Blondie![]() Abikokk 2008-09-22 15:41:22 |
Kus on teie meelest kõige paremad kohvijoogid, kõige kaunim latte art jne... | |
Berit![]() Abikokk 2008-09-22 19:32:20 |
Pärnus pakuks välja Lime Lounge ja Piccadilly (mõlemad lemmiklemmikud mul :D). Tartus meeldis väga Caffe Truffe, hästi ilusti osati serveerida ning kenad nõud on neil ka. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-02-26 10:40:48 |
Millises kohvikus on parim caffé latte? (Tartu Postimees 26.2.2009) Testitakse järgmisi Tartu kohvikuid: Kohvik Moka Cafe Truffe Kohvik Werner Kohvik Kuum Tass Ülikooli kohvik Kohvik Kapriis Pierre | |
Anu![]() Abikokk 2009-02-26 13:25:59 |
Mulle meeldib Werneri latte rohkem kui Moka oma. Aga ma pole ammu Mokas käinud ka.. | |
Jaazza![]() Kokaõpilane 2009-03-02 16:32:45 |
OT: Kirjutasin selle Postimehe artikli juurde natu kurja kommentaari. Nimelt arvan, et hindamiskriteeriumid ega teadmised olnud piisavad, et seda kui tõelist testi esitleda. Jaanus\nLTC |
|
Cashmir![]() Abikokk 2009-03-02 18:01:55 |
No sõltub, kellele test suunatud oli :) Võib-olla oli sihitud just sellist algajat kohvijoojat, kes lihtsalt läheb võtab vahel tassi kohvi, süvenemata kohvisortidesse, kohvitüüpide definitsioonidesse jne. | |
Uniquegirl![]() Abikokk 2009-03-03 01:04:07 |
mulle täna ema kiitis restoran Bocca lattet. Nii palju kiidusõnu ja ilusaid muljeid ei ole ma veel kunagi kohvi kohta kuulnud | |
Marju![]() Abikokk 2009-03-03 09:55:29 |
Kui ma tahan comfort kohvi, siis lähen Truffe´i. Sealne latte on lihtsalt niii mõnus ja sealse latte vaht mu lapse lemmik. Ilmselt on vaid aja küsimus, millal lastele eraldi piimavahtu hakatakse pakkuma, et nad alati teiste kohvipiima ära ei sööks.. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-03-17 18:39:00 |
Nädalavahetusel selgus Eesti parim kohvivalmistaja Möödunud nädalavahetusel selgitas Euroopa Erikohviassotsiatsiooni Eesti osakond välja siinsed paremad kohvivalmistajad ehk baristad. Eesti baristameistri tiitli sai restoranis Ribe töötav Urmet Laht. Meistrivõistluse poolfinaal ja finaal toimusid laupäeval ja pühapäeval Tallinnas Kristiine keskuses otse poodlejate silme all. Lisaks baristameistrile krooniti ka parim kohvile joonistaja ehk Latte Art meister ning parim kohvidegusteerija. Latte Art meistri tiitli sai üldvõistlusel teiseks jäänud Vadim Kõllomets ning maitsemeeled olid kõige teravamad Astrid Väälmal (Tallink SPA). | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-04-04 21:16:48 |
Vana teema, upitan. Kadriorus, Koidula tänaval (üsna seal pargipoolses otsas) on Gourmet Coffee. Ilmselt parim kohv hetkel pealinnas, ausõna. | |
< 1 | 2 | 3 > >> |