Home alone ehk toidud iseendale

Seenekas
Abikokk
2008-10-31 10:16:54
Varem tegin üksi olles vahest neid kiirpüreesuppe. Korra aga sattusin lugema, mis seal kõik sees on ja isu läks üle. Nüüd teen ise valmis ja panen mõned portsud sügavkülma. Hea soojendada ja teised püreesuppi küll söövad "kui peab", aga eriti ei armasta. OT aga kalaga on mu äial kokkulepe, et "kala teda ei puutu ja tema kala ka mitte".
Katja
Abikokk
2008-11-08 21:27:35
üksi kodus olles saan endale piimasuppe lubada :D muidu käib mees koguaeg köögis kõverat nägu tegemas ja uurimas, kuidas SELLINE asi küll maitseda saab. aga vaat' saab küll.. Vahest juhtub aga, et üksi olles unustan söömise sootuks.. siis tuleb mingil hetkel meelde ja saab tehtud hilisõhtust "patutoitu" - nutella-saiu või küpsiseid ja kakaod...

http://koogel-moogel.blogspot.com

Sinisilm
Kokaõpilane
2008-11-17 15:55:49
enely: aga tee mitmeks päevaks korraga tõesti. Ma ka "üksikemana" ei viitsinud iga päev kokkata, seega sai kartulit/makarone jms kraami mitmeks päevaks keedetud, järgmine päev siis kas praed, teed ahjuvormi jne. Tatart annab ka rohkem keeta ja teine päev muud moodi kasutada. Ma rasedana vahepeal lasin omale kartuliputru teha ja siis praadisin igapäev, ise teha ei jaksanud midagi ja muu alla ei läinud (no mingi 2 nädalat, päris mitu purki delikatess hapukurke läks kõrvale).
Whitechess
Kokaõpilane
2008-11-25 13:02:11
njaa üksi elamise rõõmud ja mured. enamasti eriti vaeva näha ei viitsi ja menüüs on riis riisiga (saab hõlpsasti turgutada väikse sortsu soja, wasabi ja nt lumekrabi pulkadega) v makaron makaroniga. igasugused salatid on ka alati võimalikud, pastaroad ja stir-fry'd samuti. iseasi, kas alati võimalust igast toorainet kokku osta on. aga kuivaine + mingi kaste malli järgi saab alati kõhu täis.
Mehu
Kokaõpilane
2008-11-26 12:43:06
Üksi kodus iga kord väga ei viitsigi süüa teha. Kui juba nälg pildi tasku ajab, siis keedan omale pakimakarone kastmega (ma ei taha teada, mis seal sees on, aga kõht saab täis ja valmib ruttu) või siis teen midagi sellist, mida ülejäänud pere ei söö - krevettide/avokaado salatit või kana magusas kastmes.
pk
Kokaõpilane
2008-11-26 17:29:36
Lillkapsast ehk midagi. Mina armastan, mees teeb nägusid alati.
Anu
Abikokk
2008-11-26 18:25:55
Seened.
Lepatriin
Kokaõpilane
2008-12-01 15:03:12
Üksi kodus olles saab lihtsamalt läbi seepärast, et alati ei pea mõtlema, kas toidud ikka liha ka on. Pasta või salatid näiteks. Mehed ju eriti ei mõista lihavabasid toite :P Samuti saan üksi olles teha nt püreesuppe juurviljadest, mis parasjagu kodus on. Kuna lillkapsast peab mu teine pool väga hirmasaks asjaks, siis saan üksi maiustada.
Riinyke
Kokaõpilane
2008-12-01 22:18:47
Mulle meeldib kreeka salatit või kreeka salati laadset kanafilee salatit teha...lemmik üksiolemise söök...istun telekaees ja mugin meeleldi ühte neist kahest

Keegi pole patrioot tühja kõhuga.

Proua Simpson
Abikokk
2008-12-14 20:39:06
Üks lemmikumaid ühe inimese toite on wok. See läheb ruttu, on lihtne, väga mitmekülgne, alati võimalik erinev kooslus pannile panna, tervislik ja maitsev. Olen teinud ka riisiroogasid ja hautisi, sest neid järgmisel päeval ka hea süüa.
<< 1 | 2 | 3 >