Eva
Abikokk 2009-08-26 18:03:08 |
... ja muffinid saab ka hästi kiirelt hommikul valmis kui või eelmisel õhtul külmkapist välja võtta... :) | |
Tziiki
Abikokk 2009-08-26 18:07:39 |
Heleen:
eks see üks "logistika" värk ole...et sel ajal kui kohv tõmbab või puder podiseb (mul selline pott, mis ei kõrveta põhja ja seega kogu aeg segama ei pea), siis ei seisa mitte niisama pliidi kõrval, vaid saab ära teha muu vajaliku-riided selga, kerge dušš, meik vmt...
aga minul on hommikune ajaskaala tugevasti söömise poole kallutatud (pigem jätan söömata kui et kugistan)-nii et 1,5 tunnist kulub riided selga+hambapesu peale vaid 10 min sellest :D Praetud pelmeene hapukoorega ja kohupiima sõin. Selline küsimus kõigile teile siin kes nii usinasti oma hommikusööke kirja panevad. Mis kell te tavaliselt ärkate ja tööle lähete? Kuidas on võimalik jõuda argipäeva hommikul süüa pannkooke, putru, ahjusaiu, muffineid ja muud sellist? Minul praegu koolivaheaeg ja aega teha küll aga kooli ajal tavaliselt ikka paar võileiba kiiresti alla kugistada ja olla lõunasöögini õnnelik. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-26 18:14:57 |
Eva:
Seda küll. Aga ahi soojeneb omajagu ja enamasti nädala sees ma hommikul ahju sisse ei viitsi panna (ma enamasti küpsetan mitu asja järjest, elektri kokkuhoiu värk, eks :))
... ja muffinid saab ka hästi kiirelt hommikul valmis kui või eelmisel õhtul külmkapist välja võtta... :) |
|
Seenekas
Abikokk 2009-08-26 19:32:46 |
Pille:
Mul on ka tihti midagi juba õhtust valmis vaadatud ja puder läheb tõepoolest kähku. Üle tunnikese ei saa venitada. See on siis, kui tuleb kodust lahkuda. Aga kuna meie maatöö ja muud asjad vähemalt minul ongi enamasti kodus, siis ilmselt äratus viie-kuue ajal ehmatab nii mõnegi ära. Sööme küll sõltuvalt mis kellaks esimene pereliige lahkuma peab paar tundi hiljem ja rahulikult, mitte kiirustades. Enne saavad kõik suur- ja väikeloomad oma jao kätte. Harjumise asi. Väikeste lastega on muidugi keerulisem. Heleen:
Mina hetkel kodune :) Aga muffinid-koogid on enamasti eelmisel õhtul küpsetatud. Ja pudru võtab ju umbes-täpselt sama palju aega, kui võileibade tegemine. (Kui kiire on, võib ju kannuga vee keema ajada. Ja puder ise vajab ju mõni minut hautamist ja valmis!?)
Kui ma veel tööinimene olin, siis ärkasime kell 7 ja lahkusime kodunt kella 8 ajal. Nii et tund aega pesemiseks-söömiseks-kohvijoomiseks-lehelugemiseks...Selline küsimus kõigile teile siin kes nii usinasti oma hommikusööke kirja panevad. Mis kell te tavaliselt ärkate ja tööle lähete? Kuidas on võimalik jõuda argipäeva hommikul süüa pannkooke, putru, ahjusaiu, muffineid ja muud sellist? |
|
Teeleke
Abikokk 2009-08-26 20:26:01 |
Heleen:
Mulle piisab hommikuti tunnist ajast, et ilusti sätitud saada ja kõht ka täis süüa. Putru, omletti, munaputru jms aeganõudvamat kui vaid võileivad jõuab teha küll, kui aega korralikult planeerida. Mina näiteks panen kohe pärast ärkamist kohvi tõmbama ning samal ajal kui puder podiseb või muna pannil praeb, sätin end korda. Peamine aeg kulubki mul just söögi nautimisele, mõnikord lausa pool tundi :) Selline küsimus kõigile teile siin kes nii usinasti oma hommikusööke kirja panevad. Mis kell te tavaliselt ärkate ja tööle lähete? Kuidas on võimalik jõuda argipäeva hommikul süüa pannkooke, putru, ahjusaiu, muffineid ja muud sellist? |
|
Dagris
Abikokk 2009-08-26 20:38:10 |
Seekord jälle mannapudrupäev :P - eile tehtud maasikatoormoosiga (tegin sügavkülma maasikate arvelt ruumi juurde neid moosiks tehes). | |
Netcat
Abikokk 2009-08-26 20:44:35 |
Mina imestan pigem seda, kuidas inimestel jätkub püsivust iga päev jooksvalt 2x kirja panna, mida nad sõid ja teinekord seda veel fotodega illustreerida. Ma ise ei ole siiamaani saanud veel nii kaugele, et talviste jõulukookide pilte üles panna sinna rubriiki, kus oli nende koht - ei mäletagi enam, kus see koht oli :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-26 21:16:52 |
Netcat:
Siin oli see koht, hea Netcat :D
Ma ise ei ole siiamaani saanud veel nii kaugele, et talviste jõulukookide pilte üles panna sinna rubriiki, kus oli nende koht - ei mäletagi enam, kus see koht oli :) |
|
Aurora
Abikokk 2009-08-26 22:28:16 |
Nõustun eelkõnelejatega, puder valmib tõesti muude hommikuste askelduste käigus. Mul on kõik nii minuti pealt välja timmitud, et dušš-meik-riietumine-hommikueine mahub 45 minuti sisse. Muidugi on ka võileivahommikuid, aga mitte ajanappusest tingitult. | |
Zoozi
Abikokk 2009-08-27 09:01:24 |
Piimakohv ja hirsihelbepuder võisilmaga. | |
| << < 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 > >> | ||