Ilse![]() Abikokk 2010-12-20 08:43:10 |
Poes on "sada" sorti hapikapsaid, millise firma oma eelistate ja miks ? Mina olen ikka ise hapendanud jõuluks, sest mulle meeldib kui on häsri peened ribad, ikka riivitud mitte hakitud. Sel aastal magasin kuidagi selle hapendamise maha ja nüüd ma siis ei teagi millise firma kapsast eelistada ( tegelikult võibolla tean ka aga ikka tahaks arvamusi kuulda) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-12-20 08:48:06 |
Ilsu:
No mina ostan praktiliselt ainult Uus-Kongo kapsast. Olen paljude teiste kapsastega VÄGA alt läinud - küll on paduhapud, küll padusoolased, küll muu häda (liiga jämedalt ribastatud vm) - nii et "kindla peale" minek on vaid Uus-Kongo kapsastega. Eriti tore, kui saab nende kapsaid turult osta, sest seal on päris kena valik erineva hapususe ja maitsestatusega kapsast.
Tegelikult on ka teistel turutädidel head kapsad, tuleb lihtsalt esmalt degusteerida...
Poes on "sada" sorti hapikapsaid, millise firma oma eelistate ja miks ? Mina olen ikka ise hapendanud jõuluks, sest mulle meeldib kui on häsri peened ribad, ikka riivitud mitte hakitud. Sel aastal magasin kuidagi selle hapendamise maha ja nüüd ma siis ei teagi millise firma kapsast eelistada (tegelikult võibolla tean ka aga ikka tahaks arvamusi kuulda) |
|
Kätrin![]() Abikokk 2010-12-20 09:35:04 |
Pille:
Pillega sama usku :)
Ilsu:
No mina ostan praktiliselt ainult Uus-Kongo kapsast. Olen paljude teiste kapsastega VÄGA alt läinud - küll on paduhapud, küll padusoolased, küll muu häda (liiga jämedalt ribastatud vm) - nii et "kindla peale" minek on vaid Uus-Kongo kapsastega. Eriti tore, kui saab nende kapsaid turult osta, sest seal on päris kena valik erineva hapususe ja maitsestatusega kapsast.
Tegelikult on ka teistel turutädidel head kapsad, tuleb lihtsalt esmalt degusteerida...Poes on "sada" sorti hapikapsaid, millise firma oma eelistate ja miks ? Mina olen ikka ise hapendanud jõuluks, sest mulle meeldib kui on häsri peened ribad, ikka riivitud mitte hakitud. Sel aastal magasin kuidagi selle hapendamise maha ja nüüd ma siis ei teagi millise firma kapsast eelistada (tegelikult võibolla tean ka aga ikka tahaks arvamusi kuulda) |
|
Zoozi![]() Abikokk 2010-12-20 09:40:37 |
Kätrin:
Sama siin :)
Pille:
Pillega sama usku :)Ilsu:
Tegelikult on ka teistel turutädidel head kapsad, tuleb lihtsalt esmalt degusteerida...Poes on "sada" sorti hapikapsaid, millise firma oma eelistate ja miks ? Mina olen ikka ise hapendanud jõuluks, sest mulle meeldib kui on häsri peened ribad, ikka riivitud mitte hakitud. Sel aastal magasin kuidagi selle hapendamise maha ja nüüd ma siis ei teagi millise firma kapsast eelistada (tegelikult võibolla tean ka aga ikka tahaks arvamusi kuulda) |
|
Kirsike![]() Abikokk 2010-12-20 09:56:21 |
Mina ka teiega sama usku :) | |
Tiina![]() Abikokk 2011-05-10 20:40:14 |
Pille:
Olen nüüd teinud neid kapsaid, aga ilma õlleta ja kasutanud naturaalset õunamahla. Kui esimesed laarid poe pakimahlaga tegin, ei saanudki eriti aru, mida erilist neis siis on, nüüd saan.
Teen nii: hapukapsale valan peale naturaalse õunamahla (viimati Sadama turult ostetud pastöriseerimata mahla), lisan pruuni suhkrut ja võid. Hautan tunnikese või poolteist.
Ühesõnaga, mahlal ja mahlal on vahe :) Suitsustest hapukapsastest ei tea midagi, aga minu viimase paari aasta suur lemmik on õllega hautatud hapukapsas Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Seenekas![]() Abikokk 2011-10-08 20:05:41 |
Kas keegi ise ka hapukapsast teeb? Nippe? | |
Tiina![]() Abikokk 2011-12-12 21:59:57 |
Sadama turg on kinni, aga kust saab Uus-Kongo talu hapukapsast? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Zoozi![]() Abikokk 2011-12-12 22:23:40 |
Tiina:
Stockmannist, Tallinna Kaubamaja toidumaailmast ning viimati ostsin isegi Lasnamäe Prismast :)
Sadama turg on kinni, aga kust saab Uus-Kongo talu hapukapsast? |
|
Dee![]() Abikokk 2011-12-13 09:25:46 |
Zoozi:
Eelmisel nädalal oli Kongo kapsast müügil ka Sikupilli ja Mustika Prismades.
Äkki kellelegi abiks. :) Tiina:
Stockmannist, Tallinna Kaubamaja toidumaailmast ning viimati ostsin isegi Lasnamäe Prismast :)Sadama turg on kinni, aga kust saab Uus-Kongo talu hapukapsast? |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |