Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Cashmir
Abikokk
2009-11-26 19:34:28
Ostsin täna esimest korda Lumivalgekese kohupiimakreemi (Tere uus toode). See on küll lapsepõlve unustatud maitse :)
Kärt
Abikokk
2009-11-26 20:32:51
Netcat:
Pille:
Netcat:
Täna oli mandariini Blossa lõpuks siis ka Kaubamajja müügile jõudnud. Ära tõin!
Tore! Ma tegin siin ühte desserti selle Blossaga - kui uuesti teen ja pildi ka saan, siis jagan nami-namikatega ka :)
Jään suure huviga ootama :) Aga kiitjad, kuidas te seda muidu tarvitate? Mulle jäi pudeli pealt silma väide, kui ma nüüd rootsi keelest õigesti aru sain, et seda võiks/tuleks toatemperatuuril juua. Glögi puhul iseenesest ootamatu. Ja kui ma olen pudeli lahti teinud, kas siis tuleks seda külmkapis hoida?
Ma ajasin ikka kuumaks. Ma kahtlustan, et külmalt võib-olla veidi lääge? Ja selle kohta, kas külmkapis või mujal säilitada, ei oska ma midagi arvata, meil kadus see ühe õhtuga :)

Kahekesi Kalamaja köögis

Uniquegirl
Abikokk
2009-11-27 00:47:45
Oranž Blossa glögi on ka Selverites olemas
Uniquegirl
Abikokk
2009-11-27 00:51:38
Liiseli:
Mina olen sattunud sõltuvusse Tamme ürditalu Hea Tuju Tee-segust. Sisaldab püha basiilikut, mehhiko estragoni ja kuivatatud õunatükke. Pärnus olen Riiamarii poest saanud ja viimati Steineri aia taluturult. Campa's pakutakse ka seda.
Tallinnas saab seda teed osta ka Nõmmelt, Mai tänaval asuvast mõnusast Eestimaist talukaupa müüdavast Maa Hoole poest (http://www.maahoole.ee/). Seal on ka teisi Tamme Ürditalu teesid, nt Nooruse saladus, heade mõtete tee. Minu lemmikumateks on hea tuju ja heade mõtete tee ja nende segu :)
Kristel
Abikokk
2009-11-27 09:40:09
Jällekord veendusin, et minu vaieldamatu lemmik leivakate on HK maksavorst. Selveri pasteedist on põhjalikult isu täis söödud ning õnneks on nüüd uus lemmik.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-27 10:03:08
Kristel:
Jällekord veendusin, et minu vaieldamatu lemmik leivakate on HK maksavorst. Selveri pasteedist on põhjalikult isu täis söödud ning õnneks on nüüd uus lemmik.
No näed, ideaalne toode nende suupistete valmistamiseks :) PS Tee pilti ka, eks ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kristel
Abikokk
2009-11-27 10:07:47
Pille:
Kristel:
No näed, ideaalne toode nende suupistete valmistamiseks :)
Tulge mulle külla, siis on põhjust teha :)
Netcat
Abikokk
2009-11-27 14:20:24
Kristel:
See väike Soome päritolu jupp? Ma ei osta maksavorsti kuigi tihti, kuna püüan rasva arvelt pisut kokku hoida, aga see on ainus maksavorst, mida ma söön.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2009-11-27 14:23:38
Pille:
Netcat:
Eile Kaubamajas "määriti" mulle tooteesitluse käigus pähe Triinu õunamahl - naturaalne, lahjendamata, 0,5 klaaspudelis. Pärit Hiiumaalt. Pidi ametlikult tunnustatud ökotoode olema. Avatud pudel seisab külmas 7 päeva (aga vaevalt nii head mahla nädalaks jätkub). Maitses tunduvalt paremini kui kõik senised õunamahlad, mida ma proovinud olen.
Me ostsime seda NOPist eelmisel nädalal. Pudel oli nii armsa "saleda-sihvaka" kujuga :) Ma maitset väga kommenteerida ei oska, sest Kristjan loovutas mulle vist lonksu. :D
Kui tohib paluda, siis äkki sa küsid Kristjanilt, kuidas ta oma pudeli lahti sai? Jube piinlik, aga eile õhtul tahtsin endale ingveriga õunamahla kuumutada, võtan siis pudeli esimest korda ette ja hakkan lahti keerama... Ja ei saanudki lahti. Pean ootama, kuni seltskonda tekib, et ehk kahe mehega murrab lahti selle pudeli...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-29 21:34:42
Netcat:
Kristel:
See väike Soome päritolu jupp? Ma ei osta maksavorsti kuigi tihti, kuna püüan rasva arvelt pisut kokku hoida, aga see on ainus maksavorst, mida ma söön.
No suurest põnevusest tahtsin ka seda vorsti proovida, aga kohalikus kaubandusvõrgus netu :(
Netcat:
Pille:
Me ostsime seda NOPist eelmisel nädalal. Pudel oli nii armsa "saleda-sihvaka" kujuga :) Ma maitset väga kommenteerida ei oska, sest Kristjan loovutas mulle vist lonksu. :D
Kui tohib paluda, siis äkki sa küsid Kristjanilt, kuidas ta oma pudeli lahti sai? Jube piinlik, aga eile õhtul tahtsin endale ingveriga õunamahla kuumutada, võtan siis pudeli esimest korda ette ja hakkan lahti keerama... Ja ei saanudki lahti. Pean ootama, kuni seltskonda tekib, et ehk kahe mehega murrab lahti selle pudeli...
Keeras. Ei mäleta, et köögist oleks suuremat ähkimist-puhkimist kostnud, no aga mine Sa tea :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>