Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-02-25 11:10:59
Profa:
Piimameister Otto uued kodujuustud, hapukoorega ja rõõsa koorega. Hea tekstuur ja maitse.
Ma ka kiidan väga, sh märtsikuu ajakirjas Kodu&Aed. Mulle meeldivad need suured ja pehmed juustuterad seal sees. Lemmik!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Rebane
Abikokk
2015-02-26 00:37:56
Pille:
Profa:
Piimameister Otto uued kodujuustud, hapukoorega ja rõõsa koorega. Hea tekstuur ja maitse.
Ma ka kiidan väga, sh märtsikuu ajakirjas Kodu&Aed. Mulle meeldivad need suured ja pehmed juustuterad seal sees. Lemmik!
Kodujuust on üks minu lemmikute lemmikuid toiduaineid, nii et ka Otto uued jõudsid kiiresti koju proovimiseks. Kahjuks on minu jaoks need aga ikka väga soolased.. Varjutab lausa kodujuustu enda maitse ära. Ja tundub, et mõni aeg tagasi on ka Alma retsepti soolasemaks muutnud. Tere klassikaline on ainsana veel "päris" maitsega ning sobiv ka millegi magusa valmistamiseks. (Kusjuures ei ole mingi soolavihkaja, vaid kahjuks see, kes tihti soola toidule lauas lisab.)

Jazzino. teen. naudin.

Fre
Abikokk
2015-02-26 19:39:22
Profa:
Ma ei tea mis pealkirjaga kodujuust mul oli nendest Otto omadest, aga konsistentsilt oli nagu vadak kodujuustuklimpidega. Mulle tundus imelik. Sõin ära aga enam ei ostaks #maitseüleeivaielda
Sasha
Abikokk
2015-05-11 15:28:51
Rakvere uus eelküpsetatud grillribi oli väga hea. Tõesti pehme ja mõnus, meie pere jaoks ka sobivalt maitsestatud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2015-06-15 00:08:15
Ma küll ei ostnud, sain proovimiseks, aga olid väga head smuutid: Lemmikuks too keskmine (õuna-mustika-jõhvika), siis kollane apelsini-granadillismuuti. Maasika-banaani oli ka tore, aga vast kõige igavam neist. Aitäh Loodusvägile :)

Rebane
Abikokk
2015-06-19 13:29:18
Polnud varem märganud, kuna kodupoes ei olnud, aga Talleggi suitsutatud kanafilee on väga hea! Suitsukana maitseb mulle väga, aga tavaliselt tuleb see suure naha-rasva-muu-sellisega, nii et liha ennast eriti ei olegi. Fileed leiab aga nii nahaga kui ka ilma ja tükid on ilusad ausad.

Jazzino. teen. naudin.

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-06-21 14:15:05
Rebane:
Polnud varem märganud, kuna kodupoes ei olnud, aga Talleggi suitsutatud kanafilee on väga hea! Suitsukana maitseb mulle väga, aga tavaliselt tuleb see suure naga-rasva-muusellisega, nii et liha ennast eriti ei olegi. Fileed leiab aga nii nahaga kui ka ilma ja tükid on ilusad ausad.
Mina olen paar korda ostnud Rebaseonu (haa, Rebane :D) suitsukanafileed või -kintsu. Koostises on kana, sool. Päriselt ka suitsutatud. Mulle meeldib, kuigi suitsumaitse on "teistsugune" ja vajas alguses harjumist.. Hinna poolest muidugi kallim. Mina olen saanud RIMI Talu toidab nurgast..

Zapxpxau
Abikokk
2015-07-02 18:39:26
Balbiino Mangosmuutike Ei ole nagu mahlapulk vaid tõesti küpse mango maitsega ja kui ära sulab jääb järgi püree. Ostsin eile prooviks, polnud ennem näinud ja oli ka soodukas Säästukaardiga. Väga mõnus sooja ilmaga.

Zap*

foodsy
Kokaõpilane
2015-10-22 10:55:36

Piimameister Ottol on ikka suurepärased piimatooted! Hea maalähedane maitse ja värskus. Lisaks kiidan väga Valio juustusid - eriti Goudad, Forte juustud, Rammus Eesti juust jne. Super!

Rebane
Abikokk
2015-10-25 16:32:11

Gefiluse kakao- piparmündi Kefir keefirijook on töitsa mõnus magus amps. Maitseb nagu nostalgiamagustoit hapukoor suhkru ja kakaoga, ainult väikese piparmündimekiga ja vedelamal kujul :)

Hiljuti ostsin Selverist ananassi toorjuustu, vist oli Läti oma. Unustasin kahjuks nime kirja panna. Õhuke nelinurkne ja kollase kujundusega (oh, wonder why...) karbis oli. Väga hea maitsega oli igal juhul! Sobiks kasutamiseks nii soolastes kui ka magusates toitudes. (korra guugeldasin pineapple cream cheese ja tuleb välja, et isegi Philadelphia teeb sellist!)

Jazzino. teen. naudin.

<< 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 >>