Kallis jõuluvana, palun too mulle...

Katja
Abikokk
2008-12-05 08:59:01
Põrnikas:
minul ka nii, et ühelt poolt tahaks igasuguseid asju (mokakannu, pastamasinat, küpsetuskivi...)
Kas sa mõtled seda Tupperware küpsetuskivi? (mul peaks see kuskil vedelema - 2 korda olen kasutanud)

http://koogel-moogel.blogspot.com

Frieda
Abikokk
2008-12-05 09:51:18
Kui üldse tingimata kingitusi tehakse, siis köögiasjad oleks minu nimekirjas eesotsas - ma oma tutvusringkonnaski tuntud kui nõude ja kokandustarvikute maniakk :D. Praegu tahaks hirmsasti saada cannele-vormi. Ja lõhutud presskannu asemele oleks ka uut vaja :). Aga nagu teistelgi siin, näitab kogemus, et selliseid asju on kõige kindlam ise osta, sest täpsetele juhistele vaatamata ei pruugi tulemus olla just see õige. (Erand kinnitab reeglit - sünnipäevakingiks saadud saumikser vastas kõikidele minu nõudmistele - kuid sellele eelnes ka kinkijate väga põhjalik instrueerimine ;)).

Söömine on ainus töö, mis toidab

Kiilike
Abikokk
2008-12-05 09:59:06
minu jõulukingi soovides on kokaraamatud (alati :) ), seekord veel cannelle vorm ja spätzle press/riiv. Kõige parem asja juures - tean, et need on juba jõuluvana kingikotis ka olemas :cool:

kiilikese köögikatsetused

Pulavik
Abikokk
2008-12-05 10:52:51
Ma olen kokandusasju rohkem nagu sünnipäevaks saanud.. aga jõuludeks lasen ma tavaliselt näiteks kaubamaja või stocki kinkekaardi tuua ja siis valin ise sealt kööki asju :)
Qsti
Abikokk
2008-12-05 11:02:26
Mulle võiks jõuluvana sel aastal väikesed trifle bowl'id tuua... Eelmisel aastal mainisin jõuluvanale, et tahaks hirmsasti seda tavalist suurt varianti aga ostin endale ise kavedel, sest jõuluvana ei teinud mu soovist välja. :/
Seenekas
Abikokk
2008-12-05 11:26:44
Põrnikas:
minul ka nii, et ühelt poolt tahaks igasuguseid asju (mokakannu, pastamasinat, küpsetuskivi...) aga teiselt poolt ei julge kellelegi väga vihjata, kui inimene ise ikka ei kasuta selliseid asju, siis ei pruugi ta just kõige otstarbekamat valikut teha (kusjuures mulle tundub vahel, et mida täpsemaid juhiseid inimestele oma soovide kohta anda, seda kummastavamaid objekte nad poest leiavad).
Mul polnud küll soov jõuluvanale, vaid sünnipäevaks. Pärast mitut telefonikõnet sugulastega, kus kontrolliti mu pikkust ja siis veel kord sama asja, pidin saama kepikõnnikepid. Nende endi ettepanek, kusjuures. Ja mis siis tuli kingiks? Jälle kaks kruusi ja koledate mustritega mingeid imelike mõõtudega linikuid, mida ma ei oska kusagil kasutada. (Vabandust kinkijate ees). Jõuluvanalt oleks soov saada uus praepann ja malmist ahjunõu, sest ausalt teeninud köögitarbed surevad millalgi ära ja minu omad ongi niikaugel.
Fre
Abikokk
2008-12-05 11:29:59
Põrnikas:
Mulle tundub vahel, et mida täpsemaid juhiseid inimestele oma soovide kohta anda, seda kummastavamaid objekte nad poest leiavad).
See sõnastus võtab tõesti asja olemuse hästi kokku. "Mittetellitud" ja "mööda" kingitused on hoopis südantsoojendavamad, pole vähemalt oma käpp mängus.
Dash
Kokaõpilane
2008-12-05 15:31:53
Ma koostasin sel aastal lausa wishlisti, suurem osa soovitud kraamist ongi köögiteemaline. No mis sa ikka teed, kui kodus on katki läinud kõik klaasid ja magustoidupokaalid, tahaks veel digitaalset köögikaalu, ramekin vorme, visplit, silikoonist pintslit, kokaraamatuid jne jne. Kuigi tegelikult ei ole ma muidugi nii asjadekeskne, aga hea meel oleks ikka saada midagi, mis täpselt mu soovidel vastab.
Põrnikas
Abikokk
2008-12-05 16:03:08
Katja:
Põrnikas:
minul ka nii, et ühelt poolt tahaks igasuguseid asju (mokakannu, pastamasinat, küpsetuskivi...)
Kas sa mõtled seda Tupperware küpsetuskivi? (mul peaks see kuskil vedelema - 2 korda olen kasutanud)
kas sa vihjad sellele, et see on sul üle?
Katja
Abikokk
2008-12-05 17:18:23
Põrnikas:
Katja:
Põrnikas:
kas sa vihjad sellele, et see on sul üle?
põhimõtteliselt küll aga seda ei saa postiga saata.. üsna õrn pidavat olema.. muidu vahetaks ntks pipakoogivormide vastu :)

http://koogel-moogel.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>