISED, TÖÖ JA ELAMISE KUNST JAANIKAANT: Anthony Bourdaini AVAMEELSELT KÖÖGIST ehk seiklused kulinaarses allmaailmas TULLIA: Anthony Bourdaini AVAMEELSELT KÖÖGIST ehk seiklused kulinaarses allmaailmas LIISI: Prue Leith SERVEERITUD SKANDAAL ÜLLEKAS: LIISI: Prue Leith SERVEERITUD SKANDAAL Kokkame koos # 32: vürtsikad karriroad ErleS - 6 karrirooga - Jamie kokakool Merit - 9 karrirooga - sushiraamat Tiina - 4 karrirooga - sushiraamat Kylli K - 1 karriroog - kokandussõnastik Tsheburashka - 8 karrirooga - kokandussõnastik Pealinlased - saan saata raamatud kesklinna kokkulepitud kohta. Kes pealinna üldse ei satu? | |
Jaanikaant Abikokk 2011-02-02 15:50:57 |
Mina saan salakohta järgi minna küll ja võin ka mõne teise Tartu kandi võitja kingi Tartusse tuua, kui soovi peaks olema :) | |
Tullia Abikokk 2011-02-02 16:13:29 |
Jaanikaant:
Jaanikaant, mina oleksin küll väga tänulik, kui mu raamatu Tartusse toimetad.
Mina saan salakohta järgi minna küll ja võin ka mõne teise Tartu kandi võitja kingi Tartusse tuua, kui soovi peaks olema :) |
|
Merit Kokaõpilane 2011-02-02 16:51:07 |
Oh!! Mina olen väga rõõmus sushiraamatu üle!:) Saan ka pealinna salakohta järgi minna. Kuidas edasi peaksin toimima? | |
Üllekas Abikokk 2011-02-02 19:01:53 |
Mina saan salakohta järgi minna homme või siis alles ülejärgmine nädal. Vahepeal Tallinnast ära. | |
ErleS Abikokk 2011-02-02 21:12:03 |
Suur tänu Pillele ja loosirattale :) Mul on väga hea meel, et sel korral loosiõnn naeratas. Jamie kokakooli raamat on mul küll olemas, aga kindlasti leiab see koha mõne hea sõbra kingikotis :) Kui salakoht ei ole vahepeal muutunud (esimene ja seni viimane võit oli suvel), võin raamatule juba homme-ülehomme järgi minna või lähedal töötava sõbranna saata. | |
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |