Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Spiidi
Abikokk
2014-11-14 17:47:33
Silja:
Aga tegelikult tahtsin hoopis positiivset rääkida Ritter Sport 73% tumeda šokolaadi puhul. No jube hea- tõesti. Mõned väga tumedad on liiga hapud, aga see on väga hea ja mittehapu ning lisaks väga siidise tekstuuriga. Ja hind oli ka oma 1.45/100g päris ok. Arvestades, et Fazeri 70% block on juba mõnelpool lausa 1.65...
Mulle meedlib ka Ritteri valge šokolaad pähklitega. Ma muidu valget šoholaadi just ei armasta aga see on väga mõnus.

le D?ner

Rebane
Abikokk
2014-11-28 16:59:08
Kiidan Laima 90% šokolaadi! :)

Jazzino. teen. naudin.

Rebane
Abikokk
2014-11-29 18:04:40
Alma uus kohupiim on hea, õhulise tekstuuriga, aga üpris magus, nii et soovib midagi haput endale kõrvale. Ilusasti serveerituna, näiteks koos pohlade ja mõne terve piparkoogiga annab täiesti esindusliku magustoidu mõõtmed välja! Miks mitte mõni kord lihtsamat teed minna, magustoidupokaalid juba valmis kreemiga ette valmistada ning piduliku õhtusöögi lõpetuseks lauale kanda :) Ega külalised ju kõike teadma ei pea.. (Hoiatus,kommenteerija kannatab raskekujulise kohupiimasõltuvuse all...)

Jazzino. teen. naudin.

Netcat
Abikokk
2014-12-01 21:03:04
Talleggi ahjutiivad datlisiirupi-balsamico kastmes. Üldiselt ma ei armasta valmismaitsestatud lihasid ja kõige vähem on selles suhtes vedanud linnulihaga, aga lõpuks nüüd siis ka üks toode, mis on hea ning ka väga mugavas karbis. Sobis ühtmoodi nii mulle kui kergelt vürtsika armastajale kui vastupidi, inimesele kes alati põlvili paluma kukub, kui minu käes köögis maitseaineid näeb, niiet ilmselt on tootjal õnnestunud leida see müütiline kuldne tasakaal, millega mul endal veel veidi raskusi on.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-12-02 17:22:26
Netcat:
Sobis ühtmoodi nii mulle kui kergelt vürtsika armastajale kui vastupidi, inimesele kes alati põlvili paluma kukub, kui minu käes köögis maitseaineid näeb, niiet ilmselt on tootjal õnnestunud leida see müütiline kuldne tasakaal, millega mul endal veel veidi raskusi on.
:D :D :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

OlgaKa
Abikokk
2015-01-05 15:42:49
Mina olen täitsa tõsises sõltuvuses NOP'i amarandi-kirsi-kaarobi müsliribast, mille leidsin ka Selveri Gurmeest... juba pool aastat tagasi :D No ei saa küllalt!

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök

Netcat
Abikokk
2015-01-26 22:14:05
Gourmet Clubi peedihummus on tõeliselt hea asi. Peet on hea asi, ja hummus on hea asi, ja mädarõigas on hea asi - mõelda siis, kui hea on need kolm koos ühes kenas erksavärvilises kasulikus määrdes, millega on nii tore efektseid võileibu teha. Mis aastal see välja tuli? Oleks aus, kui see võidaks kasvõi mingis alamkategooriaski aasta parima toiduaine auhinna, sest nii head ja varem täiesti puuduolevat uudistoodet mina küll pole aastaid näinud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-01-26 23:32:59
Netcat:
Gourmet Clubi peedihummus on tõeliselt hea asi. Peet on hea asi, ja hummus on hea asi, ja mädarõigas on hea asi - mõelda siis, kui hea on need kolm koos ühes kenas erksavärvilises kasulikus määrdes, millega on nii tore efektseid võileibu teha. Mis aastal see välja tuli? Oleks aus, kui see võidaks kasvõi mingis alamkategooriaski aasta parima toiduaine auhinna, sest nii head ja varem täiesti puuduolevat uudistoodet mina küll pole aastaid näinud.
See peaks mullune olema? Mul proovimata :O

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Rebane
Abikokk
2015-02-18 12:00:33
Uus Alma vaniljejogurt on väga hea! Tõukas minu eelmise lemmiku, Tere Lacrema vaniljejogurti troonilt. :) Jogurt kaussi, mõned marjad (ja ka näiteks küpsisetükid) peale ning ongi väärt magustoit valmis. Kahjuks ei ole aga pakend neil väga õnnestunud - kreemikas vaniljevärv näeb tetrapakil välja nagu päikese käes koltunud valge...

Jazzino. teen. naudin.

Profa
Abikokk
2015-02-25 00:23:23
Piimameister Otto uued kodujuustud, hapukoorega ja rõõsa koorega. Hea tekstuur ja maitse.

Profa köögipool

<< 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 >>