KEEDUVORST ja -VIINERID

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-07-10 19:55:23
Doora:
Kartulisalatisse ostan vahel keeduvorsti ja kui väga isu peale tuleb siis ostan juustuvorsti- sellele pani tädimees aastaid tagasi hüüdnime mädamullikesevorst :)
Appi, mis "söögiisusõna" :D Aga võtab ilusti asja olemuse kokku :P

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Sirliiz
Abikokk
2009-07-11 11:36:00
Mina ka vahel ikka söön, reeglina ostan siis Vastse-Kuuste doktorivorsti või suitsutatud juustuvorsti... ei mäletagi kelle oma see oli, ehk ka VK? Kunagi jagas Juc oma ema tomatisupi retsepti ja sinna läks vorsti või viinerit, väga hea on. Samuti sööme mõnikord pannkooke sulatatud juustu ja vorstiga :) Paar aastat me üldse vorsti ei tarbinud, nüüd paari kuu jooksul korra ikka tuleb ette. Reeglina ostab mees ja siis ma ka ikka mõne viilu vanade aegade mälestuseks tomatisaiaga söön.
Mann
Abikokk
2010-02-07 19:18:03
meil tuleb nüüd Eestis Mia sünnipäev, aga kuna jõuame pisut enne sünnipäeva kohale, siis pole aega hakata teadust tegema, seega, mis on te andmeil puhtaim viiner kodumail.
Zapxpxau
Abikokk
2010-02-07 20:08:08
Rimi e-ainetevabad viinerid vist? Olid päris norm, ma polnud pea kümme aastat viinereid söönud, see nädal tegin nendega kodust hotdogi.

Zap*

Merilin
Abikokk
2010-02-07 20:12:31
Maitse ja lihasisalduse poolest ühed parimad on ilmselt Saaremaa omad - me nende juustuviinereid aeg-ajalt nostalgiast ikka tarbime :) (Rimi omadest ma lihtsalt ei tea midagi...)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Netcat
Abikokk
2010-02-07 21:09:06
Rimi omadest ei tea, pole julgenud proovida. Võibolla ongi E-vabad, aga nende kvaliteetsesse koostisse ei usu eriti. Mul on sügav Rimi-eelarvamus :) Jätkuvalt soovitan Oskari kui minu jaoks kõige usaldusväärsema tootja jogurtiviinereid. Sellised pikad, kahvatud, nelja kaupa pakis. E-sisaldust peast ei mäleta, aga igatahes on nad väga mahedad ja kindlasti mitte ülemaitsetugevdatud. Väiksele lapsele igati sobiv kraam peaks olema. Saaremaa omad olid minu jaoks liiga soolased, vähemalt viimati kui olin sunnitud neid proovima. Tallegg on tulnud välja Klaabu lisaainevabade viineritega, neid pole ka proovinud, jutu järgi tundub nagu kvaliteetne kraam oleks, aga olen kuulnud et maitse pidi jube olema. Võimalik küll ka, et maitsetugevdajaga harjunud inimesele ongi ilma selleta vorst jube.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Mann
Abikokk
2010-02-07 22:42:45
Netcat:
Rimi omadest ei tea, pole julgenud proovida. Võibolla ongi E-vabad, aga nende kvaliteetsesse koostisse ei usu eriti. Mul on sügav Rimi-eelarvamus :) Jätkuvalt soovitan Oskari kui minu jaoks kõige usaldusväärsema tootja jogurtiviinereid. Sellised pikad, kahvatud, nelja kaupa pakis. E-sisaldust peast ei mäleta, aga igatahes on nad väga mahedad ja kindlasti mitte ülemaitsetugevdatud. Väiksele lapsele igati sobiv kraam peaks olema. Saaremaa omad olid minu jaoks liiga soolased, vähemalt viimati kui olin sunnitud neid proovima. Tallegg on tulnud välja Klaabu lisaainevabade viineritega, neid pole ka proovinud, jutu järgi tundub nagu kvaliteetne kraam oleks, aga olen kuulnud et maitse pidi jube olema. Võimalik küll ka, et maitsetugevdajaga harjunud inimesele ongi ilma selleta vorst jube.
ma saan aru, et meil on enne piduüritust vaja testsöömine teha :) aitüma vastamast kõigile.
Tziiki
Abikokk
2010-02-08 10:23:38
mina julgen ka saaremaa omi soovitada-nii neid naturaalsooles kui mu isiklikke lemmikuid-juustuga. Saaremaa omad on maitsekad, igasugu jogurti ja muud naturaalsemat tüüpi kaup kipub selliseks mõttetuks jääma...minu arvates :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Tikkk
Kokaõpilane
2010-02-08 11:31:34
Nägin ükspäev Prismas lihaviinerite silti, viinereid ennast enam polnud :D Kilo maksis ca 70 krooni, nii et hinna järgi võiks nagu loota, et seal ka ehtne liha sees.. Muidu olen ka neid Klaabu omasid ostnud, aga need sellised na kahvatud ja maitsetud. Kellelgi olid veel mingid spetsviinerid lastele, aga mitte ei mäleta, kas need ka koostisosade pooest head olid.
Triin
Abikokk
2010-02-08 11:42:27
ma ostsin ükskord ilma säilitusainete jmta viinereid ja need olid tegelikult päris vastikud, et isegi lapsed neid ei tahtnud ja hukka nad läksid ja minema viskasin. Edaspidi olen lähtunud lihtsalt põhimõttest, et ostan viinereid väga harva, paar korda aastas ja siis ilma eriliselt pead vaevamata, et mida nad sisaldavad.
<< 1 | 2 | 3 >>