Struudel - magusad ja soolased struudlid

Zoozi
Abikokk
2009-08-19 19:33:04
Tegin täna aprikoosistruudlit (Koogid. 1001 klassikalist retsepti kogu maailmast). Tainas andis väga hästi venima (mul oli ilma äädikata retsept). Jahu läks retseptikogusest natuke rohkem ja täidisesse oleks võinud ka panna suhkrut. Täidiseks oli siis värsked aprikoosid immutatud brändis ja hakitud pistaatsiapähkel. Üldiselt aga võib välimuse ja maitsega rahule jääda :)

Zoozi tegemised

Frieda
Abikokk
2009-08-20 16:37:28
Tegin õunastruudlit. Plaane on veel, aga kas ma nendeni ka jõuan, on iseasi :P.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Põrnikas
Abikokk
2009-08-20 23:03:15
ehh. mul teine katsetus ka tehtud. seekord tegin soolase: lehtpeedi-paneeri-kukeseentega. Et esimene kord kasutasin munata tainast, siis otsustasin seekord munaga tainaga katsetada. Ja paraku pean tunnistama, et esimene kord õnnestus tainas ikka tunduvalt paremini. see munaga tainas tuli nii kleepuv ja kleepuv ja kleepuv, et tema venitamine ja rullimine oli ikka paras tegemine. tulemuseks oli ikka väääga tainane sisu :(. kui see oleks mu elu esimene struudel, siis teist ilmselt ei tuleks. nüüd ilmselt pean natuke vahet ja siis katsetan jälle munata tainaga.
Aurora
Abikokk
2009-08-21 11:56:35
Pille:
Seejärel rullitakse ja venitatakse käte abil nii õhukeseks, et läbi taina saaks ajalehte lugeda (väidetavalt nõudis Austria keisri perfektsionistist peakokk, et läbi struudlitaina saaks lugeda armastuskirju :)).
Olen ka kuulnud sellist väljendit, et "struudlitainas peab olema õhuke kui suitsupaber, et läbi selle saaks lugeda vanaema koltund armastuskirju". Armas ju.
Martiina
Abikokk
2009-08-21 18:27:46
Tegin oma elu teise struudli ja pean tõdema, et mida rohkem ma seda tainast teen ja venitan, seda enam tahan ma seda uuesti teha :D See jätab nii hea enesetunde, kui tainas lauasuuruseks ja imeõhukeseks venitatud on :) Täna siis kukeseene-riisistruudel (kukeseened, riis, riivitud juust, veidi majoneesi ja maitseaineid). Maitses väga hea :)
Kiilike
Abikokk
2009-08-21 22:17:28
eelmisel nädalavahetusel tegin prooviks kirsi-kohupiimastruudlit. Maitse oli hää aga kuju oli liiga lame :(

kiilikese köögikatsetused

Kardemon
Abikokk
2009-08-22 16:14:45
Väga hea teema jälle! Aitäh! Mina tegin esimesed struudlikatsetused. Valmisid magus õunastruudel ja soolane hakkliha-ananassi-juustu struudel. Taigna tegin Maru retsepti järgi (kuna Põrnikas mainis tema struudlit, siis see oli kõige käepärasem võtta sel hetkel). Panin blogisse ka jutukese. Rullimiseks-venitamiseks-kokkukeeramiseks kasutasin TW küpsetusalust. Väga mugav oli!

http://kardemon.blogspot.com

Ragne
Abikokk
2009-08-22 21:36:03
Vahepeal olen eemal olnud ja selle ajaga on siia ilmunud nii palju põnevaid strrudleid. Kuna täna olen terve päev ainult magusat söönud siis Aniitrami kukeseenestruudlist tahaks küll hetkel tükikest. Ise olen samuti silma peal hoidnud Maru retseptil, nii et peagi lääheb tegemiseks ;)

www.kokkama.ee

Liiseli
Abikokk
2009-08-23 20:37:38
Tegin õunastruudlit, millega jäin väga rahule :) Mahlane ja maitsev. Taigen: 150 g jahu, 0,5 tl. soola, 1 muna, 3 spl. vett, 1 spl. õli. Täidis: 900 g õunu, 0,5 sidruni koor ja mahl, 4 spl. suhkrut, 5 spl. jahvatatud sarapuupähkleid, 5 spl. rosinaid, 2 tl. kaneeli. Pintseldamiseks sulavõid.
Uniquegirl
Abikokk
2009-08-23 22:58:31
nii ahvatlevad struudlid teil, et paneb ka mind mõtlema, millal on aega teha
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>