Tullia Abikokk 2008-12-05 20:21:54 |
Ma tahtsin sünnipäevaks uut panni ja lubati tuua. Aga panni ma ei saanud, sest vend arvas, et ma tegin nalja. Aga soovitud mikseri küll sain :) Jõuluvana võiks tuua mulle selliseid väikseid köögiasju, mille otsimiseks poodidest pole mul aega olnud, nt pintsel pirukate määrimiseks. | |
Tiugu Kokaõpilane 2008-12-05 20:50:38 |
Mina unistaks nõudepesumasinast (keegi ei usugi ilmselt kui ütlen et pesen 10 inimese nõud iga päev käsitsi... nii hull ajakulu...) - aga kuna kogu mu majapidamine koosneb kergestipuhastatavatest nõudest - pean ikka veel vastu- ... jõuluvana vaevalt siin foorumis käib :( | |
Mehu Kokaõpilane 2008-12-05 22:56:35 |
Põrnikas:
Seda tunnet tean mina ka. Oma arust annan nii täpse eseme kirjelduse, poe ja riiulivahe ka, kui täpselt üldse enam anda saab ja tulemuseks on ootamatu üllatus ja kirjeldatust on asi väga kaugel. Sellepärast "hõikan" ma oma soovideks mitu asja ilma kirjeldusteta ja vaatan, mis juhtub. :P Köögiasjadest ei tule praegu ühtegi eset meelde, mida väga vaja oleks või väga saada tahaks.
Heast kokaraamatust ei ütle ma kunagi ära, siis on teada, mis instrumente küpsetamiseks-koristamiseks tarvis on. :D (kusjuures mulle tundub vahel, et mida täpsemaid juhiseid inimestele oma soovide kohta anda, seda kummastavamaid objekte nad poest leiavad). |
|
Seenekas Abikokk 2008-12-05 23:40:10 |
OT natuke. Kuna me abiellusime veidi enne neljakümnesteks saamist ja hakkasime maamajapidamise ehitusega lõpusirgele jõudma, siis pulmadeks tellisin ka labidat, saagi, haamrit, kirvest, sõnnikuharki, talliharju, igasugu aiapidamistarbeid jm. sedasorti kraami. Sõbrad arvasid samuti, et teeme nalja. Kogemata kuulsin pealt mingit serviisiostu juttu ehk sain sellele ja muule mittevajalikule käe ette panna. Pärast igasugu ehitusi alati ju rahaga kitsam ja selles vanuses on igasugu vajalikku ja mittevajalikku juba parasjagu kogunenud. Niisiis saabusidki kõiksugu vajalikud tööriistad. Õnneks aitasid ka lapsed kihutustööle kaasa. | |
Blondie Abikokk 2008-12-07 14:02:53 |
Hehe eelmine aasta palusin emal jõuludeks mulle labakud kududa... sain emakootud + veel 4 paari eri värvides sõrmikuid ja labakuid, sest ema tahtis kindla peale välja minna :D Nüüd on kindavarud küll väga tükiks ajaks olemas. Köögiasju ostan endale ise, kuna mul on tavaliselt lisaks funktsioonile kõrged nõudmised asja väljanägemise osas... niiet ootan hoopis igasugu mõnusaid raamatuid :) Näiteks Maru kokaraamatut tahaks küll nagu mõni teinegi siin... | |
Juc Abikokk 2008-12-07 15:44:26 |
Mina ei taha juba mitu aastat mitte midagi - ei sünnipäevaks ega ka jõuluks. Tahaks sooja ilma ja päikest :), aga seda vist ei anta veel.
Aga kui midagi peab, siis soovin raamatuid - toitudest, kunstist, arhitektuurist, fotograafiast, disainist... http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zoozi Abikokk 2008-12-08 19:13:48 |
Ma viimasel kahel kuul nii palju asju saanud - kokaraamatuid, cannele-vormid, madeleine-vormid, nii suured kui väikesed, nõusid ja veel palju muud. Patt oleks jõuludeks veel eraldi midagi küsida :) | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-12-09 10:55:44 |
Ma sooviksin korralikku panni, maitseainete komplekti, kuuma šokolaadi komplekti, mikserit, laudlina jne :) Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
Täpik Abikokk 2008-12-09 11:17:33 |
Mina ootan Amazoni jõuluvana koos kokaraamatutega - kõik kellel kingimure, saavad temaga jutule. :) Espressomasinast ei ütleks küll ära aga siis peaks see ilmselt Rootsi või Taani jõuluvana olema... | |
Katja Abikokk 2008-12-09 12:30:34 |
Riinyke:
ojaa, alles hiljuti avastasin, et ma ei saa korralikke ülepannikooke teha, sest kõik mu pannid on kõrge servaga.. kooke saab teha küll aga lennutada ei saa.. labidaga surkides lähevad koogid aga kortsu.. niiet.. kallis jõuluvana - too mulle madala servaga pann, millega saaks ülepannikooke teha ja ma luban, et oma osa kookidest saad ka sina ;)
Ma sooviksin korralikku panni |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |