Anu Abikokk 2008-12-09 16:30:35 |
Ma sooviks kõige pealt uut kööki, kuna praegusesse ei mahu absoluutselt uusi asju :( Sooviks saada muidu kokaraamatuid ja kohvimasinat, normaalset miksrit ja rösterit.. | |
Enely100 Abikokk 2008-12-09 17:13:09 |
mul ema täna just helistas ja ütles, et ta ei tea, mida jõuluvanale kinginimekirjas minu sooviks panna :P ma sooviks siis ahjuvormi... hetkel aint ämmalt päranduseks saadud plekk-plännik.. mu ammune soov on saada muffinivormi, aga ma tahan suurte muffinite oma ja sellist pole veel leidnud või olen lihtsalt pime.. ikka aint väikesed.. | |
Sirliiz Abikokk 2008-12-09 20:13:17 |
Tegelikult ma sooviks ikka midagi kööki saada ka, magustoidupokaale nimelt. Ma küll ei kujuta ette, kust see vaene jõuluvana need leida võiks, sest mina pole küll ilusaid (tegelt isegi mitte ilusaid) poes näinud. Tea kas pole tänapäeval enam moes või... | |
Sandraliis Kokaõpilane 2008-12-14 21:38:14 |
Mina igatseks omale Varraku Kuldset šokolaadiraamatut. Selle raamatu välimus on ikka tõeliselt kaunis ja retseptid tunduvad samuti väga ahvaltevad. | |
Kiilike Abikokk 2008-12-14 22:08:07 |
Sirliiz:
Stockmanis oli päris mitu ilusat varianti sügisel olemas... :)
Tegelikult ma sooviks ikka midagi kööki saada ka, magustoidupokaale nimelt. Ma küll ei kujuta ette, kust see vaene jõuluvana need leida võiks, sest mina pole küll ilusaid (tegelt isegi mitte ilusaid) poes näinud. Tea kas pole tänapäeval enam moes või... |
|
Ussicke Abikokk 2009-01-04 12:11:14 |
Seekord on äärmiselt hää kirjaoskusega ja ajudega jõuluvana käinud - reidinud läbi kõik raamatupoed ja tassinud mulle Maru kokaraamatu (armas ja inspireeriv), Carol Drinkwateri uue oliivi-sarja raamatu (pole jõudnud veel lugema hakata), Enno Tammeri "Nõukogude piir ja lukus elu" (oooooh, ma fännan seda aega ja nähtusi!) ja kõige selle raamatuvirna kõrvale hää suure punutud vaagnatäie rosina-pähkli-kuivatatud puuviljade segu. Minu käest on kord tellitud 20ndaks sünnipäevaks (ikkagi juubel, eksole, ümmargune) NÖÖPNÕELU. Noor daam oli just omandanud õmblemisoskuse ja masina, kangahunnikud kasvasid üle pää ja tõesti oli puudus nööpnõeltest. Ostsin hää suure paki, 1000 tk - ja kingisaaja rahul. Mis sellest, et muidu kingitakse juubeliks kuldkette ja kristallvaase :P | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > |