Tziiki
Abikokk 2009-08-26 10:45:34 |
K2trin:
mnjaa...ega minulgi seljas lahtised sandaalid ja seelik...aga sügise tunnen õhust ära...muidu on soe, aga õhk enam lämbeks ei lähe... Tziiki:
See lause oli mulle küll nagu latakas vastu nägu :D:D:D:D
Kõik käivad juba ümberringi soojalt riides, mina kannan veel suvekleiti ja lahtiseid plätusid ja natuke külmetan tööle minnes. Ei ole sügis, ei ole sügis :)(oi kui mõnus oli karges sügishommikus kuum kohv :P ) j As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Seenekas
Abikokk 2009-08-26 11:26:40 |
Tziiki:
Kahju, et Sul juba sügis käes. Meil siin ikka päris suvi ja põhiline riietus on "lühike dress" ja lahtised jalanõud. Ainult igaks juhuks tasub miskit pika varrukaga kaasas pidada, kuid nii on ju enamus aega Eesti suvest. Hommikul oli meil +10 varjus.
Seda enam, et kestab vaarikahooaeg (nüüd juba enam ei viitsi väga rõõmuga korjata) ja põldmarjauputus, mida mõlemat siis hommikul nokkisingi. Tassiga päikese käes väljas ingveriteed. Nüüd tuppa tulnuna sõin keedetud riisi seentega. (oi kui mõnus oli karges sügishommikus kuum kohv :P ) |
|
Tullia
Abikokk 2009-08-26 11:26:45 |
Hommikuks sõin oma lemmikputru - tatraputru. Kohvi jõin jälle kaks tassi. | |
Teeleke
Abikokk 2009-08-26 12:28:13 |
Mustikapannkoogid ja piimakohv. | |
Netcat
Abikokk 2009-08-26 12:51:58 |
Tziiki:
Eile pärastlõunal oli Mustamäel igatahes vägagi lämbe. Nii umbes kella 16 ajal oli selline soojalaine, et nii sooja ja umbset õhku polegi veel sel suvel tundnud. Niiet palun jätame need jutud kargetest sügishommikutest sinna kuskile teiselepoole sügisest pööripäeva, enne seda on ametlikult SUVI ja ma keeldun midagi muud uskumast, isegi kui lumi maha tuleb. K2trin:
mnjaa...ega minulgi seljas lahtised sandaalid ja seelik...aga sügise tunnen õhust ära...muidu on soe, aga õhk enam lämbeks ei lähe...Tziiki:
See lause oli mulle küll nagu latakas vastu nägu :D:D:D:D
Kõik käivad juba ümberringi soojalt riides, mina kannan veel suvekleiti ja lahtiseid plätusid ja natuke külmetan tööle minnes. Ei ole sügis, ei ole sügis :)(oi kui mõnus oli karges sügishommikus kuum kohv :P ) j Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat
Abikokk 2009-08-26 12:55:41 |
Et mitte teemast väga kõrvale kalduda, panen siia tänahommikuse patuselt rammusa mustikasmuuti retsepti: pihutäis külmunud maasikaid, tubli lonks vahukoort, viilutatud banaan ja kulbitäis värskeid mustikaid. Sauseguriga püreeks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki
Abikokk 2009-08-26 14:04:51 |
Netcat:
mina vist rohkem siin küll sõna võtta ei julge/taha...juba teist korda, kui sellest mingi poleemika tekib :( Tziiki:
Eile pärastlõunal oli Mustamäel igatahes vägagi lämbe. Nii umbes kella 16 ajal oli selline soojalaine, et nii sooja ja umbset õhku polegi veel sel suvel tundnud. Niiet palun jätame need jutud kargetest sügishommikutest sinna kuskile teiselepoole sügisest pööripäeva, enne seda on ametlikult SUVI ja ma keeldun midagi muud uskumast, isegi kui lumi maha tuleb.K2trin:
mnjaa...ega minulgi seljas lahtised sandaalid ja seelik...aga sügise tunnen õhust ära...muidu on soe, aga õhk enam lämbeks ei lähe...See lause oli mulle küll nagu latakas vastu nägu :D:D:D:D Kõik käivad juba ümberringi soojalt riides, mina kannan veel suvekleiti ja lahtiseid plätusid ja natuke külmetan tööle minnes. Ei ole sügis, ei ole sügis :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kätrin
Abikokk 2009-08-26 14:49:02 |
Tziiki:
See polnud üldse probleem, vaid uskmatute jonn, et suvi juba läbi :) Ikka naljaga on asja aetud :)
Netcat:
mina vist rohkem siin küll sõna võtta ei julge/taha...juba teist korda, kui sellest mingi poleemika tekib :(Tziiki:
Eile pärastlõunal oli Mustamäel igatahes vägagi lämbe. Nii umbes kella 16 ajal oli selline soojalaine, et nii sooja ja umbset õhku polegi veel sel suvel tundnud. Niiet palun jätame need jutud kargetest sügishommikutest sinna kuskile teiselepoole sügisest pööripäeva, enne seda on ametlikult SUVI ja ma keeldun midagi muud uskumast, isegi kui lumi maha tuleb.mnjaa...ega minulgi seljas lahtised sandaalid ja seelik...aga sügise tunnen õhust ära...muidu on soe, aga õhk enam lämbeks ei lähe... |
|
Heleen
Abikokk 2009-08-26 17:21:23 |
Praetud pelmeene hapukoorega ja kohupiima sõin.
Selline küsimus kõigile teile siin kes nii usinasti oma hommikusööke kirja panevad. Mis kell te tavaliselt ärkate ja tööle lähete? Kuidas on võimalik jõuda argipäeva hommikul süüa pannkooke, putru, ahjusaiu, muffineid ja muud sellist?
Minul praegu koolivaheaeg ja aega teha küll aga kooli ajal tavaliselt ikka paar võileiba kiiresti alla kugistada ja olla lõunasöögini õnnelik. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-26 17:59:00 |
Heleen:
Mina hetkel kodune :) Aga muffinid-koogid on enamasti eelmisel õhtul küpsetatud. Ja pudru võtab ju umbes-täpselt sama palju aega, kui võileibade tegemine. (Kui kiire on, võib ju kannuga vee keema ajada. Ja puder ise vajab ju mõni minut hautamist ja valmis!?)
Kui ma veel tööinimene olin, siis ärkasime kell 7 ja lahkusime kodunt kella 8 ajal. Nii et tund aega pesemiseks-söömiseks-kohvijoomiseks-lehelugemiseks...
Selline küsimus kõigile teile siin kes nii usinasti oma hommikusööke kirja panevad. Mis kell te tavaliselt ärkate ja tööle lähete? Kuidas on võimalik jõuda argipäeva hommikul süüa pannkooke, putru, ahjusaiu, muffineid ja muud sellist? |
|
| << < 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 > >> | ||