Ullike Abikokk 2010-04-21 11:25:53 |
Pozataja:
Puhtalt huvi pärast - mis on see soe jook, mida sa siis jood? vot tatrapuder ja jookidest vesi, tee, kakao ja kohv. muidu olen küll kõikesööja. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Pozataja Abikokk 2010-04-21 23:26:07 |
Ullike:
limps, morss,mahl (ka kodune) ja sooja saamiseks vaid puljong :)
Pozataja:
Puhtalt huvi pärast - mis on see soe jook, mida sa siis jood?vot tatrapuder ja jookidest vesi, tee, kakao ja kohv. muidu olen küll kõikesööja. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-22 08:15:09 |
Pozataja:
:D Kui ma veel Edinburghis elasin, siis oli mul üks väga armas mehhiklannast sõbranna (pagar!), kes oli enne Edinburghi tulekut hambaid valgendanud. See välistas teatud perioodiks kõik tumedad joogid, sh kohv, tee ja kakao. Kuna Šotimaa oli tema jaoks ikka hirmus külm koht, siis enda soojendamiseks jõi ta kuuma vett :P (Miskipärast ei sobinud ürditeed).
Ullike:
limps, morss,mahl (ka kodune) ja sooja saamiseks vaid puljong :)Pozataja:
Puhtalt huvi pärast - mis on see soe jook, mida sa siis jood?vot tatrapuder ja jookidest vesi, tee, kakao ja kohv. muidu olen küll kõikesööja. |
|
Spiidi Abikokk 2010-04-22 10:46:15 |
Pille:
Mina olen ka seda teinud! :) No ei ole alati tee isu ja kohvi ma väga ei armasta. Aga sooja tahaks :)
Pozataja:
:D Kui ma veel Edinburghis elasin, siis oli mul üks väga armas mehhiklannast sõbranna (pagar!), kes oli enne Edinburghi tulekut hambaid valgendanud. See välistas teatud perioodiks kõik tumedad joogid, sh kohv, tee ja kakao. Kuna Šotimaa oli tema jaoks ikka hirmus külm koht, siis enda soojendamiseks jõi ta kuuma vett :P (Miskipärast ei sobinud ürditeed).Ullike:
limps, morss,mahl (ka kodune) ja sooja saamiseks vaid puljong :)Puhtalt huvi pärast - mis on see soe jook, mida sa siis jood? |
|
Pozataja Abikokk 2010-04-25 14:06:52 |
aa kusjuures need paki-püree-kiirsupid on ka väga head soojasaamiseks ;) | |
Shiltsa Kokaõpilane 2010-09-02 10:10:09 |
Olen küll proovinud, aga oad ei maitse. Vahepeal tegin ubadest mingi pajaroa (oad ikkagi ju tervislikud ja võiks süüa), aga ei hakanud maitsema. Kosovos käies sõin ka nende traditsioonilist toitu, mis oli ubadest tulvil. Enamiku sellest neelasin lihtsalt kiirelt veega alla. Veel ei suuda ma keedetud herneid (nt. supi sees) süüa.
Maksaga suur sõber ei ole, aga täna teen maksatoitu, kuna meesperele maks meeldib.
Kunagi hakkas küüslaugust paha. Kui ema oli väikse killu toitu ära peitnud, sain kohe aru ning enesetunne muutus halvaks. Nüüd topin ise igale poole.
Väga väiksena noolisin leivalt hapukoore ära, siis umbes 10 aastat jälestasin hapukoort ning nüüd söön taas.
Väiksena jäin ka pärast hommikuhelveste söömist haigeks. Haigus polnud küll helvestest tingitud, aga ma ei suutnud aastaid maisihelbeid süüa, tundusid nii jubedad. Nüüd lähevad sisse küll.
Sel suvel kohtasin ka üht sakslast, kes ühegi burgeri ega võileiva sisse salatit panna ei lubanud (Kosovos anti üldjuhul kiirtoitu ehk siis hamburgereid jms.). Tellis alati kõik asjad ainult lihaga, kuna talle köögiviljad ei maitsenud. Ja siis oli üks türklane, kelle tellimus lõppes alati ühtmoodi: "...no tomatoes, no onions!" Pitsat ta süüa ei suutnud, seal oli tomatikaste peal. toidupeegeldused.com |
|
Redfox Abikokk 2010-09-06 22:33:41 |
selgus et ka arsti sunnist hoolimata ei lähe apelsinimahl ja apelsinid siiski mulle sisse ilma et pea hakkaks ringi käima ja luksuks pool päeva. kolm kuud proovisin mis ma ikka end piinan. good riddens, apelsin. | |
Kuuki Kokaõpilane 2010-10-22 22:11:21 |
*Praetud sibulat :S Värske ja keedetud sibula vastu pole midagi, aga praetud sibul ajab judinad peale. *Foie gras. Ei taha rääkida, vaesed haned :( *Idud *Sealiha | |
Sissela Kokaõpilane 2010-10-22 23:54:43 |
Foie gras'd vist ka suu sisse ei paneks. Aga peale keedetud munade (au naturel, ilma või, majoneesi vms) ja keedetud keele söön vist enamvähem kõike :) Lihtne elu | |
Itakene Abikokk 2010-11-21 17:50:38 |
Mõni aeg tagasi ei söönud ma liha paar aastat, kuid last oodates hakkasin jälle sööma aegajalt. Hetkel vist ei ole sellist asja, mida ma ei sööks. Koju küll ei osta paljusid asju, aga külas söön taldriku ilusti tühjaks. :P Ahjaa, kohvi ka enne rasedust ei joonud. Üldse kohe, kuigi lõhn meeldis väga. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > |