Erinevate Nami-Nami auhindade jms kättetoimetamine

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-12-21 11:15:22
Saatsin Jaanikaanti, Liilia ja Kairiti raamatud ning Ilse põlle kesklinna täna hommikul. Kui kellelgi on täpne asukoht teadmata, siis hõigake ja täpsustan asukohta...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2010-12-21 11:26:29
kui see salakoht on ikka sama mis kevadel oli, siis saadan päkapiku teele ;)

Köögitoimkond

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-12-21 11:54:33
Liilia:
kui see salakoht on ikka sama mis kevadel oli, siis saadan päkapiku teele ;)
Sama, ikka sama :)

Liilia
Abikokk
2010-12-27 18:30:20
minul raamat käes, veelkord aitähh!

Köögitoimkond

Liilia
Abikokk
2011-01-04 11:17:42
Pille:
Kuulutan siis kohal 2010. a. detsembrikuise fotokampaania lõppenuks! Detsembrikuu auhindadeks olid 2 x Varraku Pitsat (ehk siis pitsakujuline pitsakokaraamat) ning 2 x Silvi Kohu Kodune kokaraamat. Loosiõnn (seda siis Research Randomizeri näol) valis välja Silja, Liilia, Dagrise ja Cousinella. Palju õnne võitjatele ja andke mulle palun meilitsi teada, kuidas kõige lihtsam oleks raamatud teieni toimetada. Minule on kõige mugavam (ja odavam) viia raamatud kokkulepitud kohta Tallinna kesklinnas, kust need tuleks siis mõne päeva jooksul ära viia. NB! Kõiksugu auhindade kättetoimetamisega seotud detaile arutame selles teemas!
mul on tunne et loosiõnn on mu õuele kolinud ja juba teine raamat kuu aja jooksul :) minule sobib salakoht väga hästi.

Köögitoimkond

Silja
Abikokk
2011-01-04 11:24:45
Ehk keegi Tallinnast saab minu paki salakohast Tartusse kaasa võtta? Kui ei siis kirjutan Pillele oma postiaadressi :D

Lavendlimesi.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2011-01-04 11:43:15
Silja:
Ehk keegi Tallinnast saab minu paki salakohast Tartusse kaasa võtta? Kui ei siis kirjutan Pillele oma postiaadressi :D
Silja, ma rvan et mu sõbranna võiks selle sealt ära tuua küll, aga kuna see Tartusse saabuks, seda ma ei oska lubada. kui kannatad oodata, siis võime diili teha :D

Köögitoimkond

Silja
Abikokk
2011-01-04 13:53:44
Liilia:
Silja:
Silja, ma rvan et mu sõbranna võiks selle sealt ära tuua küll, aga kuna see Tartusse saabuks, seda ma ei oska lubada. kui kannatad oodata, siis võime diili teha :D
Oh kui vahva! Ega mul kiiret pole. Kas salakoht on Sulle teada- mina seda veel ei tea, et siis küsin Pille käest :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-04 13:56:22
Silja:
Liilia:
Silja:
Oh kui vahva! Ega mul kiiret pole. Kas salakoht on Sulle teada- mina seda veel ei tea, et siis küsin Pille käest :)
Liilial on teada. Raamatud saan saata sinna ilmselt alles neljapäeva hommikul - püsige kuuldel!

Silja
Abikokk
2011-01-04 14:35:38
Pille:
Silja:
Liilia:
Liilial on teada. Raamatud saan saata sinna ilmselt alles neljapäeva hommikul - püsige kuuldel!
Väga kena! Siis Liiliale saadaksin hea meelega mailile om telefuuni numeero ;)

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>