Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Tziiki
Abikokk
2014-01-11 20:29:31
Silja:
Minu jaoks oli väga positiivne üllatus Selection by Rimi sarjast võiga lehttaigen. Minicroissantid maitsesid imehead. Siis avastasin, et ka Eesti Pagaril on selline asi olemas. Kahjuks küll oluliselt hinnalisem. Hetkel igatahes esimene soodushinnaga ja plaanin kappi varuda.
sekundeerin :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-01-12 12:20:41
Tziiki:
Silja:
Minu jaoks oli väga positiivne üllatus Selection by Rimi sarjast võiga lehttaigen. Minicroissantid maitsesid imehead. Siis avastasin, et ka Eesti Pagaril on selline asi olemas. Kahjuks küll oluliselt hinnalisem. Hetkel igatahes esimene soodushinnaga ja plaanin kappi varuda.
sekundeerin :)
Rimi oma pole proovinud, aga Eesti Pagari võiga lehttaina avastasin mingi aeg tagasi. Lehttainateemas on sellest juttu ka (keri allapoole natuke).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2014-01-16 20:59:33
Sellest on siin kindlasti juba juttu olnud, aga mis siis :) M.V. Wooli marineeritud angersäga ei saanud ilmaasjata Eesti parima toiduaine tiitlit. Hirmus hea. Homme on Selveris soodushinnaga, lähen ostan kohe kaks :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Tziiki
Abikokk
2014-01-17 22:09:49
Saaremaa vanilje jogurtikreem...õige pisut liiga magus, aga muidu oi kui hea!

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Triin28
Abikokk
2014-01-26 12:31:43
Avastasin eile Prisma riiulilt Tartu Milli mannavahu segu. Katsetasin kohe järgi ja olin tulemusega rahul. Mannavahu saab ülikiiresti valmis ja maitseb hästi ka.
Hexy
Abikokk
2014-02-26 16:41:33
Triin28:
Avastasin eile Prisma riiulilt Tartu Milli mannavahu segu. Katsetasin kohe järgi ja olin tulemusega rahul. Mannavahu saab ülikiiresti valmis ja maitseb hästi ka.
Nõustun eelkõnelejaga!

Hexy asjatab

Netcat
Abikokk
2014-03-06 14:44:22
Saaremaa ahjuõuna jogurtikreem on päris lahe asi. Kas tal just ahjuõunaga palju pistmist on - see seostub mulle veidi vürtsitatuma maitsega - aga tavaliselt ongi need ahjuõuna-maitselised asjad liiga kaneelised ja ülemaitsestatud. See on mahe.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Liiseli
Abikokk
2014-03-08 23:12:26
Kiidan Bonduelle'i külmutatud spinatit. Ei ole püreeks lastud, vaid ilusad lehepakikesed. Väga mõnus on pirukates ja panniroogades kasutada. Hakkasin mõtlema, et äkki teised tootjad lasevad püreeks, kuna siis saavad varred ka ära kasutada. Bonduelle'il on ainult lehed.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-03-09 00:24:55
Netcat:
Saaremaa ahjuõuna jogurtikreem on päris lahe asi. Kas tal just ahjuõunaga palju pistmist on - see seostub mulle veidi vürtsitatuma maitsega - aga tavaliselt ongi need ahjuõuna-maitselised asjad liiga kaneelised ja ülemaitsestatud. See on mahe.
Olen ka proovinud, täitsa tore. Saaremaa toffee ja marjatäidisega väikesed kohukesed meeldivad mulle ka - ilmselt ostaks neid ka siis, kui nad Nami-Namit ei toetaks :) Lisaks kiidan La Muu uut kamajäätist ning Aspalli Perronelle's Blush kuiva õunasiidrit sortsu põldmarjalikööriga.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liiseli
Abikokk
2014-03-14 22:33:07
Minu uueks lemmikjuustuks on Juustukuningate müüdav Šveitsi juust Kaltbach Creamy - väga mõnusalt pikantne ja, nagu nimi vihjab, kreemine! Maxima mahetoodete letist soovitan otsida Prantsuse firma "Naturela" teesid. Oleme joonud rooibost, senchat ja musta teed, kõik väga head. Ka pakendid on mugavad - hästi püsti seisvad minigripiga kotid. Enamasti pole sugugi kerge supermarketitest häid puruteid leida!
<< 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 >>